Digidexo.com

Eye Styrke Øvelser

Øyet er en viktig ekstern organ. Kvaliteten på synet ditt er svært avhengig av helsetilstanden til øynene dine. Hvis øynene dine blir svake eller anstrengt, kan synsproblemer oppstå alt fra nærsynthet til langsynthet. Forebygging er ofte den beste medisin for å unngå å utvikle øyeproblemer, så tar de nødvendige tiltak, som for eksempel øvelser for å styrke dine øyne, kan hjelpe deg å oppnå en langsiktig, sunn øye visjon.

Bates Method

Dr. William Bates, øyelege, utviklet et program spesielt dedikert til øye styrke øvelser. Den ble publisert i en bok i 1920 som heter "perfekt syn uten briller."

Ifølge Bates, kunne hans program for naturlige øyen styrke forbedring, "The Bates Method" faktisk reversere refraktiv avvik og andre øyet eller synsrelaterte problemer ved å utføre avspenningsøvelser og teknikker. Det er også ment å effektivt gjenopprette "naturlige vaner" når du bruker øynene dine. Følgende er eksempler på øyet styrkeøvelser fra Bates Method.

Palming og Swinging

For prakke trening, sitte i en komfortabel posisjon (foran en tabell) og hvile øynene dine til å begynne avslapping prosessen. Hvil albuene på en pute eller en pute, akkurat høyt nok til at du enkelt kan ta med håndflatene til øyehøyde uten å måtte bøye seg. Deretter lukker øynene med håndflatene, forhindrer lys fra å komme inn. Dekke øynene dine uten å legge press på øyehulene. Ta treg og selv åndedrag, og bildet fullstendig mørke før du slapper av. Gjør dette i 10 minutter gjenta to til tre ganger om dagen.

For svingende trening, igjen slappe av dine øyne, men denne gangen, bør øynene være mobile. I en stående posisjon, fokusere på et fjernt objekt og svaie aldri så forsiktig fra den ene side til den andre. Gjør dette hundre ganger om dagen. Blinke øynene mens du gjør det svaiende bevegelse. Ifølge Bates, blinkende bevegelser smøre og rense øynene. Denne øvelsen er svært gunstig, spesielt hvis du tilbringer mange timer foran PCen.

Color Day og sole

For Color dagers øvelse, velg en farge og se etter den fargen i løpet av dagen. Når du oppdager det, fokus på farge og ikke dens form og form. Dette hjelper øynene og sinnet til å engasjere seg med miljøet.

For solte trening, gå utenfor, se opp, og la solen skinne inn øyelokkene, samtidig som en svaiende bevegelse. Utsette øynene for solen vil stimulere dem og hjelpe dem slappe av.