Digidexo.com

å gå med stokk

Teknikker for med en stokk

Teknikker for med en stokk


Det er ikke alltid lett å lære å gå med stokk, spesielt hvis personen som bruker stokk prøver å gå med det for første gang. Men å lære riktig bruk av apparatet er svært viktig, for å ikke forverre skaden. Det er en god idé, ikke bare for å lære å gå skikkelig, men også for å lære å stå, sitte og gå opp og ned trapper trygt med en stokk i tillegg.

Jevnt underlag

Stokk holdes i hånden overfor svekket etappe. Den sterke ben tar det første skrittet for å sette tempoet. Stokk deretter svinges frem samtidig som den svake ben, som du balansere på den sterke ben. Når fremme sterke ben og balansere på den svekkede en, legges det vekt på stokken for å få hjelp. Gå i en behagelig hastighet, alltid fremme berørte beinet og stokk på samme tid.

Klatring og ned trapper

Igjen blir stokken holdes i hånden motsatt den svekkede ben. Den ledige hånden tar rekkverket mens klatring. Den gode benet tar det første trinn, etterfulgt av den dårlige ben og stokken på samme tid, landing på samme trinn som den sterke benet. Går ned trappen, er de frie håndtak rekkverket og god etappe brukes først. Den stokk fortsetter til det samme trinn ned. sammen med den svake ben.

Sittende og stående

Ryggen av bena hvile mot kanten av stolsetet og stokk er plassert i nærheten hvor det lett kan nås. Begge armene er vant til å finne og gripe armene av stolen og den svake benet løftes litt fra gulvet, mens sterkere ben gjør alt arbeidet som den personen sitter. Når du er klar til å stå, hender grep stol armer, og den sterkeste foten beveger seg litt fremover. Det er på tide å lene seg litt fremover, skyv oppover fra stolen for å stige til en stående posisjon. Ta tak i stokk med hånden overfor svake side og plassere den ved siden av den sterke foten. Før du tar det første skrittet, vent et øyeblikk for å få god balanse, og deretter gå bort med god fot først, legger vekt på stokk.

Riktige måten å gå med en stokk

Riktige måten å gå med en stokk


Ved hjelp av en stokk bidrar til å stabilisere og støtte deg mens du går. Du kan finne stokker med et enkelt tips eller fire tips på slutten. Hvis du trenger din stokk bare for balanse når du går, er en enkelt spiss stokk ofte nok. Quad-tipped canes er mer stabil hvis du trenger å plassere noen vekt på stokk i tillegg til å bruke det for balanse. Enten du trenger din stokk midlertidig eller permanent, gå riktig med stokk er viktig å lære. Feil walking mønstre dekk deg ut raskere og motvirke de positive effektene stokk gir.

Bruksanvisning

•  Ta tak i stokk i hvilken hånd du foretrekker. Avhengig av skade eller formål for å bruke en stokk, kan legen anbefale en bestemt gangmønster.

Flytt stokk når du går fremover med motsatt ben. Hvis stokken er i din høyre hånd, flytte den frem når du går frem med venstre ben.

La stokk på plass når du går fremover med det andre benet.

Tips og advarsler

 • Når du velger en stokk, må du velge en som er riktig høyde for deg. Noen stokker kan justeres, men en generell regel er at albuen og håndleddet bør bøye på behagelige vinkler når du holder stokk.
 • Mange stiler av grep er tilgjengelig; velg en som er behagelig i hånden. Hvis hånden du holder din stokk utvikler prikking eller nummenhet etter bruk av din stokk, må du kanskje prøve en annen grep.
 • Sjekk gummi spissen på din stokk ofte. Spissen hjelper deg å opprettholde trekkraft på flere overflater, og de kan slites fort ut. Erstatte dem etter behov.
 • Vær forsiktig når du går med stokk. Din stokk kan bli fanget på objekter som du manøvrere den, så ta hensyn til hvor du plasserer den.
 • Når du først begynner å bruke stokk, gå sakte. Etter hvert som du blir vant til din stokk du kan være i stand til å gå raskere. Lære å bruke en stokk tar ordentlig tid å mestre.

