Digidexo.com

bivirkninger avføringsmidler

Bivirkninger av avføringsmidler

Avføringsmidler er blant de mest solgte reseptfrie legemidler. Ulike former for avføringsmidler brukes til å behandle varierende grad av forstoppelse hos mennesker i alle aldre. Avføringsmidler, som alle andre narkotika, kan forårsake bivirkninger under bruk. Noen midlertidige bivirkninger av avføringsmidler kan være et tegn på fordøyelsessystemet tilbake til normal mens andre bivirkninger av avføringsmidler kan vedvare for varigheten av bruk av avføringsmidler.

Kramper

Ved hjelp av sentralstimulerende avføringsmidler som oral Dulcolax, correctol og Ex-Lax årsaker kramper i magen og nedre fordøyelseskanalen. Stimulerende avføringsmidler arbeide for å avlaste forstoppelse ved å stimulere sammentrekninger av bukveggen for å flytte avføring i endetarmen for eliminering. Kramper under bruk av stimulerende laksativer er en komponent av fremgangsmåten handling for disse typer avføringsmidler. Rektale avføringsmidler slik som klyster forårsaker kramper på grunn av den flytende utvidelse av tykktarmen og rektum.

Rektalsvie

Glyserin suppositorier er satt inn i rektum for å lindre mild til moderat forstoppelse. Stikkpiller må ta kontakt med analåpningen under innsetting. Ved hjelp av stikkpiller å behandle forstoppelse kan føre til irritasjon og en brennende følelse av anal åpningen. Treat irritasjon i analåpningen ved bruk av en personlig smøremiddel før suppositoriet har blitt administrert, og etter avføring som ble forårsaket av en stikkpille.

Oppblåsthet

Hevelse av buken, eller oppblåsthet, er vanlig både som et symptom for forstoppelse, og under bruk av over natten avføringsmidler. Oppblåsthet er forårsaket når musklene i fordøyelseskanalen kontrakt for å legge bulk til en forstoppet avføring. Oppblåsthet sensasjoner vil passere når forstoppelse er lettet.

Overdreven Gas

Behandling av forstoppelse ved bruk av økte kostfiber og fiber kosttilskudd forårsaker overdreven gass og luft i magen. For mye gass og luft i magen oppstå som fiber er absorbert i fordøyelseskanalen. Legge for mye fiber for tidlig kan også forverre forstoppelse hos mennesker med irritabel tarm-syndrom og forstoppelse forårsaket av medfødt megacolon. Redusere sannsynligheten for overdreven gass og luft i magen ved gradvis å øke mengden av kostfiber og fiber kosttilskudd.

Rektalblødning

Ved hjelp av avføringsmidler kan også føre endetarms blødning. Rektal blødning under bruk av avføringsmidler kan være forårsaket av midlertidige diaré forbundet med avføringsmiddel bruk, eller kan være forårsaket av irritasjon av den skjøre slimhinnen i endetarmen vegg som avføringsmidler arbeidet med å mykne herdet avføring. Rådfør deg med legen din dersom rektal blødning oppstår i mer enn tre dager etter bruk av et avføringsmiddel for lindring av forstoppelse.

Forverring Forstoppelse

Behandling av forstoppelse med sedvanlig bruk av avføringsmidler kan faktisk føre til forstoppelse til å bli verre. Avføringsmidler, med unntak av fiber, er akkurat som alle andre rusmidler. Legemet gradvis bygger toleranse som fører til behovet for økt dosering for riktig avlastende effekt av avføringsmidler. Bruk stimulerende avføringsmidler bare etter kosttilskudd og livsstil endringer har ikke klart å gi effektiv lindring for forstoppelse.

Avhengighet

Bruk av avføringsmidler for rekreasjonsformål og for det formål å miste vekt kan faktisk føre til forstoppelse og behovet for å bruke et avføringsmiddel for noen avføring i det hele tatt. Kronisk bruke avføringsmiddel for å gå ned i vekt fører til at musklene i fordøyelsessystemet til å bli svak og ute av stand til å fungere skikkelig lette normal eliminasjon av avføring.

Ta avføringsmidler for å gå ned i vekt

Ta avføringsmidler for å gå ned i vekt


Avføringsmidler er mat eller narkotika tatt å indusere avføring eller løsne avføring. Det er en vanlig oppfatning at inntak av avføringsmidler kan føre til vekttap. Men realiteten er at avføringsmidler bare føre til et tap av vann vekt, som vises som pounds tapt på skalaen, men er ikke en indikasjon på faktiske vekten tapt. Avføringsmidler er lett tilgjengelig som en over-the-counter medisiner og i urtemedisin og te, men disse er medisinsk ment å behandle forstoppelse eller for kirurgi forberedelse.

Hvordan Avføringsmidler Arbeid

Avføringsmidler er ment å rydde opp i tarmkanalen svært raskt gjennom bruk av medisiner eller urteprodukter slik Cascara, Senna eller lakserolje. Den målrettede området for den avførende er tykktarmen og bruk av avføringsmidler er anbefalt for visse medisinske prosedyrer eller for personer med langsomme avføring. Siden avføringsmidler har ingen effekt på tynntarmen, hvor kalori absorpsjon skjer, vil de ha liten eller ingen effekt på selve vekttap. Men når oppblåsthet eller forstoppelse er lettet, ikke fortsett å bruke avføringsmiddel som det kan føre til avhengighet og skade.

Fornuftig bruk av avføringsmidler

Avføringsmidler kan være effektive for små, kortsiktige vekttap, for eksempel for en sportsbegivenhet eller å passe inn i en spesiell anledning kjole. Men sørg for å velge en mild avføringsmiddel som er rettet mot å lindre oppblåsthet forbundet med forstoppelse. En mild avføringsmiddel kan også være effektivt for å lindre væskeansamlinger i tarmer, for eksempel under en menstruasjonssyklus.

Bivirkninger av avføringsmiddel bruk

Den mest betydningsfulle bivirkning av avføringsmiddel bruk er den vanlige og uforutsigbar frekvens på bad bruk, noe som kan ha en betydelig innvirkning på din daglige fungering. Enda viktigere er imidlertid virkningen av langtidsavføringsmiddel bruk på andre systemer i kroppen, som kan inkludere gastrointestinaltraktus skade, osteomalasi, uregelmessig menstruasjonssykluser, magesmerter, kvalme og avhengighet. I lys av disse bivirkninger sammenlignet med deres lille faktiske vekttap fordel, er anvendelse av avføringsmidler for vekttap ikke en tilrådelig metode.

Kan Avføringsmidler hjelpe deg å miste vekt?

Avføringsmidler er medisiner som skal hjelpe tarmer fungere skikkelig for å avlaste forstoppelse. Men mange bruker dem i et forsøk på å gå ned i vekt. Selv om de kan være effektive, er det noen risiko for å vurdere før du bruker dem i en vekt-tap programmet.

Avføringsmiddel Typer

Det finnes flere typer avføringsmidler:

Mange matvarer har en lakserende effekt, blant annet epler, eplejuice, blåbær, kaffe, tyttebær, olivenolje, ananas, tomater, tomatjuice, svisker og sviske juice. Disse bidrar til å forebygge forstoppelse.

Bulk-produserende avføringsmidler inkludere mat som brokkoli eller kommersielle produkter som citrucel eller Metamucil. Disse gjør avføringen større og holde vann.

