Digidexo.com

Hvordan beregne BMI Body Fat

Hvordan beregne BMI Body Fat


Kroppsmasseindeks, eller BMI, er et middel til å bestemme hvor stor prosentandel av fett i en persons kropp. Ifølge Centers for Disease Control, er en sunn BMI for en voksen 18,5 til 24,9 prosent. En BMI under 18,5 regnes som undervektig; 25 til 29,9 prosent er overvektig; og over 30 prosent er overvektige. Enhver person med en BMI som ikke er normalt bør ta skritt for å oppnå en sunnere kroppsvekt. Dette inkluderer å forfølge en sunnere livsstil som består av et balansert kosthold og daglig mosjon og kanskje søke medisinsk hjelp.

Hvordan beregne BMI Body Fat

Bruke tommer og pund

•  Bruk målebånd for å finne din eksakte høyden i inches. Verve hjelp av en annen person til å gjøre denne prosessen enklere og bedre å sikre en nøyaktig måling. Alternativt, stå med ryggen mot en vegg og blyant i hånden. Hvil blyant på toppen av hodet mot hodebunnen. Bruk blyant for å plassere et merke på veggen der toppen av hodet ditt når. Ta målebåndet og måle, i inches, avstanden fra gulvet til det punktet du har markert. Spill målingen.

Bruk skala for å bestemme vekten din i pounds. Spill inn nøyaktig vekt.

Multipliser vekten din med 703. Record resultatet. Ta høyden din i inches og Square det, eller multiplisere det med seg selv. Skrive ned dette nummeret. Dele det første resultatet (vekten din multiplisert med 703) ved det andre resultatet (høyden din kvadrat). Den resulterende tallet er din BMI.

Bruke Meters og kilo

Bruk målebånd for å måle nøyaktig høyde i meter. Verve hjelp av en annen person til å bedre sikre en nøyaktig måling. Alternativt, stå med ryggen mot en vegg og blyant i hånden. Hvil blyant på toppen av hodet mot hodebunnen. Bruk blyant for å plassere et merke på veggen der toppen av hodet ditt når. Ta målebåndet og måle, i meter, avstanden fra gulvet til det punktet du har markert. Spill målingen.

Bruk skala for å bestemme vekten din i kilo. Spill inn nøyaktig vekt.

Ta høyden din i meter og Square det, eller multiplisere det med seg selv. Skrive ned dette nummeret. Dele vekten din med høyden din kvadrat. Den resulterende tallet er din BMI.

Hint

  • Du kan også bruke en online BMI kalkulator som en på den nasjonale hjerte Lung and Blood Institute nettsted for å finne ut kroppens fettprosent.