Digidexo.com

Kinesiske Øvelser Baoding Ball

Kinesiske Baoding baller, også kjent som Ben Wah eller kinesiske trimballer, er en terapeutisk verktøy for å styrke og skape smidighet i hender, underarmer og fingre - og for å slappe av andre områder av kroppen. Baoding baller, dateres tilbake til det kinesiske Ming-dynastiet, stimulerer trykkpunkter i hendene, og dermed gi organer med de helsemessige fordelene av akupressur, i henhold til tradisjonell kinesisk medisinsk filosofi.

Nybegynner Exercise

Begynn med to små Baoding baller. Øv roterende ballene klokken rundt din indre håndflaten. Øke størrelsen på ballene når du er vant til å rotere de små om håndflatene uten clanking dem sammen. Når du er god til å rotere dem klokken, endre til en rotasjon. Roterende baller med fingrene bøyer musklene i underarmer, fingre og hender, noe som øker styrken i disse musklene. Du kan også øve knipe en ball mellom tommel, ring og peker fingrene, og deretter kaste den i håndflaten på den andre hånden.

Plasserings Øvelser

Plasserings øvelser involverer å plassere og rotere ballene over trykkpunkter på kroppen for å løse opp spenninger, smerter og stimulere lymfeknutene. For eksempel kan plassering av ballene under fotbuen stimulere trykkpunkter der og hjelpe til med å behandle smerte knyttet til plantar fasciitt. For å lindre nakkesmerter, kan en Baoding ballen kastes over det punktet på baksiden av halsen der den møter skallen. Den masserer bevegelse involvert i disse praksisøvelser slapper muskler og sener. Små Baoding baller kan også plasseres mellom fingrene for å styrke og massere dem.

Flere øvelser Ball

Avanserte øvelser forbedre fingerferdighet av fingrene og hendene og krever mer dyktighet fordi du legge til flere baller. Jobbe opp til å rotere så mange Baoding baller som du kan i hver hånd, både med og mot klokken. Mer utfordrende er å kombinere bruk av begge hender for å rotere flere baller. Som alle andre Baoding ball trening, krever dette en starter med et lite antall baller og jobbe seg opp til så mange du kan holde i begge hender.