Problemer med Cane Sirup

Problemer med Cane Sirup


Stokk sirup er en sirup laget av bånd stokker, en type av sukkerrør med banding som ser ut som bånd. I likhet med melasse, er stokk sirup kokt sukkerrør juice. Mye på samme prosess som gjør lønnesirup, blir stokk juice kokt i kar inntil den når en konsistens sirup. Problemene med stokk sirup er at det er vanskelig å foreta, vanskelig å finne, lav i ernæring og mange ganger ikke er virkelige.

Vanskelig å gjøre

Cane sirup er en døende tradisjon i de amerikanske sørstatene og Karibia. Historisk sett ville sukkerplantasjer sette av deler av felt med bånd canes, som er et utvalg av sukkerrør som har bånd-lignende markeringer. Når saften ble trukket ut, ville en sirup mester overvåke koke. Omtrent 80 liter juice produserer bare 12 liter sirup. Hvis sukkerrør anlegget er dyrket med kunstgjødsel, kan sirup har en salt smak. Sirup kan også sur hvis den ikke er riktig tilberedt og skummet. Hvis sirupen er overstekt, vil det slå inn krystallisert sukker.

Finne Det

Et annet problem med stokk sirup er at det er vanskelig å finne. Bare noen få gårder gjør tradisjonell stokk sirup i sør og Karibia. Det krever et stort volum av stokk juice for å produsere sirup, så sant stokk sirup er vanskelig å finne. Noen hjemme kokker lage sin egen stokk sirup ved å legge vann til krystallisert sukker og deretter matlaging det ned i stokk sirup. Dette er imidlertid ikke det samme produktet. Rik og søt stokk sirup kan erstattes med sirup blandet med melasse eller honning.

Low Nutrition

En spiseskje med stokk sirup har 60 kalorier og ingen kostfiber. Selv om det har jern og kalsium, er stokk sirup ikke så sunt som å spise frukt. I stedet for å legge stokk sirup til kjeks eller pannekaker, og legger skiver jordbær vil gi deg en serverer en frukt med fiber, antioksidanter og en høy dose av vitamin C. Cane sirup er mer naturlig enn raffinert sukker fordi stokk juice er bare kokt ned, men det er ikke så næringsrik som å spise frukt.

Adulterated

Noen bønder legge til andre ingredienser til sin stokk sirup. Disse adulterated stokk sirup kan inneholde mais sirup for å gjøre det gå lenger. Sitronsaft er noen ganger lagt til stokk sirup for å motvirke virkningene av en del gjødsel som brukes i sukkerrør voksende prosessen. Et annet problem er at noen bønder bruke de vanlige sukkerrør, i stedet for de tradisjonelle bånd canes. Den beste stokk sirup er laget av bånd canes uten bruk av kunstgjødsel.

Hvordan Walk riktig med en Cane

Hvordan Walk riktig med en Cane


Canes kan brukes når du har skadet et ben eller en fot. Før du øve vandre rundt med stokk, kartlegge området for potensielle sikkerhetsrisikoer. Tepper og elektriske ledninger på gulvet kan føre til at du snubler og faller. Tilsvar, se opp for væskesøl på harde gulv. Når du går med stokk for første gang, kan det være lurt å ha noen andre der for å hjelpe deg, bare i tilfelle du mister balansen.

Bruksanvisning

Sjekk at cane er riktig høyde for deg. Som du står rett opp, bør stokk topp være på om nivået på håndleddet, ifølge American Academy of Orthopaedic Surgeons. Albuen bør være i stand til å bøye seg svakt.

Hold din stokk med hånden som er motsatt av det skadde benet, som anbefalt av University of Pittsburgh Medical Center. For eksempel, hvis din høyre ben eller foten er skadet, holder stokk med venstre hånd.

Ordne din stokk litt foran føttene til å komme inn i en gang posisjon. Trinn med skadede benet og stokk på samme tid. De bør begge land på bakken samtidig. Deretter steg fremover med sunn beinet. Ta små skritt, slik at du vil opprettholde balansen.

Gå opp trappen ved å opprettholde et godt grep om rekkverket med hånden som ikke holder stokken. Gå opp et trinn med sunn beinet først, stokk i hånden. Så, ta med skadde beinet opp til skrittet.

