Digidexo.com

Hvordan fikse ripete Perscription Glasses

Hvordan fikse ripete Perscription Glasses


Riper på vanlige briller er irriterende og kan forstyrre visjon. Noen riper er på beskyttende belegg i stedet for på selve briller, og det finnes metoder som reparerer briller. Blant de tilgjengelige metodene er skrapelappesaker tilgjengelig på optikere kontorer og et produkt som heter Armour Etch, som er et kjemisk produkt for vanlige briller.

Hvordan fikse ripete Perscription Glasses

•  Påfør polish fra glass scratch reparasjonssett til glassene. Gni forsiktig polsk i glasset objektiver med en myk klut som kommer i settet. Buff glassene før polish er fjernet.

Se på briller og finne ut om de fortsatt har riper. Ingen ytterligere metoder for ripefjerning er nødvendig hvis det ikke er flere riper. Sette hansker på om det fortsatt er riper.

Legg Armour Etch til en bomullsdott. Påfør Armour Etch til begge sider av linsene ved å forsiktig dabbing linsene med bomullsdott. Produktet skal brukes sjenerøst, men ikke la det dryppe. La den sitte i 5 minutter på glassene.

Fjern Armour Etch ved å skylle den med vann under vasken. Bruk en bomullsdott eller lignende element for å få den kjemiske. Se over brillene. Noen riper som var i belegg på glassene skal være borte. Linsene er riper i plasten og kreve erstatning hvis det fortsatt er riper i glassene.

Hint

  • Rengjør huden umiddelbart hvis Armour Etch blir på dem. Det er en kjemisk og kan irritere huden.