Digidexo.com

Hvor lang tid tar Phentermine Stay i systemet?

Hvor lang tid tar Phentermine Stay i systemet?


Phentermine, et stoff klassifisert som en anorektisk, er vanlig foreskrevet som en appetitt suppressant for overvektige pasienter. Ifølge US Drug Enforcement Administration, er Phentermine den mest foreskrevne og mest ofte spurte slankepille på markedet i dag. Phentermine, også kjent som merkenavn Adipex og Fastin, ble produsert for å erstatte amfetamin, og bør brukes med forsiktighet.

Tidsramme

I en person med gjennomsnittlig kroppsbygning og metabolic rate, kan Phentermine ta fra tre til fem dager å passere gjennom kroppens fordøyelsessystem. Denne prosessen slutt avhenger av høyden og vekten til pasienten. De på den nedre ende av skalaen kan forvente Phentermine til å bli eliminert fra blodet i så lite som 72 timer.

Pasienter bør informeres om at dersom de sender inn en prøve for narkotika testing, Phentermine kan i kroppen kan føre til en positiv indikasjon for amfetamin.

Koffein

Fentermin kan ha varierende resultater på en pasient er avhengig av mengden av koffein i kroppen. Koffein er vist å redusere mengden av Phentermine i blodstrømmen, og dermed svekke virkningen av medisinen. Koffein skyver medikamentet gjennom kroppen på et raskere tempo, beveger den ut av systemet raskere enn legemidlet alene.

Variabler

Svingninger i hvor lenge Phentermine forblir i blodet kan være forårsaket av andre medisiner. Før forskrivning Phentermine, vil en lege samle en medisinsk historie fra pasienten beskriver eventuelle tidligere eller nåværende narkotika blir tatt.

Resepter som antidepressiva, spesielt SSRI, bør brukes med forsiktighet mens du tar Phentermine, ifølge The Doctors salong; siden en farlig tilstand som kalles serotonergt syndrom kan oppstå. Medisiner, selv urtemedisiner og vitaminer, kan ha en effekt på livet til Phentermine i kroppen.

Betraktninger

Kroppstype og metabolic rate er to forhold som kan endre den perioden som Phentermine forblir i ens blodet. Som definert av biologi-Online.org, er metabolic rate hastigheten på stoffskiftet, eller hvor mye energi som brukes i en viss periode.

Hvis en pasient har en tynn kroppstype og en rask metabolic rate hvor elementene flyttes raskere gjennom fordøyelsessystemet, så lenge Phentermine forblir i systemet ville avta.

Bruk

Bruken av medikamentet er enda en annen faktor i å finne lengden ved hvilken den forblir i systemet. Phentermine er tilgjengelig i forskjellige styrker alt fra 15 mg til 37,5 mg, og ulike former som kapsler og tabletter. Noen typer Phentermine er umiddelbar løslatelse, mens andre er tid-ut, som til slutt påvirker livet i blodet.

Phentermine er vanligvis foreskrevet for å bli tatt en gang per dag, og det er advart om at dette stoffet kan være vanedannende hvis det brukes feil. De som misbruker denne medisinen, og ta mer enn foreskrevet av sin lege, vil selvsagt se et lengre liv av Phentermine i deres system.