Gå ned trappen ved først å plassere din stokk ned på neste trinn. Manøvrere deg skadet benet ned til skrittet neste, og deretter ta med sunn beinet ned. Opprettholde et grep om rekkverket og din stokk mens de gjør det. The American Academy of Orthopaedic Surgeons anbefaler at du ikke forskyver kroppsvekten ned trinnet til sunn beinet hviler på det trinnet.

Hvordan Blind People Get Around Fellesskapet?

Blindhet har to definisjoner: felles definisjon og den juridiske definisjonen. Noen som er i stand til å se i det hele tatt sies å være helt blind. Noen som er i stand til å se bedre enn 20/200 med korrigerte objektiver eller har et synsfelt på mindre enn 20 grader sies å være juridisk blind. Enten form for verdifall kan gjøre å få rundt vanskelig. Heldigvis finnes det metoder som gjør at blinde mennesker til å reise selv om samfunnet og utføre sine daglige oppgaver effektivt.

Seeing Eye Dogs

En blind person kan arbeide med en Seeing Eye hund. En Seeing Eye hund er en hund som er spesialtrent til å hjelpe blinde mennesker navigere. Potensielle Seeing Eye hunder er hevet for et år av frivillige. Når hunden er gammel nok dyrets treningen begynner. Når opplæringen er gjennomført, er hunden matchet med en eier. Eier og hund arbeide sammen for en prøveperiode som varer i en uke eller to. I løpet av denne tiden eieren og Seeing Eye hunden lærer å jobbe sammen som et effektivt team. En Seeing Eye hund guider blind person rundt i samfunnet.

Canes

En blind person kan bruke en stokk til å navigere rundt nabolaget hans. Hvite canes er reservert for blinde. Brukeren er lært opp til å jobbe med stokk. Med riktig trening en stokk kan tillate en blind person å gå til et sted de ønsker å besøke. Brukere svinge stokken som de går. Dette hjelper dem med å finne gjenstander og svinge rundt dem.

Assistanse av andre

En blind person som er allergisk mot hunder eller finner stokk bruk vanskeligheter kan fungere med en frivillig til å hjelpe dem å gå rundt i byen. Den frivillige guider forsiktig blind person rundt hindringer som kan være i veien for ham som han går. En frivillig hjelper også blind person krysse travle gatene og utføre slike oppgaver som mat shopping og banktjenester.

Braille

Braille er et system for skriving som ble oppfunnet av Louis Braille, en fransk nittende århundre. Hans skriftsystem benytter en rekke hevet prikker for å representere bokstaver og tall. Blinde kan lese hevet prikker måten de leser print. Mange byer har plassert Braille lette tilknytning til T-banestasjoner, heiser, minibanker og gatekryssinger. Blinde kan lese pregede prikker og bruke denne informasjonen til å foreta slike vurderinger som hvor du skal sette inn penger og hva knapp du skal trykke på en heis.

Andre hjelpemidler

Noen mennesker som er lovlig blind beholde en liten flis av syne. Dette kan tillate dem å navigere bygatene med hjelp av store briller og forstørrelsesglass. En juridisk blind person kan også bruke en Seeing Eye hund og lære punktskrift i tillegg.

Hvordan lære en blind person å bruke en Cane

Hvordan lære en blind person å bruke en Cane


Teaching blinde navigasjon og orientering ferdigheter gjennom bruk av et hvitt stokk, som kalles en "lang" eller "mobilitet" stokk, er et høyt spesialisert felt. Professional sertifisering krever en mastergrad. En blind person arbeider med en kvalifisert lærer, i løpet av en fire-trinns prosess, for å lære riktig teknikk. Stokk hjelper sin brukerskjema mentale kart over omgivelsene sine, mens du reiser trygt og sikkert gjennom den. Cane ferdigheter er første skritt mot uavhengighet for en blind person. De fleste førerhund programmene gjør det et krav for valgbarhet.

Hvordan lære en blind person å bruke en Cane

•  Gi studenten stokk. Lære ham å holde den på riktig måte, med en hånd sentrert foran kroppen. Instruere ham til å flytte den med håndleddet og fingrene bare. Armen skal forbli stille. Tuppen av stokk beveger seg i en bue omtrent en tomme bredere enn kroppen, i takt med gangfart. Øv på å gå med stokk for å utvikle studentens motoriske ferdigheter.

