Digidexo.com

Er Hot Tea Skadelig for mitt ufødte baby?

Pregancy er en delikat tid for både mor og baby. Det er viktig for gravide å være forsiktig med hva de spiser og drikker. Varm te kan være en trøst, men du lurer kanskje på om det er trygt. Hot or not, visse te er OK. Men alltid sjekke med legen din for din graviditet.

Heat

Drikkevarer som er varm vil ikke skade et foster eller embryo basert på temperaturen alene. Den eneste faren er å mor; hun kan brenne munnen (enten gravid eller ikke).

Urtete

Effektene av urter på graviditet er ikke godt undersøkt, slik at de fleste leger anbefaler at gravide kvinner unngå å drikke urtete (med noen unntak, se nedenfor). FDA advarer også mot det.

Svart te

Vanlig sort te er generelt betraktet som sikre, selv om det skal konsumeres i begrensede mengder på grunn av koffein (ikke mer enn 200 mg, eller omtrent fire kopper om dagen).

Kamille Te

Kamille har blitt testet og er generelt ansett som trygt i små mengder. Det kan også være lindrende for morgenkvalme.

Green Tea

Det er mangelfulle bevis om effekten av grønn te. Det kan redusere folsyre effektivitet, slik at noen leger anbefaler å unngå det.

Red Raspberry Leaf Tea

Tatt i store mengder (over 32 gram om dagen), kan røde bringebær blad te utløse sammentrekninger. Kvinner som ikke har nådd full sikt bør unngå det, men noen kvinner som er full sikt gjøre drikke det for å prøve å overtale arbeidskraft. Sjekk med legen din før du prøver dette.