Avføring myknere, som Colace, Diocto eller Ex-Lax, at olje og vann å trenge inn i avføring og bevege seg lettere ned i fordøyelseskanalen.

Smøremidler, slik som mineralolje, er lik avføring myknere; de hjelper avføringen til å bevege seg lettere gjennom tarmen.

Fuktighetsgivende midler, slik som Epsom salter og glyserin suppositorier, gjør tarmen ta på seg mer vann, og således mykning avføringen.

Sentralstimulerende midler, for eksempel Dulcolax og Senna, stimulere kolon sammentrekning å flytte avføring sammen.

Ricinusolje endrer vann-og elektrolytt sekreter i tarmslimhinnen slik at spyle avføring fra tarmen.

Sunt kosthold

De mat-baserte avføringsmidler nevnt ovenfor er en del av et sunt kosthold og kan hjelpe slankere miste vekt fordi de hjelper fordøyelsessystemet fungerer som det skal.

Bivirkninger

Avføringsmiddel produkter kan føre til kramper, dehydrering, diaré, besvimelse, kvalme, rektal blødning og oppkast. De kan gi varig skade på mage-tarmkanalen. Fordi avføringsmidler stimulere tarmnerveender, til slutt disse nerveendene vil trenge flere sentralstimulerende midler for å fungere, og tarmen vil ikke lenger fungere på egenhånd.

Når avføringsmidler brukes over lengre perioder, vil bein svekkes, fordi tykktarmen ikke vil absorbere de næringsstoffene du trenger. Avføringsmidler kan også påvirke menstruasjonssykluser og fruktbarhet. Over tid, kan langvarig bruk av avføringsmidler skade muskelvev, inkludert hjertet, og kan også føre til døden.

Avføringsmidler og spiseforstyrrelser

De med bulimi eller anorexia nervosa kan bruke avføringsmiddel for å gå ned i vekt og deretter finne seg avhengig av dem. Fordi kroppene deres ikke lenger får de næringsstoffene de trenger, kan de måtte bruke avføringsmiddel for å avlaste forstoppelse.

Anbefaling

Generelt bør Kosten konsentrere seg om et sunt kosthold som inkluderer minst fem halv kopp porsjoner med frukt og grønnsaker daglig. Bruk laksativer bare etter behov for å lindre svis forstoppelse. Hvis forstoppelse fortsetter i mer enn en uke, bør du oppsøke lege. Hvis du bruker en over-the-counter avføringsmiddel, følg anvisningen på pakken. Ikke ta mer enn den angitte.

Herbal Avføringsmidler for Weight Loss

Urte avføringsmidler er en populær ingrediens i "dieter te" og sentralstimulerende-fri slankepiller, men de er en noe kontroversiell valg for bruk i vekttap. Ved å stimulere aktiviteten av tarmer, kan urte avføringsmidler føre til en brå nedgang i vekt fra tap av væske og avføring, men de kan også føre til fysisk eller psykisk avhengighet. Urte avføringsmidler bør ikke brukes over lengre perioder.

Typer

Psylliumskall er en av de mest brukte former for urte avføringsmiddel. Selv om det er teknisk en bulk fiber kilde - ikke en ekte avføringsmiddel - psyllium kan sunt oppmuntre følelsen av fylde, mens fremme regelmessig aktivitet i tarmer. Senna, et sentralstimulerende avføringsmiddel, er ofte brukt alene eller i kombinasjon med psyllium husk, og er et svært populært urte vekttap rette. Aloe vera ble en gang brukt som et avføringsmiddel, men kommersielle preparater inneholder ikke lenger aloin (den aktive avføringsmiddel compound) på grunn av FDA regulering.

Mekanisme

Urte avføringsmidler oppmuntre tarmene å tømme seg før de kalorier og næringsstoffer blir absorbert. Siden de hindrer næringsopptak, er færre kalorier omdannes til fett. Bulk-fiber avføringsmidler, som psyllium husk, kan også "lure" personen inn mett ved å utvide i magen og tykktarmen. På kort sikt, kan urte avføringsmidler føre til vekttap ved å bli kvitt kroppen av vann og avføring; Dette er imidlertid brå tap av vekt bare midlertidig.

Sikkerhet

Fiberbaserte avføringsmidler tilbyr også en rekke helsemessige fordeler utover standard vekttap, og de er forbundet med få bivirkninger. Imidlertid kan sentralstimulerende-baserte avføringsmidler forårsake kramper, diaré og selv kortsiktige tap av tarm kontroll. Når den brukes på en langtidsbasis, kan alle avførings få brukeren til å bli fysisk avhengige av dem, og de kan blokkere opptaket av kritiske næringsstoffer. Overforbruk av avføringsmidler for vekttap kan også sees som en form for bulimi nervosa, en alvorlig spiseforstyrrelse.

Hvordan trygt ta avføringsmidler

Hvordan trygt ta avføringsmidler


En avføringsmiddel er noen av stoffene som forårsaker avføring og er vanligvis tatt for å behandle forstoppelse. Avføringsmidler arbeide for å fremskynde eliminering av ufordøyd mat i tykktarmen og tykktarmen. Fordi avføringsmidler ikke påvirker fordøyelsessystemet mellom munn og tynntarmen, har de ikke direkte påvirke en persons vekt. Hvis du vurderer å ta avføringsmidler mens slanking, bør du vurdere følgende tips.

Bruksanvisning

•  Bruk et avføringsmiddel for en liten vekttap når forstoppet. Den midlertidige vektøkning av forstoppelse kan være av betydning når du prøver å få vekt for en sportsbegivenhet eller passe inn i en bestemt kjole til en spesiell anledning.

Ta en mild avføringsmiddel for å lindre oppblåsthet som ofte følger med forstoppelse. Den vekttap kan være minimal, men passformen på klærne kan bli kraftig forbedret.

Unn væskeansamlinger i tarmer med avføringsmidler. Mye av vekttapet fra et avføringsmiddel er fra vann slik at de blir tidvis brukt under menstruasjon for å bli kvitt overflødig vann.

Seponer avføringsmidler når du ikke lenger er forstoppet. De har et stort potensial for avhengighet og blir ofte misbrukt av personer med spiseforstyrrelser. Sterke avføringsmidler kan også forårsake diaré og alvorlig flatulens fordi tarmer er overarbeidet.

Tenk på alvorlige bivirkninger av langvarig avføringsmiddel bruk, herunder tarmlammelse og irritabel tarm syndrom. Hvis du prøver å avvenne deg selv ut av avføringsmidler, må du drikke mye vann og spise mye fiber.

Hint

  • Les avføringsmiddel etikettene nøye. Avføringsmidler kan forstyrre blodfortynnende som warfarin (Coumadin), antibiotika som tetracyclin og Cipro, og noen hjerte og bein medisiner.

Bruk av avføringsmidler for å miste vekt

Avføringsmidler blir brukt av de som lider av forstoppelse, men de kan også brukes av folk som ønsker å gå ned i vekt. Mens mange avføringsmidler finnes naturlig i produsere midtgangen, mens andre ligger i medisinskapet. Begge har meget forskjellige virkninger på kroppen.

Hvordan Avføringsmidler Arbeid

Avføringsmidler hjelpe tarmer presse avføringen ut av fordøyelsessystemet på en raskere hastighet. De kan også myke opp avføring, som gjør det lettere for dem å bli eliminert fra tykktarmen. Noen vekttap du ser er generelt vann vekt. Columbia University helsetjenester forklarer at å ta avføringsmidler fører til en reaksjon som spyler vann inn i tarmen, myker avføring, og deretter fører en muskel reaksjon å utvise den. Derfor er vekten tapt hovedsakelig vannvekt.

