Digidexo.com

Kjennetegn på Attention Deficit Disorder

Kjennetegn på Attention Deficit Disorder


Behandling av ADHD eller ADD, er "multimodal" som ganske enkelt betyr at en effektiv tilnærming må inneholde en kombinasjon av tiltak. Modifikasjoner i klasserommet og i hjemmet er nødvendig for behandling for å bli en suksess, og i noen tilfeller medisiner kan også bestilles av lege. En strukturert miljø og atferds ledelse er avgjørende.

Identifikasjon

ADD er identifisert av "Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders" (DSM-IV) som en psykisk lidelse som manifesterer seg i barndommen.

Effekter

Symptomene forbundet med ADD inkluderer en manglende evne til å fokusere eller konsentrere seg i lange perioder av gangen, impulsiv adferd, høy grad av distraksjon og generell uoppmerksomhet.

Funksjoner

Bare fordi en person har ADD, kan det ikke være automatisk antatt at hyperaktivitet er involvert. Faktisk, noen med ADD har tendens til å være under aktiv også.

Etiologi

Selv om det ikke er definitive årsaken til ADD, det er noen miljømessige faktorer som antas å bidra til sin eksistens. Tungmetaller, miljøgifter, matallergener, sopp og mugg er alle mulige bidragsytere til ADD.

Expert Insight

Flere gutter blir diagnostisert med ADD, og ​​motta spesialpedagogiske tjenester, enn jenter. Dessverre er det antatt at gutter kan være mer "overrepresentert" fordi symptomene på sykdommen er mer fremtredende hos gutter enn jenter. Mens gutter med ADD kan handle ut, kan jenter bli mer innadvendt.

Potensial

Skolealder som er diagnostisert med ADD har en bedre sjanse til svært god hvis de får spesielle overnattingssteder. Spesialundervisning kan omfatte atferd forvaltningsplaner, kortere oppdrag, brudd i mellom aktiviteter, vurderinger og studere guider.

Misforståelse

Det blir ofte antatt at de med ADD ikke har evnen til å konsentrere seg, men sannheten er snarere tvert imot. Det er et bevist faktum at hvis interessen for et bestemt emne er nådd toppen, ikke en person med ADD har evnen til å fokusere, selv hyper fokus.