Digidexo.com

Hvordan å flate magen min uten kirurgi

Flatere mage uten kirurgi kan bevise utfordrende. Men hvis du ikke er kvalifisert for operasjon, eller du rett og slett ikke ønsker å gjennomgå en kostbar prosedyre, å miste buk fett på egen hånd er sannsynligvis det eneste alternativet. Slippe pounds er ikke lett for alle, og det kan ta måneder eller år for å oppnå resultater. Men med en plan og innsats, kan du bli kvitt overflødig mage fett og miste vekt uten kirurgi.

Hvordan å flate magen min uten kirurgi

•  Drikk vann for å hjelpe krympe magen. Hold vannretensjon til et minimum ved å drikke åtte glass vann per dag og erstatte salt med lav-natrium eller natrium-free krydder.

Ta den lav-fett rute. Ta deg god tid mens innkjøp av mat og velge lav-fett eller fett-fri meieriprodukter, salatdressing og snacks. Forbered magert kjøtt med en lav-fett innhold som kalkun, fisk og kylling. Få fem porsjoner med frukt og grønnsaker om dagen.

Ditch sukker. Slippe magen vekt raskt med en lav-sukker eller ingen diett sukker. Begrense forbruket av frukt, juice og brus, og velge sukkerfrie drikker og matvarer.

brenne overflødig fett. Gjør high-impact øvelser for å få hjertet til å pumpe og brenne kalorier og fett. Komplett minst 30 minutter med trening om dagen - som kjører, fartsfylt turgåing, sykling eller aerobic.

Stram magemusklene. Fatten magen uten kirurgi ved å innlemme ab øvelser i treningen rutine. Traff gulvet og gjøre sit-ups, leg heiser og side crunches å styrke musklene i magen og stram midtseksjon.