Typer av avføringsmidler

Noen matvarer, som regel de som er høy i fiber, er naturlige avføringsmidler. De omfatter svisker, tørket frukt som aprikoser, grønne blader, mango og linfrø. Visse væsker kan også fungere som avføringsmiddel. Mange drikker kaffe, som er tilstrekkelig som et avføringsmiddel, mens andre kjøper spesielle te. De fleste dagligvarebutikker bære bestemte merker av te som er annonsert som avføringsmidler, som for eksempel "Smooth Move." Andre avføringsmidler er i pilleform, inkludert Ex-lax eller Perdiem. Avføringsmidler kan også vises i pulverform, slik tilfellet er med de merkene Miralax og Floralax.

Beste Laxatives å konsumere

Sikker avføringsmidler kommer i form av frukt, grønnsaker og fra urtete uten tilsatt kjemikalier. Disse matvarer inneholder fiber og naturligvis utvise avfall fra kroppen samtidig som den gir viktige næringsstoffer. Andre avføringsmidler bare utvise mat fra kroppen, men ikke legg næring. Kaffe er ikke skadelig i små doser, og Harvard University publiserte en artikkel som hevder brygg kan beskytte mot sykdom. Andre næringsrik mat for å hjelpe bulk opp avføring for eliminering er ørsmå linfrø, som inneholder omega fettsyrer som øker hjernekraft samtidig lettelser fordøyelsen.

Betraktninger

Avføringsmidler ikke hindre kroppen din fra inges overflødig kaloriinntaket. Derfor, spise høy-kalori, høy-fett matvarer og deretter ta et avføringsmiddel hindrer deg ikke fra å få vekt. Den eneste måten å gå ned i vekt på en sunn måte er ved å trene og spise en godt avrundet kosthold.

Advarsel

Forbruker avføringsmidler i pille-eller pulverform for vekttap er dårlig råd. Å ta for mange avføringsmidler er farlig, da det kan føre til underernæring, kramper og nyreproblemer. Linda Ojeda, forfatter av boken "Safe Slanking for Teens", sier at å blande avføringsmidler med noen diuretika kan resultere i en elektrolytt ubalanse og være skadelig for ens hjerte.

Bedre alternativer

For å gå ned i vekt, kan du prøve hydra kroppen med vann i stedet for å dehydrere det med avføringsmidler. Gjøre smarte matvalg kan også føre til vekttap, som visse matvarer holde kroppen full lenger og holde kaloriforbruket lavt. Bananer, druer og vannmelon er alle gode alternativer. Ha en kopp grønn te: Drikken er en kjent appetitt suppressant som også inneholder nyttige antioksidanter.

Avføringsmidler for magen vekttap

Hvert år blir millioner av mennesker diagnostisert med en spiseforstyrrelse. De med spiseforstyrrelser generelt blitt så forbrukes med vekttap at de vil gjøre noe eller prøve noe for å gjøre seg tynnere. Avføringsmidler er en av mange metoder som folk vil prøve å bruke for å gå ned i vekt.

Hva gjør Laxatives?

Laksativer brukes for medisinsk formål å lindre forstoppelse. Forstoppelse kan være forårsaket av en rekke ting, men oftest er forårsaket av kosthold. Avføringsmidler virker i tykktarmen for å gjøre avføringen mykere og lettere å passere uten å belaste. Etter å ha tatt en avføringsmiddel, er det ikke uvanlig å tilbringe mye av dagen på toalettet. Mange tror at ved å gjøre slik at de mister vekt, fordi de passerer den maten som de spiste. Dette er imidlertid ikke riktig, og det kan være farlig over tid. Avføringen som du passerer når du bruker avføringsmidler ikke gjøre deg ned i vekt, fordi de er noe annet enn vann vekt. Etter den tid maten treff kolon, hvor avføringsmidler gjøre jobben sin, har de kaloriene fra det du har konsumert allerede blitt absorbert i kroppen. Mens du føler du taper vekt, er du faktisk mister vann fra kroppen, noe som kan føre til dehydrering hvis for mye vann går tapt. Vannet vekt som går tapt vil bli gjenvunnet neste dag.

Kontinuerlig avføringsmiddel misbruk

Avføringsmiddel overgrep å gå ned i vekt som fortsetter over tid kan være dødelig hvis den ikke behandles. Ganske ofte, selv etter å kjenne sannheten, vil pasienter med spiseforstyrrelser fortsette å misbruke avføringsmidler på grunn av hvordan det gjør dem føler seg mentalt, uavhengig av hvilke effekter den har fysisk. Over tid kan lakser misbruk skade mange systemer i kroppen. Tegn på avføringsmiddel overgrep inkluderer dehydrering, oppblåsthet, gass, kvalme, oppkast og sterke magesmerter. Personen misbruker avføringsmidler for vekttap kan også oppleve overdreven diaré eller forstoppelse, verken som er gunstig for kroppen. Dreven diaré vil føre til dehydrering, og overdreven forstoppelse vil tillate giftstoff å bygge opp i kroppen. Trolig det mest farlige virkning av alt er det som avføringsmiddel misbruk gjør til balansen av elektrolytter i kroppen. Misbruk av avføringsmidler kaster elektrolytter av balanse til et punkt at en person kan utvikle en arytmi. Noen ganger kan dette også føre til et hjerteinfarkt.

Hvorfor du synes å miste vekt?

De som bruker avføringsmiddel for å gå ned i vekt generelt ser ut til å gå ned i vekt. Mens de fleste mennesker tror at det er fra å ta avføringsmidler, dette er ikke sant. Realiteten er at avføringsmiddel bruk, som nevnt ovenfor, gjør at pasienten mister vann i vekt og ikke virkelige vekt. Dette vil føre til at kroppen til bloat og deretter føre til at pasienten ønsker å gå ned enda mer i vekt. Vanligvis vil pasienter begynne å bruke andre midler i tillegg til avføringsmidler, som for eksempel å redusere antall kalorier de spiser per dag, noe som gjør seg selv kaste opp eller begynner en knallhard øvelse rutine. Selv om disse kan metoder kan synes å ha en positiv effekt i utgangspunktet i forhold til vekttap, vil resten av kroppen begynne å bryte ned og lide. Avføringsmidler er mest definitivt ikke den magiske element å bruke for å gå ned i vekt. Hvis du ønsker å gå ned i vekt effektivt, bør du gjøre det ved hjelp av en lege.

Typer av avføringsmidler

Avføringsmidler er tilgjengelig over disk og brukes til å lindre sporadisk forstoppelse. Vanligvis ingen hjelp er nødvendig å ha avføring, men graviditet, sykdom eller medisiner kan føre til forstoppelse. Hyppigheten av avføring varierer fra person til person. Generelt, er det noen som har avføring mindre enn tre ganger i uken anses å være forstoppet.

Bulking agenter

Volumforbindelser er også kjent som fibertilskudd. Enkelte populære detaljhandel merkevarer er Metamucil og citrucel. Fiber kosttilskudd virker ved å gjøre avføringen klumpete og mykere. Bulking avføringen gjør tarmen og tarmene trenger å fjerne avføring. Bulking agenter må tas med store mengder vann eller de kan føre til en intestinal obstruksjon.

