Digidexo.com

Cure for adrenal utmattelse

Adrenal utmattelse, eller binyretretthet, er vanskelig å diagnostisere, men det er anslått at de fleste voksne lider av noen form for tilstanden. Det oppstår når binyrene ikke fungere fullstendig. Behandlinger som kan hjelpe inkludere en bestemt type diett, urtemedisiner og næringstilskudd. Stress er en stor årsaken til tretthet, som er en dårlig diett og koffein, blant andre.

Hva det er

Adrenal utmattelse kalles også hypoadrenia og er preget av en mangel i hvordan binyrene fungere. Binyrene er plassert på toppen av nyrene. Disse trekant-formet organer består av to deler: cortex, som gjør kortison og medulla, som utskiller adrenalin. Cortex hjelpemidler også i å opprettholde kroppens salt og vannbalansen, og bidrar til å regulere blodsukkeret.

Adrenal utmattelse er forårsaket av stress, inkludert emosjonell, fysisk eller psykisk; mangel på søvn; dårlig kosthold; alkoholforbruk og røyking; koffein; anstrengelse; å spise for mye sukker; og noen giftstoffer. Addisons sykdom er den mest alvorlige formen og den eneste betingelsen av binyretretthet vanligvis gjenkjent.

Symptomer

Commons symptomene er for lang eller kontinuerlige tretthet, sukker og salt krav, ingen energi, mangel på libido, manglende evne til å håndtere stress, svimmelhet, dårlig hukommelse, lav kroppstemperatur og et svekket immunsystem. Personer med adrenal utmattelse også kan være hypoglycemic og har allergi og leddgikt. Kvinner kan lide av økt PMS og overgangsalder symptomer. Mer energi i kveldstimene, fordøyelsesproblemer og lavt blodtrykk er andre symptomer.

Behandling

Det er ingen testing for å fastslå adrenal tretthet, men det er tester som kan bidra til å bestemme muligheten for konsumpsjon. Hormoner for å undersøke er DHEA og kortisol; begge er utskilt som en reaksjon på kronisk stress. Adrenalin og nonadrenaline også skilles ut i korte støt. Dette er et problem hvis de fremstilles kontinuerlig, forårsaker angst og søvnløshet, blant andre symptomer.

Hvis du mistenker at du har binyretretthet, redusere stress. Prøv meditasjon, et varmt bad, en massasje eller aromaterapi. Fokuser på positive tanker. Få litt sollys. Trening.

En diett med hele korn karbohydrater, proteiner og sunne oljer, som olivenolje og linfrø, vil hjelpe. Spis måltider regelmessig, tygge maten godt og spise med 10 AM med en annen måltid ved lunsjtid. Inkluder fiber i de fleste måltider. Unngå hydrogenert fett, koffein, sjokolade, hvite karbohydrater og junk food. Spis mye grønnsaker. Det kan hjelpe å legge litt salt i kostholdet, spesielt minst en halv time før dagens laveste energipoeng. Prøv havsalt eller Celtic salt. Personer som lider av binyretretthet trenger mer protein enn karbohydrater.

Kosttilskudd kan også hjelpe. Prøv å legge til vitamin C, vitamin E og vitamin B-komplekset. Niacin, B-6, magnesium citrate og patothenic syre er også bra å prøve.

Herbal rettsmidler inkluderer lakris, maca, Siberian eller koreansk ginseng og ashwagandha. Lakris, hvis de brukes over tid, kan øke blodtrykket, noe som er ønskelig med adrenal utmattelse.

Hormonbehandling kan hjelpe, men bare under en lege omsorg.