Digidexo.com

Gjøre goji bær hjelpe til med vekttap?

Goji bær tilby dieters et arsenal av vitaminer, aminosyrer og sunne karbohydrater. Brukes fornuftig, kan disse tangy bær støtte sunn vekttap ved å hjelpe til å dempe sult og cravings. Med all hypen rundt goji bær, lønner det seg å få fakta om sitt potensial i din vekttap plan.

Funksjoner

Merket som supermat, pakker goji bær en ernæringsmessig effekt, inneholdende betydelige mengder av vitaminene C, E og B1, samt 18 aminosyrer, i henhold til navitasnaturals.com. På 100 kalorier, 4g protein og 3g av fiber per servering, de små røde bær tilby Kosten frisk sødme med en minimal investering av kalorier.

Betydning

Også kjent som wolfberries, Lycium barbarum og boxthorn, goji bær skryte av en lav glykemisk indeks og høyt fiberinnhold, to kvaliteter som kan bidra til å støtte sunn vekttap. Den lav glykemisk verdi, 29 på en skala fra 100, betyr bærene vil bidra til å holde blodsukkeret regulert og cravings dempet. Fiberrik mat kan hjelpe deg å føle deg mett raskere.

Betraktninger

Vet at goji bær er en superfood, ikke et mirakel mat. Vellykket vekttap avhenger fornuftig spising og regelmessig mosjon. Goji bær kan bidra til dette arbeidet ved å hjelpe energinivå, og gir mett kalorier, og bidra til generelt god helse.

Typer

Goji bær er tilgjengelig friske, tørkede, eller i juice form. Se for tilsetningsstoffer når du kjøper dem. Tilsatt sukker tellere fordelene av rå frukt er lav glykemisk indeks, som kan føre til sukker cravings.

Advarsel

Ifølge forskning publisert av A. Lam, G. Elmer, og M. Mohutsky i "Annals of Farmakoterapi," volum 35, "det er en potensiell urte-interaksjon mellom warfarin og L. barbarum," konkluderer med at kombinasjonen av "[goji bær] og Warfarin bør unngås."