Digidexo.com

Fast Relief for en øreinfeksjon

Øret infeksjoner er vanlig hos barn og skje sporadisk hos voksne også. De kan være ganske smertefullt, spesielt for ungdommer som virkelig lider selv når infeksjonen er mild. Øret infeksjoner oppstå når fluid og bakterier bygge seg opp i noen del av øret, og skaper smertefulle nivåer av trykk i øret. Stress, overdreven svømming, dårlig kosthold og allergier er vanlige årsaker til ørebetennelse. Det finnes en rekke gode hjem rettsmidler for rask lindring av en øreinfeksjon som du kan prøve før en antibiotikabehandling, men i alle fall er det godt å oppsøke lege.

Pain Relief

For å lindre smerte, bruke noen over-the-counter smertestillende bortsett aspirin ved behandling av et barn. Advil, Aleve, Motrin og Tylenol er alle effektive i å redusere smerte. Barn bør ta en mindre dose hver 4. time (følg indikasjoner på boksen) og spesielt før sengetid for å hjelpe dem til å sove. Påfør varme til øret ofte bruker en varmepute eller varm vaskeklut. Vær forsiktig så du ikke brenner huden. Det er også noen smertestillende eardrops på markedet, vanligvis tilgjengelig på resept, så ta kontakt med legen din om disse.

Diet

Noen diett endringer kan bidra til å avlaste ørebetennelser og hindre dem fra å skje i fremtiden. Melk, løk og kalde drikker kan gjøre øreverk verre. Spis mye frukt rik på vitamin C og masse ferske grønnsaker. Ikke drikk eller røyk hvis du har en ørebetennelse. Krydret, fet mat kan også forverre infeksjonen.

Hjem Rettsmidler

Choosenatural.com anbefaler en rekke naturlig hjemme rettsmidler for å behandle ørebetennelser. De anbefaler å plassere noen dråper varm løk juice eller olivenolje i hvert øre. Et par dråper hydrogenperoksyd i øret kan også være effektive. For svært små barn, kan litt morsmelk i ørene hjelpe fjerne infeksjonen. Ved påføring av varme, kan du varme opp en kopp varm salt eller ris, legge den i en sokk og holde på øret i ca 10 minutter.

Flere tips og advarsler

Du bør alltid konsultere legen din når du arbeider med ørebetennelser, som de kan være knyttet til mer alvorlige forhold. Hold hodet hevet når det er mulig å bidra til å drenere øret. Unngå bading med en ørebetennelse, da dette kan gjøre problemet verre. Du kan også prøve noen pusteøvelser og yoga hvis du eller barnet ditt lider av kronisk ørebetennelse. Vær også klar over at antihistaminer og decongestants vanligvis gjør mer skade enn godt for en person med en ørebetennelse.