Avføring myknere

Avføring myknere trekke vann fra vev som omgir tarmen å myke opp avføringen for å gjøre det enklere å passere. Disse bør ikke brukes på en jevnlig basis, fordi kroppen kan bli avhengig av dem for å ha avføring.

Osmotiske Avføringsmidler

Osmotiske laksativer mildne avføring ved å trekke ekstra fluidum inn i tarmen fra de omkringliggende vev og blodkar. Denne type avføringsmiddel bør ikke brukes av personer med høyt blodtrykk, nyresykdom, hjerteproblemer eller som er på et saltfattig diett.

Stimulerende laksantia

Stimulerende avføringsmidler som Dulcolax, Ex-Lax og senokot arbeid ved irriterer slimhinnen i tarmen og forårsaker avføring å øke hastigheten gjennom tarmen raskere. De bør ikke brukes på en jevnlig basis, fordi de kan føre til at kroppen til å bli avhengig av dem for å ha avføring.

Saline Avføringsmidler

Disse type avføringsmidler blir brukt før operasjonen, en undersøkelse av tarmen, eller for å rense kroppen for mat eller narkotika forgiftning. De brukes for å tømme tarmene raskt ved flom tarmen med vann. Produkter som tilhører denne kategorien omfatter Milk av Magnesia, Epsom Salt og Fleet Phospho-brus.

Laktose

Produkter som Emulose og Cholac lindre kronisk forstoppelse. De virker ikke så fort som andre typer avføringsmidler. Laktose avføringsmidler kan også anvendes for å redusere mengden av ammoniakk i blodet. Denne typen avføringsmiddel fungerer innen en til to dager.

Advarsler

Avføringsmidler bør ikke tas sammen med visse medisiner, inkludert blodfortynnende (Coumadin), antibiotika (Cipro), og visse hjerte og bein medisiner. Hyppig bruk av avføringsmidler kan forverre forstoppelse, og kan føre til alvorlige komplikasjoner som nerve, muskel og vevsskade i tykktarmen. Barn yngre enn 6 bør ikke gis avføringsmidler uten å konsultere en barnelege. Hvis du har høyt blodtrykk, nyresykdom, smerter i magen, rektal blødning eller blodig avføring, bør du oppsøke lege umiddelbart da disse kan være tegn på en alvorlig medisinsk problem.

Hvordan bli kvitt forstoppelse uten å ta avføringsmidler

Hvordan bli kvitt forstoppelse uten å ta avføringsmidler


Bruk av avføringsmidler kan forstyrre kroppens naturlige rytme og kan være vanedannende, ifølge Mayo Clinic, så enkeltpersoner bør forsøke naturlig rettsmidler først. Å ha færre enn tre avføringer i løpet av sju dager ofte signaler forstoppelse. Mens sjeldne tarmaktivitet er et vanlig tegn på forstoppelse, kan andre symptomer inkluderer hard avføring eller straining under avføring.

Hvordan bli kvitt forstoppelse uten å ta avføringsmidler

•  Spis sjenerøse porsjoner med frukt og grønnsaker. Sunn valg som frukt og grønnsaker er lastet med fiber og hjelpe sluttforstoppelse naturlig. Målet for fem porsjoner av hver per dag.

spise de anbefalte 20 til 35 gram fiber per dag. Hvis du ikke er i stand til å konsumere dette beløpet, utgjør forskjellen ved å bruke en fiber supplement.

Start eller avslutt dagen med trening. Fysisk aktivitet fremmer vanlige tarm aktivitet ved å stimulere tarm sammentrekninger. Våkn opp tidligere hver morgen for å trene eller planlegge dine rutiner for kvelden. Sikt i minst 30 minutter med mosjon daglig.

Drikk opp. Å være dehydrert påvirker kroppens evne til å passere bløt avføring. Drikk rikelig med væske som vann, juice eller te å oppmuntre mykere avføring.

Pass på meieriet. Visse fordøyelsesproblemer som irritabel tarm syndrom og laktoseintoleranse forverres etter inntak av meieriprodukter og kan føre til utbrudd av diaré eller forstoppelse. Kutte ned på meieri for å se om symptomene dine bedre. Tar naturlige fordøyelsesenzymer før du spiser eller drikker meieriprodukter kan forhindre forstoppelse.

Urter som kan ha bivirkninger av rektal blødning

Urter som kan ha bivirkninger av rektal blødning


Rektal blødning er vanligvis ikke et alvorlig problem. Noen urter samhandle med medisiner eller irritere medisinske tilstander. Noen urte avføringsmidler har advarslene på dem til å slutte å bruke hvis rektal blødning oppstår etter bruk. Varsel er nødvendig fordi urteavføringsmiddel virker sammen med andre medikamenter eller har en effekt på en eksisterende medisinske tilstand.

Hagtorn bær

Hagtorn bær brukes av gamle og moderne medisinmenn til å senke blodtrykket og fungere som en mild hjerte tonic. Hawthorn bær brukes som te for å behandle irritabel tarm-syndrom og avlaste forstoppelse og gass, men knust hagtorn bær brukes til behandling av kolitt og diaré forårsaket av Crohns sykdom kan resultere i rektal blødning. Te laget av blomster og stammer ikke forårsaker rektal blødning.

Ginseng

The Mayo Clinic støtter antioksidant virkning av ginseng som reduserer low-density lipoprotein og blodsukkernivået hos pasienter med type 2 diabetes, og ikke finne ginseng farlig på noen måte. The Mayo Clinic støtter at ginseng kan øke immunforsvaret og forbedre effektiviteten av antibiotika for akutt bronkitt og forbedre respons på influensavaksiner, men den støtter ikke andre påstander knyttet til ginseng.

Psylium Heart Health and Laxatives

Psyllium, også kalt ispaghula, er en høy -evel løselig kostfiber ingrediens i bulk avføringsmidler, som for eksempel Metamucil. Psyllium har også blitt brukt til lavere kolesterol og lipoprotein nivåer. Heartwise og Bran Buds frokostblandinger inneholder psyllium å fremme "hjerte helse."
.
Psylliumholdig produkter kan forsinke ventrikkeltømming tid og redusere absorpsjonen av enkelte urter, kosttilskudd, vitaminer eller mineraler. Absorpsjon av kalsium, jern, sink og vitamin B12 kan også bli påvirket. Psyllium og kitosan sammen kan øke fettutskillelsen i avføringen.

Bivirkninger av Psyllium

Allergiske reaksjoner, noen alvorlige, har blitt opplevd av helsepersonell forbereder psyllium holdige avføringsmidler. Obstruksjon av mage-tarmkanalen kan skyldes bruk av psyllium avføringsmidler, spesielt hos pasienter med tidligere tarm operasjoner eller anatomiske abnormiteter, eller tatt uten tilstrekkelig vann.

Psyllium forberedelsene har vært brukt i mer enn 20 år for å behandle irritabel tarm syndrom med motstridende resultater. I noen tilfeller, psylliumfibre forverret tarmsyndrom forårsaker rektal blødning. Psyllium reagerer med andre medisiner, og bør ikke brukes uten tilsyn av lege.

Herbal Avføringsmidler

Shaklee Herb-Lax er en blanding av kalsium, jern, senna blad, lakris rot, buckthorn bark, alfalfa blad, fennikel frø, anisfrø pulver rabarbra rot, blå malva og culvers rot pulver. Herb-Lax har følgende advarsel på etiketten: ". Avføringsmidler kan påvirke hvordan stoffene virker Stopp bruk hvis rektal blødning oppstår etter bruk av dette produktet."