Introduser distraksjoner for studenten å overvinne. Han trenger å konsentrere seg om å opprettholde riktig stokk teknikk, uten å bli kastet av sin skride av distraksjoner som han vil støte på når du bruker stokk på egen hånd. Spør ham lurer på når han er på tur, slik at han kan venne seg til å bære på en samtale mens du bruker stokk. Din student bør instinktivt selv korrigere eventuelle feil i holder eller beveger stokk, etter å ha utviklet en følelse for rett og galt stillinger.

Legg til romlig orientering. Oppmuntre studenten å føle posisjonen til solen, merke retning av noen brisen, og lytt etter ukjente lyder. Han kan ikke svare på visuelle signaler, slik at hans andre sanser trenger å bli mer finstemt til omgivelsene. Oppfordrer ham til å kompilere mentale lister over landemerker og referansepunkter på ulike ruter. Praksis vandre fra den ene til den annen og tilbake igjen.

Lær studenten hvordan å gjenkjenne og svare på subtile signaler som indikerer fare. Han må lære å ta hensyn til informasjon stokk kommuniserer om nærmiljøet. Disse inkluderer advarsler nærmer dråper, for eksempel en fortauskant eller åpne kummer, farer som pytter og flekker av is og uforutsette hindringer på fortauet. Studenten må kunne føle tuppen av stokk dipping litt over kanten av et stup før han når den. Han bør legge merke til hvordan stokken føles på ulike teksturer av terreng, og vet når det er advarte ham av tilstedeværelsen av underlig-konfigurerte hindringer, som for eksempel den utstikk styret av en sykkel.

Hint

 • Hvor lang tid vil det ta en blind person å oppnå stokk ferdigheter avhenger av om han lærer i en gruppe program på en skole for blinde eller får en-til-en undervisning hjemme. Alder, grad av synshemming, og praksis er også faktorer.

Hvordan bruke en Walking Cane Riktig

En spaserstokk er en walking hjelpemiddel som kan forbedre brukerens mobilitet og balanse. Walking canes kommer i en rekke former, størrelser og vekter. Noen har dekorative blomstrer, og andre kaste opp til å bli mer kompakt og lettere å transportere. Walking canes er enkle verktøy, men det finnes måter å få mest mulig ut av hjelp de tilbyr.

Hvordan bruke en Walking Cane Riktig

•  Bestem høyden din spaserstokk. Det er to tommelfingerregler i å avgjøre stokk høyde (og en lege kan hjelpe deg med å finne ut av dette): Hvis armen er bøyd i en 90-graders vinkel, er for høy stokk; Hvis armen ikke bøye i det hele tatt, er stokk for lavt. Finne en balanse mellom de to som fungerer best for deg, i henhold til Walking Cane World.

Bruk stokk på motsatt side av skaden din til å styrke din gode side, uavhengig av hvilken hånd er dominerende. Legge all vekten din på stokk side av kroppen. Stokk bør opptre som en annen lem på kroppen din.

Walk med stokk ved først å tråkke fremover med både skadde eller svak etappe og stokk. Når den utstrakte stokk støtter din utstrakte, svake ben, stå frem med din uskadde beinet.

Hold ryggen så rett opp som mulig for å opprettholde god holdning og for å unngå ryggskader. Din tendensen vil være til nedgangen, men motstå dette. Hvis du utvikler en alvorlig ryggskade å gå med beinet skade, vil du ikke være i stand til å gå i det hele tatt. Gå litt tregere og opprettholde god holdning.

Hint

 • Ikke mist motet hvis du ikke ta på med en gang. En spaserstokk er nyttig og viktig for balansen. Behandle det som en forlengelse av kroppen din.
 • Det tar en stund å bli vant til å gå med stokk. Start forsiktig så du ikke faller.

Hva næringsstoffer er i Weetabix?

Hva næringsstoffer er i Weetabix?


Først utviklet i 1930 og nå den mest populære frokostblanding i Storbritannia, har Weetabix vært tilgjengelig i USA siden 1975 Den opprinnelige kornblanding består av sprø runde kjeks som raskt mykne i melk. Laget av 100 prosent sammalt hvete søtet med stokk sirup og byggmaltekstrakt og beriket med vitaminer og mineraler, er lav i fett og sukker Weetabix. Prøv det toppet med skiver frisk frukt.

