Digidexo.com

Hva er fordelene med Lemon Grass Produksjon?

Hva er fordelene med Lemon Grass Produksjon?


Sitrongress gir mange helsefordeler, inkludert forbedrer blodsirkulasjonen og redusere blodtrykket. Det reduserer overflødig fett og kolesterol, hjelpemidler i avgiftning og øker immunforsvaret. Det kan forbedre utseendet av deg huden, og hjelpe tone kroppens vev og muskler. Sitrongress olje har anti-sopp og antibakterielle egenskaper. Sitrongress er etterspurt over hele verden for både ikke-mat og mat formål, herunder utvinning av oljen sin. I Jamaica, vokser sitrongress vill og kalles feber gress.

Penge Verdi

Ifølge Jamaica Gleaner, er dette en god avling for en liten bonde. Forskere har funnet ut at der land allerede er eid, kan oppdrett av denne aromatiske avling gi nesten fire ganger den opprinnelige investeringen. Sitrongress er et lite vedlikehold og lukrative avlingen.

Ingen Avfall

Sitrongress dyrkes primært for behagelig lukt at den produserer. Det er innfødt til Filippinene, hvor den kalles "tanglad." Lemon gress er en flerårig plante, og den kan brukes frisk, pulverisert eller tørr. Bladene av sitrongress er den viktigste del av anlegget. Når bonden behandler sitrongress, det produserer null avfall fordi de brukte blader brukes til kompost og dyrefôr.

Bruksområder

Brukt sitrongress bladene blir anvendt som drivstoff for destillasjon av anlegget og er også egnet for fremstilling av papir. Oljen brukes i parfymer, kosmetikk og smakstilsetning og noen ganger i såper og vaskemidler. Bladene brukes i karriretter, supper og te og som krydder i fisk, sjømat, kjøtt og fjærfe. Oljen fra sitrongress brukes både som konserveringsmiddel og et plantevernmiddel.

Ny industri

I Jamaica, er sitrongress hjelpe etablere en blåkopi for opprettelsen av en utvinningsnæringen eller en som produserer kosttilskudd og essensielle oljer. Det er lett å vokse, hardfør og allsidig, og har lenge vært anerkjent for sin beroligende og terapeutiske egenskaper.