Kalsium og vitamin D bivirkninger

Kalsium og vitamin D bivirkninger


De fleste vet at kalsium hindrer osteoporose, et bein-svekkelse sykdommen, og vitamin D forebygger rakitt, et bein misdannelse tilstand hos barn. Mens listen over fordelene med normale nivåer av kalsium og vitamin D kan gå av og på, kan for mye av en god ting føre til skadelige bivirkninger.

Vanlige bivirkninger

"Milk gjør en kropp godt," har vært slagordet for National Dairy Council for år, og de ser ut til å være riktig. Befestet melk, er ikke bare en god kilde til kalsium, men også en klar kilde til vitamin D. I en studie utført av Columbia University i New York by, nesten 85 prosent av de eldre som kommer inn sykehjem hadde symptomer på osteoporose. De konkluderte med at dette benet-svekkelse sykdommen, som fører til benbrudd og tap av tenner, ble tilskrevet lav vitamin D. Selv lave nivåer av vitamin D kan føre til skjelettsykdommer, kan høye nivåer forårsake halsbrann, svelgeproblemer, brystsmerter, magesmerter , kvalme og forstoppelse.

1994 National Institutes of Health Consensus Development Conference på Optimal kalsiuminntak bemerket at kalsium forbruket opp til nivåer av 2000 mg per dag bør være trygt for folk flest. Selv om forbigående, høyere nivåer av mineralet også kjent for å forårsake forstoppelse, raping, oppblåsthet og gass. Høye nivåer av kalsium kan føre til også nyrestein. Det er ikke nødvendig å kutte ned på meieriprodukter, men hvis du får nyrestein. Normale nivåer, i motsetning til lave nivåer, for kalsium i dietten faktisk redusere risikoen for nyrestein.

Gallestein kan også resultere fra overskytende kalsium i dietten. Mens høyere nivåer av kalsium ser ut til å forebygge gallestein hos menn, er det akkurat det motsatte med kvinner. Alan Hoffman, MD, Ph.D, professor ved University of California, sier at dyrestudier tyder på at dietter høy i kalsium forbedre dannelsen av gallestein.

Sjeldne bivirkninger

Vitamin D er lagret i fettceller. For mye av den vitamin tatt over lengre tid, kan forårsake kalsium oppbygning i de myke vev i kroppen. Dette i sin tur kan føre til irreversibel nyreskade. I tillegg kan store mengder vitamin D føre til fødselsskader.

Omvendt kan utilstrekkelige nivåer av vitamin D hemme intestinal absorpsjon av kalsium og forårsake hyperkalsemi, eller et overskudd av kalsium i blodet. Symptomer er hodepine, anoreksi, kvalme, oppkast, gastrointestinale forstyrrelser, magekramper, tørr munn, metallisk smak, svakhet, tretthet, muskel og skjelettsmerter, ataksi, tinnitus og vertigo. Mer alvorlige stadier av hyperkalsemi kan vise seg som mental forvirring, høyt blodtrykk, hjerterytmeforstyrrelser, kramper og nedsatt nyrefunksjon.

Kalsium doseringsanbefalinger

Den daglige voksen inntaksnivå for kalsium, satt av Consensus Development Conference of National Institutes of Health er 1000 mg tas med mat. Menn og kvinner over 65 år bør opp doseringen til 1.500mg en dag.

Vitamin D doseringsanbefalinger

Den daglige anbefalte dosen av vitamin D er 400 IE. Fordi vitamin D kan være så giftig i store mengder, aldri ta mer enn 600 IE daglig, spesielt under graviditet, med mindre foreskrevet av lege. Vitamin D kan også gå over i morsmelk, så alltid oppsøke lege hvis ammingen.

Legemiddelinteraksjoner

Mineralolje kan redusere absorpsjonen av vitamin D. Ikke ta vitamin med antacida og avføringsmidler. Foreskrevet medisiner som digoksin, fosfatbindemidler og tiaziddiuretika bør ikke tas i kombinasjon med vitamin D.

Ikke ta kalsium i morgen, hvis du også tar et bisfosfonat som Fosamax, Optinate eller Didronel den dagen, som kalsium vil hemme medisinering absorpsjon. Kalsium kan også hemme jern absorpsjon og absorpsjon av skjoldbrusk medisinering. Ta skjoldbrusk medisiner i morgen, og forsinke kalsiumtilskudd til ettermiddag eller kveld.

Ballerina Tea bivirkninger

Ballerina Tea bivirkninger


Ballerina te er en drink feiret av Kosten for sitt bidrag til vekttap. Drikken er en urte te formel som hevdes å være en sunn, naturlig drikke for dieters som fremmer vekttap. Det er også ryktet å være en ballerina hemmelige til å opprettholde en tynn, smidig figur, som er opphavet til navnet sitt, "ballerina te." Selv om ballerina te formel kan hjelpe forbrukerne gå ned i vekt, er det noen bivirkninger som forbrukerne bør være klar over når du kjøper dette produktet.

Aktive ingredienser

Ballerina te er en formel som inneholder urte ingredienser. På overflaten høres dette positivt. Men ifølge Office of Kosttilskudd, bare fordi et produkt er botanisk basert, betyr ikke nødvendigvis at det er trygt. Sikkerheten for en urt avhenger doseringen, forberedelse og flere andre faktorer. En del av ballerina te er Senna, som er tørkede blader eller pods av Senna anlegget, som er en naturlig stimulerende og avføringsmiddel. Ballerina te inneholder også kinesiske mallow, en urte vanndrivende og avføringsmiddel. Begge disse ingredienser kan hjelpe til midlertidig vekttap. Imidlertid inneholder dette te uten koffein, som er sett på som en fordel av mange av sine drinkers.

Diaré bivirkning

Fordi dette te inneholder naturlige avføringsmidler, kan det føre til diaré. Dette kan være en uønsket bivirkning for noen brukere. Både senna og kinesisk kattost er naturlige avføringsmidler, så sannsynligheten for at denne bivirkning som oppstår økes med mengden av ballerina te forbrukes. Jo mer ballerina te inntatt, kan jo mer alvorlig diaré symptomer være. Ifølge United States Food and Drug Administration, ble seks tilfeller av folk som opplevde diaré-relaterte sykdommer spores til forbruket av urtete.

Magekramper

Igjen, fordi ballerina te inneholder et avføringsmiddel, kan det føre til magekramper. Dette kan forårsake mild til alvorlig smerte, avhengig av hvor mye av de laksativer er konsumert. Te inneholder en høyere konsentrasjon av ballerina te formelen er mer sannsynlig å påberope denne bivirkningen.

Rydding Effekter

Senna som finnes i ballerina te kan føre til sletting. Selv om bivirkninger av en mer avføringsmiddel naturen er mer vanlig, kan te forårsake oppkast i noen drinkers. Vanlige symptomer assosiert med denne bivirkningen inkluderer følelser av kvalme, urolig mage og svimmelhet.

Blood Sugar Effects

Hvis du er på medisiner for å senke blodsukkeret ditt, vil du ønsker å unngå å bruke Ballerina te. Den kinesiske mallow i te kan senke blodsukkeret ditt, i henhold til 2011-utgaven av "Journal of mikrobiologi og bioteknologi." Bruke Ballerina te kan forsterke effekten av medisinen, som kan forårsake blodsukkernivået til å gå for lavt. Symptomer på lavt blodsukker, eller hypoglykemi, omfatter skjelving, forvirring, rask puls, tåkesyn, kramper og selv bevisstløshet, ifølge American Diabetes Association.