Høy i fiber

En to-kjeks servering av originale Weetabix inneholder 136 kalorier, de fleste som bidro med 26 gram karbohydrater. Av dette beløpet er nesten 4 gram kostfiber. Dette beløpet leverer over 12 prosent av det anbefalte daglige inntaket av fiber for en mann mellom 31 og 50 år gammel og cirka 15 prosent for en kvinne i samme aldersgruppe. Jo høyere inntaket av fiberrike matvarer som Weetabix, jo mindre sannsynlig at du vil være å utvikle høyt blodtrykk, hjertesykdom, diabetes, høyt kolesterol og fordøyelsessykdommer som gastroøsofageal reflukssykdom, konkluderte en artikkel publisert i april 2009 i "Ernæring anmeldelser. "

God kilde til protein

En typisk ready-to-eat frokostblanding kan inneholde mindre enn 2 gram protein per servering. Som kontrast er Weetabix høy i protein, med nær 5 gram i hver to kjeks. Det er omtrent like mye protein som du vil få fra 1/2 kopp yoghurt eller en spiseskje peanøttsmør. Spise en porsjon Weetabix med en kopp fettfri melk ville forsyne deg med nesten 13 gram protein, eller 23 prosent av en manns daglige behovet og 28 prosent av en kvinnes.

Rik på jern

En sunn mann trenger åtte milligram jern hver dag, mens en kvinne skal ha ca 18 milligram daglig. Weetabix inneholder ca 5 milligram av mineralet i hver to-kjeks servering, oppfylle 25 prosent av en kvinnes anbefalte inntak og mer enn halvparten av en manns. Jern-forsterkede matvarer som Weetabix forsyning bare nonheme jern, en jern skjema ikke lett absorberes av kroppen din. Å maksimere mengden du mottar fra frokostblanding, spise den med en rik kilde til vitamin C, som for eksempel et glass appelsinjuice eller en fruktsalat inneholder høy-vitamin C matvarer som jordbær.

Rekke B-vitaminer

Kroppen din trenger B-familien av vitaminer for å støtte helsen til immunsystemet og til hjelp i nedbryting av karbohydrater, protein og fett til energi. Uten nok, kan du være mer sannsynlig å utvikle en rekke kroniske medisinske problemer. Weetabix er en utmerket kilde til tre B-vitaminer - riboflavin, niacin og tiamin - som leverer over 20 prosent av en voksen daglig inntak i hver servering. Det er også en god kilde til folat, med 16 prosent av en voksen 400 mikrogram kravet per dag.

Matvarer som kan forårsake Stroke

Ifølge American Stroke Association, slag er den tredje største dødsårsaken i USA. Et hjerneslag er forårsaket av en blokkert blodåre kalt en iskemisk hjerneslag eller et sprukket blodkar også kjent som en hemoragisk hjerneslag. Når blod fartøyets funksjon er kompromittert, kan hjernen ikke får nok blod og oksygen, og det begynner å dø. Fedme, høyt blodtrykk og spise visse matvarer kan føre til en økt risiko for hjerneslag.

Bearbeidet mat

Bearbeidet mat er strippet av naturlige næringsstoffer og erstattet med usunne tilsetningsstoffer som salter, kunstige smaksstoffer og konserveringsmidler. Disse matvarer gå gjennom hermetisering, frysing, kjøling og dehydrering prosessen. Ulike bearbeidet mat som anses usunn er høy natrium eller høyt fett hermetisk mat, høy-kalori pakket kaker, cookies og bearbeidet kjøtt som bologna og pølser. Men ikke alle bearbeidet mat er dårlig. For eksempel kan du finne lav-natrium eller natrium gratis hermetiske grønnsaker i dagligvaregangen.

Red Meat

Rødt kjøtt full av mettet fett kan også øke risikoen for slag. En studie fra 2009 utført av National Cancer Institute fant at menn og kvinner som spiste mer rødt kjøtt hadde en høyere sjanse for å dø av kreft, hjertesykdom og andre helseplager. The American Stroke Association tyder på at hvis du spiser rødt kjøtt, velg et kutt som har ordet "loin" og "runde" på etiketten, siden de har en tendens til å ha en lavere mengde fett. De foreslår også å spise fisk som laks, ørret og sild, som er full av omega-3 fettsyrer.

