Digidexo.com

Naturlig rettsmidler for å senke blodtrykket

Naturlig rettsmidler kan senke høyt blodtrykk uten så mange bivirkninger som reseptbelagte legemidler, og kan forbedre andre helsemessige forhold som diabetes. Mange av disse rettsmidler inkluderer personlige atferd endringer som må opprettholdes for å være effektiv på å holde blodtrykket på et sunt nivå. Folk vurderer å bruke naturlig rettsmidler for høyt blodtrykk bør snakke med sin lege først, som noen rettsmidler kan være kontraindisert med medisinske behandlinger.

Funksjon

Funksjonen av naturlige løsninger for å redusere høyt blodtrykk er å unngå reseptbelagte legemidler som kan ha betydelige bivirkninger, for å redusere kostnaden av reseptbelagte medikamenter blodtrykk, og for å forbedre den totale helsen.

Sunn diett

Ernæring er en enkel og effektiv naturlig middel for å senke høyt blodtrykk og kan inkludere en lav-salt og lav-fett diett, eliminere alkohol og koffein, og drikker mye vann.

Stress Relief

Øve daglige pusteteknikker og stressmestring, inkludert akupunktur, kan senke blodtrykket.

Trening

Fysiske aktiviteter som yoga, tai chi, qigong, styrketrening og moderat aerob trening kan senke høyt blodtrykk så effektivt som noen resept blodtrykk medisiner, ifølge Cleveland Clinic.

Urter

Urter og kosttilskudd tatt for å senke høyt blodtrykk kan inkludere koenzym Q10, omega-3 fettsyrer, L-arginin og L-taurin. Urter og kosttilskudd kan være tilgjengelige i helse-butikker og ikke krever resept fra lege.

Advarsel

Naturlig rettsmidler for å senke høyt blodtrykk bør ikke brukes mot en legens råd eller i stedet for reseptbelagte medisiner for blodtrykket. Noen urter som snake, lakris, efedrin og yohimbin kan motvirke reseptbelagte medisiner eller til og med øke blodtrykket.