Advarsler og Betraktninger

Ballerina te kan hjelpe til med vekttap. Men dette betyr te inneholder ingen fettforbrenningen ingredienser. Derfor er ingen av de gått ned i vekt fett, og det vil trolig være vunnet tilbake raskt. Dessuten kan inntak av en stimulerende og avføringsmiddel som senna eller kinesisk mallow regelmessig ha skadelige langtids bivirkninger. Selv laksativer inneholde rensende egenskaper, bør de ikke inntas regelmessig over en lengre tidsperiode. Ballerina te er laget av helt naturlige ingredienser, men det viser ingen tegn til å hjelpe til varig vekttap. USA.gov råder forbrukerne til å styre klar av avføringsmidler og sletting teknikker for å gå ned i vekt.

Alvorlige bivirkninger av vitamin D3

Alvorlige bivirkninger av vitamin D3


Vitamin D er viktig for å opprettholde sterke bein og tenner og utvikle et sunt nervesystem. Vitamin D3 er bare tilgjengelig fra sol eller animalske produkter. Gode ​​kilder til D3 inkluderer sjømat, biff lever, ost og eggeplommer. Ingen bivirkninger er registrert fra lave doser av vitamin D3, men overdosering kan føre til alvorlige konsekvenser.

Dosering

En typisk vitamin D3 supplement er 25 mikrogram (mcg), eller 1000 IE (internasjonale enheter), tatt daglig. På dette nivået er det ingen bivirkninger for friske individer. Selv tar det dobbelte av anbefalt mengde for en lengre periode viser ingen dårlig effekt. National Institutes of Health tyder på at bivirkninger begynner over 100 mcg, eller 4000 IE, selv om American Journal of Clinical Nutrition sier at vanskeligheter ikke kan begynne før en person tar 250 mcg, eller 10.000 IE, per dag.

Milde Effects

Milde effekter lagt merke til lavest mulig overdose nivå over 100 mcg er forstoppelse, kvalme, oppkast, generell svakhet, mild svimmelhet, slapphet og vekttap. En overdose av vitamin D3 kan også føre til hyppig vannlating, ekstrem tørste, nervøsitet og kløe.

Alvorlige effekter

Hyperkalsemi, eller høye kalsiumnivåer, produsert ved å ta store doser av vitamin D, skaper høyt blodtrykk, noe som kan føre til hjertesykdom ved å bremse blodstrømmen til hjertet. Kalsium innskudd fra kronisk høye nivåer av vitamin D3 kan produsere nyre-og blærestein. Kalsium toksisitet kan også føre til både anoreksi og nyresvikt ved å begrense fluidsirkulasjon i hele kroppen.

Allergiske Reaksjoner

Allergiske reaksjoner er den eneste negativ effekt skapt av vitamin D3 ikke er relatert til overdosering. Utslett, kraftig svimmelhet, pustevansker, eller hevelse i ansikt, tunge eller svelg er alle tegn på allergi og krever øyeblikkelig legehjelp.

Medical History

Vitamin D3 kosttilskudd bør ikke tas av de med visse medisinske tilstander, inkludert pre-eksisterende hyperkalsemi og vanskeligheter absorbere kalsium fra maten. Kosttilskudd komplisere sykdommer i lever, nyre og hjerte, pluss immunsystemet som sarkoidose. Fortell legen din før du tar tilskudd av vitamin D hvis lider av tarm eller fordøyelsesproblemer, inkludert Crohns sykdom, Whipples sykdom, lite eller ingen magesyre, eller lave nivåer av galle.

Legemiddelinteraksjoner

Bivirkninger kan oppstå hvis noen tar vitamin D3 med blodtrykk piller eller hjertemedisiner. Visse legemidler som brukes til å behandle nyresykdom allerede inneholder høye doser av vitamin D3, og tar D3 kosttilskudd kan føre til hyperkalsemi. Sjekk om antacids eller avføringsmidler inneholder vitamin D før du tar dem.

Bivirkninger av Nopal Fiber Supplements

Nopal, med det botaniske navnet Opuntia ficus, er kjent som stikkende pære kaktus. Anlegget er innfødt til Mexico og det sørvestlige USA. Som en fiber supplement, kan Nopal gir en mild alternativ til avføringsmidler. Bivirkninger er vanligvis beskjedent og ikke vanlig.

Bruksområder

Nopal er inkludert i noen meksikanske og sørvestlig mat, og Nopal kosttilskudd kan finnes i helsekostbutikker. Det kan brukes som et mildt laksativ, og for å bidra til å senke blodsukker og kolesterolnivåer.

Gastrointestinale effekter

De mest sannsynlige Nopal bivirkninger er gastrointestinale. Folk kan oppleve fordøyelsesbesvær, mild urolig mage, kvalme og mild diaré.

Allergisk reaksjon

Forbrukerne har rapportert nesebetennelse og astmasymptomer som en allergisk reaksjon på Nopal. Alle med astma bør være forsiktige med å ta dette tillegget.

Lever Betraktninger

Personer med nedsatt leverfunksjon bør ikke ta Nopal. Store doser kan ha negative effekter på leveren.

Legemiddelinteraksjoner

På grunn av de potensielle fordelene ved dette tillegget, bør folk tar medisiner for diabetes eller høyt kolesterol overvåke deres tilstand nøye når du tar Nopal.

Bivirkninger av Cellulose Gum

Cellulose gum er et stoff som vanligvis finnes i mange husholdningsprodukter, fra visse matvarer til hår gels og avføringsmidler. Cellulosegummi er en viktig bestanddel som bidrar til å opprettholde visse egenskaper slik som stabiliserende et deigprodukt, gir tykkelsen til en gel eller å hjelpe til å holde to væsker blandes sammen. Viktigst er cellulosegummi vist seg å være sikker i alle sine anvendelser.

Funksjon

Cellulosegummi er en populær substans på grunn av dens evne til å bidra til å tykne, stabilisere og emulgere et produkt. Cellulose gum er oppdrettet fra trær og bomull og er derfor lett fornybar, rikelig og billig. I "Twinkie, Deconstructed," forfatter Steve Ettlinger bemerker at cellulose tyggegummi vil absorbere 15 til 20 ganger sin startvekt når den kombineres med vann. Det er også i stand til å bidra til å stabil produkter som deig og kaker, forbedre generelle holdbarhet. Videre er cellulosegummi stor i å blande sammen to stoffer som ikke kan blandes godt sammen av seg selv; dette er spesielt viktig i drikkevarer og geleer.

Bivirkninger

Cellulosegummi ikke har noen kjente bivirkninger. Ifølge Zooscape.com, er den menneskelige kroppen ikke er i stand til å bryte ned cellulosegummi, og derfor passerer gjennom fordøyelsessystemet gir ingen næringsverdi. I dette tilfellet, også passerer det gjennom fordøyelsessystemet gir ingen negative bivirkninger til kroppen.

Sikkerhet

Fordi cellulosegummi passerer gjennom den menneskelige fordøyelsessystemet intakt og gir ingen negative bivirkninger, kan det anses som helt sikker. En av testamentene til sikkerhetsaspektet ved cellulose tyggis er det stadig mer populært som ingrediens i mat og drikke. Det er i stand til å gi egenskaper som er nødvendig for mange matvarer og drikkevarer uten å skade legemet.

