Digidexo.com

Hvordan passere en Eye Test

Øye eksamener administreres som en del av en grundig sjekk og finne ut tilstanden til synet ditt. Mens det kan virke hensiktsmessig å prøve og mestre testen, er det best å bare følge optikeren instruksjoner og svare på alle spørsmål. Frykter ikke øye eksamen, så det er bare der for å hjelpe deg med dine synsbehov.

Bruksanvisning

Avsløre all informasjon om din visjon. Pass på å la optometrist vite om du for tiden bruker briller eller kontaktlinser og styrken din visjon resept, samt noen familiehistorie med synsproblemer. Dette vil gi legen din bakgrunn og la ham eller å riktig administrere henne testen. Det er en god idé å ta med briller eller kontaktene inn på kontoret med deg. Hvis du ikke vet styrken av din nåværende visjon resept, la legen vite.

Ta dine briller eller kontaktlinser. Du vil bli bedt om å gjøre dette før du tar testen. Ikke prøv å forlate i kontaktene dine i håp om å oppnå bedre på øyet eksamen. Legen vil kunne oppdage om de er i. Videre er det i din interesse å få mest mulig nøyaktig resultat fra testen.

respons på meldinger fra legen din grundig og ærlig. Du vil bli bedt om å identifisere enkelte bilder av syne. Ikke prøv å gjette eller improvisere svar. Bare svare på legens spørsmål som best du kan. Hvis du opplever press eller ubehag på noe punkt, la legen vite.

Ikke mist motet av resultatene av ditt øye eksamen. Det er ingen "bestått" eller "mislykkes" i betydningen av en faglig eller egnethetsprøve. Øyet eksamen finnes for å identifisere problemer med synet, slik at de kan reduseres. Derfor er det i din interesse å behandle det som en medisinsk eksamen og bruke alle foreskrevne materialer som anvist.

Tips og advarsler

  • Ikke prøv å jukse for å oppnå en bedre score på synsundersøkelse. Legen vil kunne oppdage om det er noe lureri, for eksempel forlate kontaktene dine i. På den andre siden av mynten, ikke prøv å fake mer svikt enn du har i håp om å få en kraftigere resept. Alt annet enn det nødvendige resept kan være skadelig for synet ditt.