Digidexo.com

Hvordan å behandle skabb mens gravide

Hvordan å behandle skabb mens gravide


Skabb er en midd angrep som fører til en skjellete, hovne utslett, på grunn av midd gravende under huden din. Utslettet er kløende og går ikke bort uten insektmidler. Du må også vaske alle klærne og sengetøy for å hindre at den forurenses på nytt fra disse elementene. Hvis du er gravid, kan en skabb infestation gå fra en hodepine til et mareritt. Konsultere legen din dersom du er usikker på noen skabb behandlinger være usunn for deg.

Bruksanvisning

•  Se en lege. Han eller hun vil ta avskraping av huden din for å finne ut om du har skabb. På denne måten trenger du ikke å ta noen medisiner hvis du ikke må.

Ta medisiner anbefalt av legen din. Ifølge Organisasjonen av teratologi Informasjon Spesialister, er mange gravide kvinner foreskrevet pyrethrin eller permetrin, som er avledet fra krysantemum, for å behandle skabb. Ifølge OTIS, er disse medikamentene ikke absorbert i kroppen på samme måte som andre, mer tøffe skabb medisiner er. Ta medisiner som anvist av legen din, og ikke hoppe doser.

Rengjør alle dine sengetøy og klær. Vask alt i veldig varmt vann og tørk den to ganger. Hvis du har stoppede møbler, leie eller kjøpe en steam renere og damp den grundig.

Fortsett medisinen så lenge det er nødvendig. Hvis du fortsatt viser tegn til skabb etter flere uker, vil legen din sannsynligvis anbefale en ny runde med pyrethrin eller permetrin. Bruk nøyaktig som anvist av legen din.

Tips og advarsler

  • Pyretrin og permetrin er tilgjengelig på resept bare.
  • Hvis du har feber i forbindelse med skabb, gå til legevakten.