Matindustrien

Cellulose tyggis er brukt i en rekke bransjer og bruksområder. Ifølge Danisco.com, er cellulose tyggegummi mest brukt i næringsmiddelindustrien i programmer som frosset deig, juice, konsentrerte drikker, dressinger, supper, iskrem, bearbeidet oster, frukt forberedelser og emulgert kjøttprodukter.

Non-Food bruksområder

Ifølge "Staying Healthy Med Nutrition" av Elson M. Haas, cellulose tyggegummi, og det er derivater som metyl cellulose blir brukt i andre næringer som ikke er knyttet til mat og drikke. Cellulose gum brukes i kosmetiske produkter som hårgelé, barberskum, sjampo og skjønnhetsmasker, og i noen medisiner som avføringsmidler og antacida.

Krakk mykner bivirkninger

Krakk mykner bivirkninger


Avføring myknere bidra til å avlaste forstoppelse og ubehag under avføring. De behandler forstoppelse, noe som kan være forårsaket av irritabel tarm syndrom, langvarig sykehusinnleggelse eller sengeleie, bremse av tarmen, eller bruk av medisiner, for eksempel narkotika som kan føre til forstoppelse. Det er vanligvis to medisiner i avføringsmidler. Den ene er den krakk mykner, som bidrar til å øke mengden av vann i avføring, noe som gjør det enklere å passere. Den andre er en stimulant, som får tarmen for å bevege avføring gjennom raskere. Som enhver annen narkotika, det er bivirkninger å vurdere.

Generelle bivirkninger

Avføring myknere kan forårsake kvalme, rektal irritasjon, diaré, oppkast, oppblåsthet eller kramper. Selv om disse bivirkningene ikke bør være alarmerende, fortelle legen din hvis de fortsetter eller er plagsomme.

Urin

Avføring myknere kan også føre til at urinen å bli rød, rosa eller brunaktig i fargen. Dette betraktes ikke som skadelig, og du bør ikke bli skremt.

Alvorlige bivirkninger

Hvis du utvikler svakhet, rektal blødning, besvimelse, svimmelhet, hudutslett, svetting eller forstoppelse, kan du kontakte legen din. Likeledes, hvis du opplever andre symptomer når du tar avføring myknere, la din lege eller apotek vite.

Forholdsregler

Informer legen din om andre sykdommer du måtte ha, blant annet hjertesykdom, nyresykdom, ødem, høyt blodtrykk og allergi. Det er viktig å merke seg at hyppig bruk av avføringsmidler over lang tid kan føre til en avhengighet av stoffet.

Betraktninger

Pasienter som er gravide bør bare bruke avføringsmidler hvis de er strengt nødvendig. Snakk med legen din om risiko og fordeler. Kvinner som ammer bør også rådføre seg med lege før bruk.

Advarsel

Avføring myknere kan forstyrre kroppens evne til å absorbere andre medisiner, så det er viktig å informere legen din om eventuelle andre medisiner du tar, inkludert reseptbelagte og over-the-counter narkotika.

Bivirkninger av Senna Pod teblader

Senna, med det botaniske navnet Cassia senna eller Cassia angustifolia, er en urt som vanligvis brukes som et avføringsmiddel. Den antrakinon i senna samhandler med bakterier i fordøyelseskanalen, noe som fører til tarm sammentrekninger. Senna er inkludert i kommersielle avføringsmidler som Ex-Lax Lett Natur og Fletchers Castoria og kan kjøpes i enkelte helsekostbutikker i flytende ekstrakt, tørket pods, tørkede blader eller kapsler. De tørkede pods eller tørkede blader kan være brygget til en te. Folk bør være forsiktige med å bruke senna fordi noen bivirkninger kan være farlig. Det bør kun tas i små mengder og ikke brukes i mer enn 1 uke.

Vanlige bivirkninger

Den vanligste bivirkningen forbundet med senna bruk er diaré. Ingrediensen er potent og noen mennesker opplever diaré selv med små mengder. Senna fører vanligvis mild ubehag i magen. Når det tas i store mengder, Senna også kan føre til kvalme og alvorlig magekramper. Urin kan slå rødlig eller brunlig mens du tar Senna. I tillegg kan sedvanlig bruk av avføringsmidler, inkludert Senna, føre til avhengighet, noe som betyr at folk har en tendens til å bli forstoppet når de ikke bruker avføringsmiddel.

Betraktninger

Senna kan forverre visse medisinske lidelser, inkludert Crohns sykdom, divertikkelsykdom, kolitt, magesår og gastrointestinal kreft. Personer med hjertesvikt eller nyresykdom heller ikke bør bruke Senna.

Expert Insight

En sak fra Gulhane School of Medicine i Ankara, Tyrkia, rapporterte senna-indusert hepatitt hos en eldre pasient som vanligvis tok Senna til behandling av kronisk forstoppelse. Etter avsluttet senna bruk, opplevde han en langsom og progressiv nedgang i bilirubin og leverenzymer, som er en positiv effekt. Personer med leversykdom bør ikke ta Senna.

Ekstra effekter Side

Langvarig bruk av Senna kan forårsake osteomalasi, eller svekkelse og oppmykning av bein, og artropati, en type progressiv leddsykdom. Det er også forbundet med kakeksi, en lidelse med symptomer på vekttap, muskelsvinn, tretthet og svakhet. Langvarig bruk av Senna kan forstyrre elektrolyttnivåer, spesielt redusere kalium til farlig lavt nivå. Reversibel finger og tå clubbing, eller utvidelse, kan forekomme.

Advarsel

I Guyana i 2009, to jenter i alderen 3 og 5, døde etter inntak av tre stoffer: Senna pod te, til medisinering Lomotil stoppe den resulterende diaré og deretter bush te. Dødsfallene syntes å være forårsaket av en kombinasjon av Senna overdose og Lomotil, noe som kan føre til ytterligere dehydrering og elektrolyttforstyrrelser, potensielt farlige for små barn.

Bivirkninger av Cascara Sagrada

Cascara sagrada er tørket bark av et lite tre som vokser i Pacific Northwest. Tilgjengelig i kapsler, flytende ekstrakt og te, Cascara Sagrada fungerer som et avføringsmiddel, og folk tar det å lindre sporadisk forstoppelse.

Magesyke

Den vanligste bivirkningen forbundet med Cascara Sagrada er urolig mage. Andre bivirkninger er magekramper og kvalme.

Diaré

På grunn av den avførende virkning, kan cascara sagrada forårsake diaré, som i sin tur kan resultere i fluid og elektrolyttubalanse og vitamin-og mineralmangel.

Forstoppelse

Som med andre avføringsmidler, kan kronisk bruk av Cascara Sagrada forårsake avhengighet, forårsaker forstoppelse med mindre bruk av medisiner. Folk bør ikke bruke Cascara Sagrada lenger enn sju påfølgende dager.

Melanosis Coli

Kronisk bruk av Cascara Sagrada kan også føre til en tilstand som kalles melanosis coli, som innebærer flekker eller mørkere colonic slimhinnen. Dette er vanligvis ikke en alvorlig bivirkning, men det kan redusere tarmfunksjonen.

Urin Color

Cascara sagrada kan endre fargen på urinen til rosa, rød, fiolett, brun eller svart.

