Digidexo.com

Hvordan behandle leddgikt gjennom medisinering

Hvordan behandle leddgikt gjennom medisinering


Medisinering er vanligvis det første trinnet som brukes til å behandle leddgikt. I det siste, den eneste medisinen tilgjengelig for å behandle leddgikt var aspirin. Mens det arbeidet for å lindre smerte og stivhet av leddgikt, det gjorde ingenting for å bremse eller stoppe utviklingen av sykdommen. Det var også vanskelig på magen. Men i dag er det et mangfold av svært kraftige måter å behandle leddgikt gjennom medisinering.

Bruksanvisning

•  Prøv en over-the-counter rette. Hvis du har mild artritt, kan denne type middel har en god sjanse til å hjelpe deg. Aspirin, Motrin og Aleve er alle anti-inflammatoriske du kan få uten resept.

Bruk non-steroide anti-inflammatoriske legemidler (NSAIDs) for å lindre smerte og redusere betennelser. NSAIDs er moderne medisinens svar på aspirin, gjør hva aspirin gjør - bare bedre. Det finnes mange forskjellige typer NSAIDs, så spør legen din hvilken som er riktig for deg.

Få på en remittive agent. Remittive midler brukes for å indusere remisjon av leddgikt. De ofte ta noen uker til noen måneder for å jobbe, men kan skape ekstraordinære resultater. Metotreksat, Arava og Plaquenil er noen vanlig brukte remittive agenter.

Begynn å bruke en sykdom modifiserende antirevmatisk legemiddel (DMARD), slik som Remicade, Humira og Enbrel. DMARDs brukes vanligvis når andre leddgikt medisiner har sviktet eller har sluttet å virke. Disse stoffene er gitt ved injeksjon eller intravenøst, som arbeider ved å stoppe den inflammatoriske prosessen på det molekylære nivået.

Se om B-celle uttømming terapi fungerer for deg. Forskere har funnet ut at B-cellene i immunsystemet er de største synderne når det gjelder autoimmune leddgikt forhold, for eksempel leddgikt. Ved å administrere medisiner for å ødelegge dine B-celler, er mekanismen for betennelse fjernet.

Tips og advarsler

  • Noen ganger medisiner du bruker til å behandle leddgikt vil plutselig slutte å fungere. Dette kan skje selv om det har vært effektiv i mange år. Hvis dette skjer med deg, la legen få vite med en gang, slik at han eller hun kan starte på en ny medisin.
  • Alltid la legen din vet om du tar medisiner for andre forhold, ved hjelp av noen over-the-counter medisiner eller ta vitaminer eller urte kosttilskudd. Alle disse kan ha negative interaksjoner med visse leddgikt medisiner. Hvis legen din vet hva du allerede bruker, kan han eller hun anbefaler den beste og sikreste løpet av behandling for deg, basert på den informasjonen.