Digidexo.com

Mikrokirurgi for Nedre ryggproblemer

Mikrokirurgi for Nedre ryggproblemer


Mikrokirurgi er en form for dagkirurgi at leger kan anbefale for smerter i korsryggen. Leger kan utføre en lumbar mikrodiskektomi å avlaste presset på en nerve i lumbar området av ryggraden eller korsryggen.

Nedre ryggsmerter

Ifølge University of Southern California Keck School of Medicine, nedre rygg og ben smerter og problemer kan skyldes en prolaps i korsryggen som klyper en nærliggende nerverot.

Korsrygg mikrodiskektomi

Leger bruker et kirurgisk mikroskop under en lumbar mikrodiskektomi og lage et lite snitt i nedre del av ryggen for å fjerne en del av en herniated plate som presser på en nerve root. En lege gjelder en dressing til innsnitt området etter at snittet er lukket, og pasienten forlater ofte sykehuset og kommer hjem dagen for mikrokirurgi.

Grunner for Kirurgi

Pasienter kan kreve en lumbar mikrodiskektomi å lindre smerter, bedre inkontinens av blæren eller tarmen eller for å behandle nummenhet eller svakhet i bena eller føttene.

Recovery

Leger kan anbefale at en pasient begynner å vandre rundt operasjonsdagen, men unngå tunge løft, vridning eller bøying mens kirurgisk dressing er på plass. Pasienter trenger å gjøre en oppfølging avtale med sine leger for å erstatte eller fjerne bandasjen fra snittet området.

Komplikasjoner

Se en lege med en gang hvis feber utvikler eller hvis snittet området viser tegn på infeksjon som drenering, rødhet eller varme.