Digidexo.com

Hvordan lage Flax Seed og Lavendar Puter

Det er enkelt og billig å lage din egen linfrø pute. En linfrø pute fylt med lavendel duft kan gjøre noen føler seg bortskjemt om de lå puten på øynene til å slappe av og blokkere ut lys eller under sengen pute for aromaterapi. Putene kan varmes i mikrobølgeovn eller kjølt i fryseren for å hjelpe muskelsmerter i tillegg. En linfrø pute er en enkel å lage gave som virker veldig spesiell.

Bruksanvisning

•  Få nok linfrø til å fylle en pute av den størrelsen du ønsker å gjøre. Noen helsekostbutikker som Whole Foods selger linfrø i deres bulk bin seksjon for en lav pris per pund.

Bestem om du ønsker å bruke lavendelolje eller tørket lavendel. Tørket lavendel blomster kan bli blandet med linfrø, men gir ikke av så mye lukt som knuste lavendel blomster eller olje. Du kan sette tørket lavendel i en blender til å lage et pulver til en potent aroma, men pulveret deretter må settes i en te-pose, slik at det ikke siver ut av puten. Lavendel olje kan brukes til å belegge frøene.

I en bolle, bland inn linfrø og lavendel. Hvis du bruker olje, slippe olje på forskjellige steder og røre for en enda belegg. Hvis du bruker knust lavendel i teposer, vil du trenger mer enn én.

Klipp et stykke kvalitet stoff dobbelt så bred som du vil puten. Silke og fløyel er luksuriøse valg. Snu stoffet slik at det er feil side ut og brett slik at du har et rektangel.

Med feil side vendt ut, sy langsiden og en av de korte sidene av puten slik at du har en rektangulær pose.

Slå materialet høyre side ut slik at puten ser nesten ut som det ferdige produktet, men med en åpen ende.

Hell den linfrø og lavendel blanding inn i den åpne ende av puten til den er 3/4 full. Du ønsker å ha noen tomme plass slik at frøene kan flytte og form til den kroppsdelen det blir lagt på.

Sy opp den åpne enden av puten.

Tips og advarsler

  • Hvis du gjør puten for eget bruk, og er kort tid og energi, og ikke bryr deg om utseende, kan du helle linfrø blandingen i en tube sokk. Den åpne enden kan enten sydd av bundet inn i en knute for å lukke.