Digidexo.com

Hvordan sette opp One Touch Ultra Mini Riktig

Nøyaktighet er en viktig del av langsiktig helse når administrere diabetes. Når du kjøper en ny blodsukkermåler, slik som One Touch Ultra Mini, må den være konfigurert riktig i orden for deg å holde oversikt over dine blodsukkermålinger. Klokkeslett og dato skal alltid være justert slik at når du refererer til en lesning senere, vet du nøyaktig når det var --- uten spørsmål.

Hvordan sette opp One Touch Ultra Mini Riktig

Trykk og hold på pil ned i minst fem sekunder for å slå på apparatet og kjøre måleren oppstartstesten.

Trykk og slipp opp eller pil ned til å velge riktig time setting. Vent fem sekunder for minuttinnstillingen til flash. Trykk og slipp opp eller pil ned til å velge riktig minuttinnstilling.

Vent fem sekunder etter innstilling av minutter for året å blinke. Bruk samme fremgangsmåte for å stille inn riktig år, måned og dag. Vent fem sekunder fra å fullføre datoen for innstillingene for å lagre og konfigurere meter.

Sett en teststrimmel i apparatet med den metalliske stripen vendt måleren og samlingen enden vendt opp. Sjekk koden som vises på måleren, og deretter sammenligne den med koden på teststrimler. Trykk på piltastene for å justere koden slik at den samsvarer med hetteglasset hvis det viser annerledes.

Fjern stripe fra måleren og behandler det riktig etter påføring av blodprøve og mottar lesing. Kontroller måleren koding hver gang du bruker apparatet for korrekt oppsett.