Digidexo.com

Magnetic Ring Theory

Magnetic Ring Theory


Mange alternativ medisin utøvere utnytte naturlige behandlinger for å lindre smerte. En av de mest kjente anvendelser av naturlig smertelindring er gjennomføringen av magnetringer. Selv om konvensjonell medisin gjelder magnetiske ring healing som en ubevist teori, brukere av alternativ medisin hevder jordas magnetfelt har helbredende krefter.

Formål

Magnetisme energi til jorden og alle levende ting på planeten. Det er teoretisert av alternativ medisin brukere som magnetiske ringer tiltrekke og frastøte magnetiske ioner fra visse deler av menneskekroppen. Hvis du har en hevelse i hånden, for eksempel kan den magnetiske ringen frastøte positive ioner fra jordas magnetfelt, slik at negative ioner sjansen til å absorbere inn din hovent vev.

Resultater

Områder av kroppen plaget med smerter blir helbredet fra den positive eller negative ion absorpsjon de magnetiske ringer tiltrekke. For noen i alternativ medisin samfunnet, er magnetisme antatt å ha helbredende egenskaper som øker immunitet, reduserer smerte og hevelse, og hjelper kroppen din forblir i en tilstand av homeostase.

Design

Magnetiske ringer kommer i alle former og størrelser. De er ment å passe rundt visse deler av kroppen, for eksempel ankelen din eller hånden. Noen magnetiske ringene er selv fashioned inn smykker stykker med dekorative steiner.