Digidexo.com

Ungdom og behandlinger for kjemisk avhengighet

Ungdommer som sliter med stoff avhengighet overfor en rekke utfordringer og har behov for støtte og behandling. Stoff avhengighet hos ungdom kan føre til problemer i skolearbeid og ofte forstyrrer forholdet til venner og familie. Avhengighet eller avhengighet er vanligvis et tegn på at noe annet er galt i barnets miljø - og mens det er en rekke behandlingsmetoder tilgjengelig, bør alle tilnærminger inkluderer foreldrenes støtte og engasjement, samt involvering av ungdommens venner og lærere når det er mulig .

Avgiftning

Før behandling ungdom må være skjermet av en kvalifisert mental helse, stoffmisbruk klinikeren å bestemme den nødvendige løpet av handlingen, så vel som andre behandlings bekymringer som psykiske lidelser. Den profesjonelle vurderer barnet til å avgjøre om han trenger en avgiftning henvisning. Medisinsk avrusning oppstår vanligvis på et sykehus eller bolig behandling innstilling. Det gjør at ungdom som skal overvåkes av medisinsk personell mens uttak fra et stoff. En ungdom som har brukt stoffer jevnlig kan oppleve tilbaketrekning, en tilstand der kroppen tilpasser seg ikke bruker stoffet. Tilbaketrekking kan være en livstruende tilstand - derfor medisinsk overvåking er nødvendig.

Bolig programmer

Ungdom som synes det er vanskelig å slutte å bruke stoffer kan ha nytte av rehabiliteringsprogrammer. Disse programmene er for ungdom som er klar over konsekvensene og risikoen ved fortsatt bruk, men fortsette å bruke uansett. Residential behandling tillater den enkelte å ha fullt fokus på hennes utvinning prosessen, uten å bli distrahert eller presset av hverdagen. Behandling i disse programmene inkluderer vanligvis psykoe som innebærer å lære om avhengighet og utvinning prosessen, gruppeterapi, 12-trinns program som Anonyme Alkoholikere, og forebygging av tilbakefall.
Bolig programmer for ungdom omfatter ofte grupper rettet mot foreldre og familie, noe som gir dem muligheten til å lære om barnets behandling samt hvordan å tilby støtte hjemme.

Intensive Polikliniske programmer

For ungdom som trenger mer intensiv hjelp, men som ikke har behov for boligstøtte - eller for ungdom som er overgangen ut av en bolig behandling program - en intensiv poliklinisk program kan være nyttig. Disse programmene er ofte tilbys etter skolen, å tillate elevene å opprettholde en normal timeplan og har en tendens til skolearbeidet. Intensive polikliniske programmer fokus på å forebygge tilbakefall og opprettholde avholdenhet. De har også ofte involverer foreldre og familier, og hjelpe dem til å støtte den unge i hennes fortsetter prosessen med utvinning.

Vedlikehold

Som voksne, ungdom som er i utvinning fra stoffet avhengighet ofte trenger programmer for å hjelpe dem å opprettholde nøkternhet. Disse programmene tar ofte form av behandlingsgrupper som møtes regelmessig. Grupper inkluderer vanligvis jevnaldrende som også er i et lignende sted i gjenopprettingsprosessen, tilbyr gjensidig hjelp og støtte. Støttegrupper er også tilgjengelig for familier med barn i utvinningen.