Betraktninger

Personer med visse helsemessige forhold bør ikke ta Cascara Sagrada. Disse inkluderer blindtarmbetennelse, Crohns sykdom, divertikkelsykdom, rektal blødning, ulcerøs kolitt eller en historie med intestinal blokkering.

Hjem tiltak for å fremme regelmessig avføring

Tarm uregelmessighet er en vanlig helseplage, og over 4 millioner amerikanske voksne er rapportert å være forstoppet mesteparten av tiden. Det er mange endringer i livsstil og hjem rettsmidler fra kjøkkenet og medisinskapet som kan hjelpe behandle forstoppelse og øke tarm regularitet.

Om tarmen regularitet

Individuelle avføringsmønster varierer mye fra flere avføringer i dag til en hver to eller tre dager, men en person er generelt ansett for å være forstoppet hvis avføring ikke har skjedd for tre eller flere dager. Forstoppelse kan være forårsaket av livsstil problemer som utilstrekkelig væskeinntak, en lav-fiber diett med høyt raffinert mat og mangel på mosjon. Tarm uregelmessighet kan også skyldes medisinske tilstander og reseptbelagte stoffet bivirkninger. Forstoppelse er mer vanlig hos kvinner og er ofte rapportert som en bivirkning forekomst av svangerskapet. Hvis venstre ubehandlet, kan forstoppelse ha negative helseeffekter, inkludert toppelse, tarmobstruksjon og utvikling av hemorroider fra anstreng.

Kjøkkenrettsmidler

En enkel måte å redusere kronisk forstoppelse er å øke fiber i kosten. Du bør spise fiberrikt brød produkter som hel-korn korn, pasta og brød i stedet for produkter laget med raffinert hvitt mel. Cruciferous grønnsaker som brokkoli, kål og grønne blader er høy i fiber, og det er nyttig å spise grønnsaker rå eller lett dampet for å opprettholde fiberinnholdet. De fleste bønner som kidneybønner, pinto bønner og grønne erter er lastet med fiber som er de fleste nøtter som mandler, cashewnøtter og pekannøtter. High-fiber frukt inkluderer mango, papaya, fiken og svisker. Å spise frukt som epler og pærer med huden øker fiberinnholdet som gjør spise frøene i frukt som bær og druer.

Andre kjøkken rettsmidler er spesielt nyttig i å lindre akutt forstoppelse ved å fremme avføring med sukker eller med noe som inneholder pektin, ved hjelp av oljesmøring eller oppmuntre bulk krakk produksjon. Et vanlig brukt middel for barn som er forstoppet er å drikke 2 ss melasse eller mørk sirup i en kopp varmt vann. Olivenolje blandet halvt om halvt med juice kan bidra til å smøre fordøyelseskanalen. Du kan også kjøpe fennikelfrø, linfrø eller psyllium frø fra en helsekostbutikk og suge dem i vann for en hjemmelaget avføringsmiddel drink.

Medisinskap rettsmidler

For en akutt tilfelle av forstoppelse, kan medisinskapet allerede har noen rettsmidler. Mineralolje er en av ingrediensene i noen over-the-counter avføringsmidler. Du kan ta en eller to spiseskjeer av mineralolje alene eller sammen med andre væsker for å smøre din fordøyelsessystemet. Epsom salter er krystaller av magnesiumsulfat, og kan blandes i vann for å virke som en saltløsning lakser lignende til tarm kirurgi forberedelse produkter. Du bør ikke bruke en av disse metodene for kronisk forstoppelse som langvarig bruk kan føre til vitamin og mineral mangler og elektrolyttforstyrrelser.

Livsstilsrettsmidler

Regelmessig mosjon vil bidra til å stimulere fordøyelsessystemet og utvikle muskulær støtte som trengs for tilstrekkelige avføring. Det er også viktig å sørge for at du drikker rikelig med væske daglig for å opprettholde nok væske i fordøyelseskanalen. Dette er spesielt viktig dersom du bruker en fiber supplement, fordi fiber trenger væske for å produsere avføring. Uvilje mot å flytte innvollene i en ukjent eller offentlig sted kan bidra til forstoppelse. Jo lenger avføringen blir værende i nedre tarmen, vil mer vann bli absorbert fra avføring fører til hard, tørr avføring og mulig toppelse, så det er viktig ved behandling av forstoppelse å flytte tarmer så snart kroppen din signaler.

Movicol bivirkninger

Movicol bivirkninger


Movicol er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle forstoppelse. Når det tas som anvist, vanligvis produserer avføring innen 24 timer. Som med alle legemidler, har Movicol bivirkninger er rapportert ved bruk. De fleste Movicol bivirkningene er ikke alvorlige nok for pasienter å slutte å ta medisinen.

Hvordan Movicol Works

Movicol er et avføringsmiddel medisiner som brukes til behandling av kronisk forstoppelse og avføringsblokkering. Den er produsert av selskapet Norgine.

Movicol virker ved å hindre vann fra å bli absorbert av kroppen slik at den kan brukes til å fortynne og evakuere avføring i tarmen. Movicol er prepackaged i små pakker som er fortynnet i vann til bruk. Pasienten rører innholdet i en Movicol pakke inn i en kopp med vann og drikker det umiddelbart. Vannet som inneholdes i legemidlet cocktail brukes til å produsere en avføring.

I tillegg til den aktive bestanddel, polyetylenglykol-glykol 3350, pakkene inneholder også en blanding av elektrolytter for å bidra til å holde brukerens kropp fra eliminere altfor mange væske balansering mineraler eller vann.

Hva er Movicol brukes til?

Movicol er vanligvis brukt på en trenger kun-basis, som langtidsbruk kan resultere i avhengighet av medisinen for fremtidige avføring. Noen pasienter med visse kroniske sykdommer som begrenser bruken av deres indre kan være foreskrevet Movicol som en langsiktig behandling for forstoppelse.

Mesteparten av tiden, er bare én dose nødvendig for å tømme tarmen. I noen tilfeller kan imidlertid opp til tre doser kan tas over en periode på tre dager.

Pasienter med hjertesykdom

Pasienter med hjertesykdom bør utvise forsiktighet ved bruk av Movicol. Fordi stoffet kan forverre symptomene på hjertesykdom, bør lege konsulteres for å veie fordelene med de mulige risikoen ved å ta Movicol.

Forsiktighetsregler for bruk av Movicol

Det er visse tilfeller der Movicol ikke kan brukes trygt og vil ikke bli foreskrevet til pasienter med spesielle medisinske problemer. Pasienter med en historie med intestinal obstruksjon eller perforasjon, ulcerøs kolitt, Crohns sykdom, eller utvidet tykktarmen kan ikke trygt ta Movicol.

Bivirkninger av Movicol

De mest vanlige bivirkningene som er rapportert ved bruk av Movicol er diaré, magesmerter, kvalme og oppkast, en oppblåsthet av magen og hørbare gurgling lyder av tarmen. Disse bivirkningene er typisk for de fleste avføringsmidler og vanligvis ikke stoppe en pasient fra å ta medisinen.

Medisinering Interactions

Fordi Movicol spyler tarmkanalen, bør pasienten unngå å ta noen andre medisiner innen en time før og etter inntak av Movicol. Den aktive ingrediensen i Movicol fører til at kanalen å bli skylt ut ganske raskt, så tar andre medisiner sammen med Movicol kan resultere i urettmessig absorpsjon av andre legemidler.

Sørg for at du diskutere med legen din eventuelle bivirkninger av Movicol.