Tilsetningsstoffer

Tilsetningsstoffer, som brukes for å forbedre smaken av mat, kan være behagelig for ganen, men ikke til hele kroppen. Dette inkluderer søtningsmidler, salt / natrium og konditorfarge. For eksempel kan et høyt natrium diett føre til høyt blodtrykk, noe som kan føre til hjerneslag. Vokt dere for visse navn på mat etiketter som natriumbenzoat, natriumklorid og natriumnitrat eller nitritt.

Raffinerte karbohydrater

En studie publisert i American Journal of Clinical Nutrition viser at en økt diett av raffinerte karbohydrater øker risikoen for type 2 diabetes, som hvis ikke riktig behandlet, kan øke risikoen for slag. Raffinerte karbohydrater inkluderer hvitt brød, ris og pasta og sukker-laden lite fiber frokostblanding. Velge sunnere alternativer som brun ris, havregryn og hele korn korn.

Brus

Bare fordi en diett brus har mindre sukker enn en vanlig brus betyr ikke at det er bedre å drikke. Ifølge en studie publisert i American Heart Association tidsskriftet Circulation, folk som drikker en eller flere faste eller diett brus om dagen har en 50 prosent høyere risiko for å få metabolsk syndrom, som er en klynge av helseproblemer, inkludert høyt blodtrykk og lav "gode kolesterolet", som kan føre til slag. Hvis du må ha en soft drink, kan du prøve de naturlige brus, som vanligvis er søtet med stokk juice i stedet for sukkerrør.

Hvordan bruke en Cane for Mobility

Hvordan bruke en Cane for Mobility


En stokk kan være en viktig gang hjelp til folk som har problemer opprettholde balanse eller trenger hjelp til å flytte. En stokk kan hjelpe de eldre, de med fysiske begrensninger eller de som bare gjennomgikk kirurgi komme tilbake til en mer aktiv livsstil mye raskere enn å gjøre det alene. Ved hjelp av en stokk riktig kan hjelpe deg med å gå igjen på egen hånd.

Bruksanvisning

•  Velg riktig stokk for din medisinske tilstand og fysiske behov. Velg mellom en enkelt-tip stokk eller en med fire tips om bunnen for ekstra støtte og stabilitet. Velg hvilken type håndtak som er must behagelig for deg. Velg en hekta håndtak hvis du skal bruke stokk bare sporadisk og velge en mer polstret håndtak grep hvis du har leddgikt forhold i håndleddene som krever ekstra støtte. Sørg for at cane er av riktig høyde for deg ved å sørge toppen av stokk når håndleddet.

Bruk gummi såler som har god trekkraft. Pass på at skoene passer ordentlig, og er verken for stor eller for løst. Riktig tilpassede sko vil gi deg ekstra stabilitet mens du bruker en stokk.

Tøm en bane for walking. Kontroller at turområde i ditt hjem er fri for rusk, noe som kan føre til at du snuble eller falle. Fjern kaste tepper, puter og løse gjenstander og sørge for at husdyr ikke er i veien når du går med stokk. Hvis du trenger hjelp, spør et familiemedlem til å hjelpe deg å fjerne disse elementene, inkludert de som er på trappene.

Hold stokk skikkelig. Hold stokk på den motsatte side av skade eller svakt område. For eksempel, hvis du hadde kirurgi på venstre ankel, hold stokk på din høyre side. Bruk stokk for å støtte vekten din mens du går. Sørg for at den svake benet treffer bakken samtidig som stokk så stokk og din sterkere side kan absorbere støt og press for å kompensere for den svakere siden.

Bruk din stokk å hjelpe deg i å sitte og stå. Flytte noe av vekten til spanskrøret mens du sitter og står. Ha alltid stokk hendig og innen rekkevidde.

Tips og advarsler

 • Kjøp riktig størrelse stokk for din høyde for å sikre at det vil være behagelig å bruke.
 • Ikke gå langt med en stokk hvis du er usikker på din evne til å holde seg balansert og trygg.

Riktig høyde & Bruk av Canes

Canes kan være et nyttig verktøy for folk som lider av nedsatt funksjonsevne og / eller skader. Ikke bare gjør de hjelpe i lindrende belastning på ulike kroppsdeler, de også bidra til å begrense faller og ytterligere skader. Høyden på cane er en viktig faktor når du gjør et valg. Å ha en stokk som er av riktig høyde andelen vil tillate en mer komfortabel og sikker håndtering opplevelse. Medisinske fagfolk vil hjelpe avgjøre riktig høyde og type stokk som du bør bruke.

