Digidexo.com

Hvordan få halsbrann gratis oppskrifter for en GERD Diet

Halsbrann og GERD påvirker millioner av mennesker over hele verden. Det er de som er genetisk mer utsatt for å få halsbrann og de som har vektproblemer som har forårsaket GERD. Uansett tilfelle, er halsbrann ikke hyggelig. Lære å spise riktig mat til riktig tid blir avgjørende for komfort nivåer. Det er mange GERD vennlige oppskrifter som hjelper lider redusere forekomster av halsbrann samtidig spise godt. Finne disse oppskriftene, men kan være vanskelig for noen mennesker. Denne artikkelen bør brukes som en guide viser deg steder å få oppskrifter for en GERD kosthold.

Hvordan få halsbrann gratis oppskrifter for en GERD Diet

•  Spør familiemedlemmer og venner for forslag. GERD er en svært vanlig sykdom. Venner og familiemedlemmer med halsbrann kan ha noen hemmelige oppskrifter som kan hjelpe deg med din tilstand.

Søk råd fra lege. Ikke bare leger vet hvilke matvarer du bør spise, de har også forbindelser med spesielle diett klasser. Det kan være en klasse designet for å hjelpe GERD lider forberede deilige oppskrifter.

surfe på internett for halsbrann oppslagstavler og oppskrift nettsteder. Samfunn av mennesker med lignende forhold skape et miljø av brainstorming.

Innkjøpshalsbrann vennlige kokebøker til din lokale bokhandel eller bibliotek. Dette er første skritt når du faktisk trenger å kjøpe noe.

Ta kontakt med en kostholdsekspert. Ditt siste-case scenario er å kontakte en ernæringsfysiolog. Selv om tjenestene kan være dyrt, vil de definitivt vet noen GERD vennlige oppskrifter du kan prøve.

Hint

  • Spise små mengder mat mange ganger om dagen og aldri spise mindre enn to timer før sengetid.
  • Ikke lider av GERD for lenge. Ved langvarig, vil tilstanden krever medikamenter i stedet for enkle kosttilskudd modifikasjoner.