Digidexo.com

Hvordan lage aromaterapi olje for hodepine

Du kan lage aromaterapibehandlinger for hodepine å varme i en diffuser, duskregn i et bad, massasje direkte på templer eller slitasje som en parfyme. Lavendel eterisk olje fungerer som en generell hodepine rette, mens peppermynte er best for sinus press hodepine.

Bruksanvisning

•  Steriliser en 6-oz. mørkt glass flaske. Sett flasken og lokket i liten gryte med vann og varme opp vannet til fosskoking. Etter koking i minst et minutt, slå av varmen og la vannet kjøles ned. En gang på en behagelig temperatur, fjern flasken og ledet og la dem opp ned til tørk.

Mål nøye inn i flasken 30 dråper enten lavendel eller peppermynte eterisk olje, avhengig av type hodepine. På toppen, hell 4 ss. av søt mandelolje, 1 ss. jojobaolje og 1 ts. av vitamin E-olje.

Cap flasken og rist det forsiktig. Bruk rette nå hvis du vil, men sørg for at oljer blande riktig ved å riste flasken 2 eller 3 ganger hver dag for de første 3 dagene.

Tips og advarsler

  • Du bør lagre dine rette, oljer carrier og eteriske oljer i mørke glassbeholdere på et kjølig, mørkt sted for å bevare de gode egenskapene og utvide sine hylle liv.