Hvor høyt skal Min Cane være?

Den generelle tommelfingerregel er at stokken skal nå håndleddet når du står oppreist og fortsatt, med skoene på. Sørg for at albuen er bøyd ca 15 til 20 grader når du står, og at tommelen og fingrene overlapper ikke på håndtaket. Dette vil gi bekvemmeligheten av ikke å måtte bøye seg og sette mer press på ryggen. Å bidra til at din stokk er i riktig høyde, spør kundestøttetjeneste for å hjelpe deg å måle, eller snakke med legen din.

Ved hjelp av en Cane

Ved hjelp av en stokk er ganske lett, og hvis det gjøres riktig, kan bidra til å lindre press på ulike deler av kroppen din. Det er viktig å identifisere stokk sikkerhet. Mange canes kommer med gummipropper på bunnen. Sørg for at cane er stopperen er på en sikker måte for å unngå eventuelle slips eller faller. Når du bruker stokk, holde den i hånden som er motsatt av skade og / eller belastning. For eksempel, hvis du har en smerte i høyre ben, vil du holder stokk i venstre hånd. Når de går med stokk, skifte vekten som nødvendig for å bidra til å lindre trykket eller belastning.

Andre ting å huske

Kontroller at cane er lett. Dette vil gi mer komfort når han går, så stokk ikke vil bli en ekstra byrde. Hvis du har tenkt på seg forskjellig størrelse sko, få en stokk som har en justerbar høyde funksjonen. Sørge for at stokken er av riktig høyde hver gang du bruker den er en viktig sikkerhetsfaktor.

Hvordan bruke en Cane Riktig

Hvordan bruke en Cane Riktig


Ved hjelp av en stokk for første gang kan være forvirrende. Det er mange stokk typer tilgjengelig, fra en enkelt-tip stokk til en fire-spiss stokk, med forskjellige håndtak stiler. Walking behov vil avgjøre hva slags stokk du trenger. Å være komfortabel med stokk er viktig. Hvordan bruke stokk vil bli bestemt av kravet sitt - enten det er nødvendig for å bistå i stabilitet eller balanse eller for å kompensere for skader og bære mer vekt.

Bruksanvisning

•  Velg riktig stokk for dine behov. Hvis stokken skal benyttes for å assistere balanseproblemer, er en én-tip stokk hensiktsmessig. Fire-tip canes er designet for å bære mer vekt og kan være mer hensiktsmessig for de med svakhet eller skader. Stokk bør ha en behagelig håndtak som ikke forårsaker hånd ubehag etter betydelig bruk. Stå med armene langs siden. Lengden på stokken skulle komme opp til det press i håndleddet. Når du holder stokk, bør svingen i albuen være naturlig og behagelig.

Klargjør ditt hjem for å unngå å bidra til å unngå ulykker. Fjern tepper og elektriske ledninger som kan føre til forsinket. Plasser ingen slip matter og grip barer i bad og andre områder av hjemmet som kanskje er for liten for å bruke stokk som gjørme rom og innganger.

Bruk stokk avhengig av din walking behov. For stabilitet og balanse, bør stokk bli plukket opp og flyttet i samklang med motsatt ben. I disse tilfellene kan det ingen rolle i hvilken hånd stokken holdes. De som bruker stokker for å støtte svakhet eller skade bør følge retninger av en fysioterapeut eller lege. Vanligvis bør stokk brukes i samklang med den skadde beinet.

Ta tak i rekkverket og trappe opp først med god etappe når trapper. Stokk bør plasseres i hånden overfor den skadde beinet. Å komme ned trappen, start med spanskrøret på første trinn, etterfulgt av ditt skadede benet og til slutt god etappe som bærer mesteparten av vekten din.

Tips og advarsler

 • Ikke vær redd for å prøve forskjellige bærehåndtak. De med leddgikt kan ha nytte av store grep.

Riktig Montering av en Walking Cane

Som folk blir eldre, de ofte synes det er vanskeligere å gå. Walking canes yte bistand for de med mobilitet problemer. Spaserstokk brukere har til å passe deres stokk på riktig måte for å garantere komfort og forebygge skader. En person kan få en god passform ved å følge standard montering retningslinjer og velge cane håndtak som er enkelt og trygt å grep.

