Digidexo.com

Flekainid i Pediatrics

Flekainid i Pediatrics


Arytmi - uregelmessig hjertefrekvens - hos barn kan føre til tretthet, svimmelhet, besvimelse og hjertebank. Disse symptomene kan være ødeleggende. Det er ting legene kan gjøre for å kontrollere et barns arytmi. Disse tiltakene kan omfatte medisiner som Tambocor (flekainid acetate).

Arytmi

Det finnes mange typer arytmi, og barnets lege vil kunne fortelle deg nøyaktig hvilken type barnet ditt har. Arytmi innebærer uregelmessigheter i de elektriske signalene i ditt barns hjerte, noe som kan føre til at hjertekamrene ikke å fylle med nok blod hvis hjertet er å pumpe for fort, eller kan hindre nok blod blir pumpet ut igjen til kroppen hvis hjertet slår for sakte. Ditt barns hjerterytme kan forsinke og fremskynde uforutsigbart. Disse forholdene kan forårsake ødeleggende svimmelhet, tretthet, besvimelse og hjertebank.

Flekainid

Flekainid er vanligvis en muntlig tablett som kommer i styrkene 50, 100 eller 150 mg. På apoteket kan være i stand til å gjøre det i flytende form. Den er spesielt utformet som antiaryt - et stoff som arbeider for å jevne ut rytmen av hjertet. Det er trygt å bruke i barn så lenge legene overvåke nivåene av det i blodet.

Barnas Dosering

Flekainid er vanligvis gi i to eller tre like store doser. Startdosen er vanligvis 50 mg per kvadratmeter kroppsoverflate (barnets lege har en formel for å beregne dette nummeret). Maksimal anbefalt dose, for ikke å bli overskredet, er 200 mg per kvadratmeter kroppsoverflate. Legen din vil justere denne dosen basert på medisinens effektivitet i behandling av barnets symptomer, og måten barnets kropp opprettholder nivåer av medisiner i blodet. Snakk med legen din om hva du skal gjøre hvis du glemmer en dose.

Bivirkninger og Bekymringer

Bivirkninger kan være hodepine, svimmelhet eller ørhet; nervøsitet eller tretthet; kvalme, oppkast eller diaré eller lys avføring. Ring barnets lege umiddelbart dersom følgende symptomer utvikles: tegn på en allergisk reaksjon, inkludert hevelse i ansiktet, elveblest og pustevansker; brystsmerter eller hjertebank; gulsott (gulfarging av øyne eller hud) eller utslett; hevelse i hender eller føtter.

Alternatives

Hvis barnet ditt fortsetter å oppleve symptomer, kan legen forsøke konvertering, der en liten elektrisk støt administreres til hjertet under et elektrokardiogram (EKG) hvis det slår for fort; ablasjon, som innebærer behandling av et lokalisert område av arytmi ved hjelp av ekstrem varme eller ekstrem kulde påføres gjennom et kateter i armen eller lysken; en implantert pacemaker for å opprettholde rytmen av hjertet ved å regulere de elektriske signalene; en kirurgisk implantert defibrillator, som automatisk leverer nødvendig elektrisk støt til hjertet for å opprettholde riktig rytme; eller, som en siste utvei, kirurgisk ødeleggelse eller fjerning av stedet av arytmi.