Cane Håndtak

Cane håndtak finnes i mange forskjellige former og størrelser. Før du gjør noen dimensjonering med stokk selv, sørg for at du har håndtaket du ønsker på stokk, siden stokk håndtaket kan gjøre en forskjell med hvor lenge stokken er. Håndtaket bør passe godt i hånden og være lett å gripe. Hvis du har problemer med gripende, kan et bredere håndtak være mer praktisk.

Holdning og Sko

Du kan få en viss idé om hvor lang stokk du trenger bare ved å anta at spanskrøret må være minst halvparten av den totale høyde. Stående rett opp gir et bedre inntrykk av hvor høy du egentlig er og dermed gir en bedre stokk montering. Før måling av høyde, bruk komfortable sko som du har tenkt å bære regelmessig mens du bruker stokk, siden den eneste av en sko vil legge lengde.

Side

Har den personen å ta målinger mål på motsatt side av skade eller bevegelseshemmet. Canes brukes på motsatt side fordi det legger mindre press på den skadde benet eller hofte.

Håndledd

Plasser stokk håndtaket ned på gulvet på motsatt side av skaden din. Spissen (nederst) av stokk, samt gummi spissen, skulle komme til midten av håndleddet, eller mellom de to hovedhåndleddet skrukker. For å passe stokk, rett og slett lage et merke på stokken akselen der cane linjer opp med midten av håndleddet. Dette vil være det punktet hvor du må kutte. La armene henge slapt og naturligvis i løpet av måleprosessen vil gi en mer nøyaktig passform.

Skulder og arm Angle

Med stokk i hånden der det vil bli brukt, se på dine skuldre i et speil, eller få noen til å se på dem for deg. Begge skuldrene bør være enda. Hvis skulderen av hånden og armen holder stokken er høyere enn den andre, må du forkorte stokk litt mer. Når du bruker stokk, bør albuen heller ikke bøyes mer enn 25 grader.

Hvordan Monter Canes

Hvordan Monter Canes


Stokk er et hjelpemiddel, som brukes til å forbedre balansen når du står og går. Rette stokker ende i et enkelt punkt, mens quad canes har fire små føtter som kommer ut av en base for ekstra støtte. Bruk din stokk i hånden på motsatt side av skadde eller svak etappe. Den rette siden av quad stokk Basen skal være ved siden av kroppen din. Det er viktig å bruke en stokk som er montert til deg for optimal støtte.

Bruksanvisning

Velg en stokk med justerbar høyde, eller planlegger å ha en tre stokk kuttet til riktig lengde.

Bruk de skoene du vil typisk være med når han går med stokk. Stå rett opp og plassere tuppen av stokk på gulvet.

Trykk på utsiden av låret til du føler en Boney utvekst. Dette er en del av femur bein kalt større trochanter, og det representerer en optimal høyde for stokk.

Juster stokk ved å flytte stopp til hullet som er nærmest lik høyden bestemmes i trinnet over. Hvis du har en tre stokk, måle forskjellen mellom toppen av stokk og din større trochanter med slutten av stokk hviler på gulvet. Dette er den lengden som må fjernes fra enden av den stokk.

Stå rett opp og henge armen ved siden av stokken. Toppen av stokk skal være på nivå med håndleddet krøll der hånden slutter seg til underarmen. Hold toppen av stokken i hånden og observere vinkelen på albuen. Ideelt sett bør det være bøyd til omtrent 15 grader. Foreta ytterligere justeringer finjustere høyden på stokken, om nødvendig.

Hvordan Size en Walking Cane

Gå canes brukes av eldre individer, eller de som har lidd en lavere kroppsskade, som har en vanskelig tid støtter hele sin vekt på et bein når han går. Selv om en stokk kan gi sin bruker førligheten tilbake, for å få fullt utbytte av stokk, er det viktig at cane være riktig dimensjonert for å matche sin eier. Finne riktig størrelse, og velge en stokk som passer, kan gjennomføres raskt og enkelt.

Bruksanvisning

•  Bruk dine vanlige sko. Får riktig høy krever iført skoene du vil mest sannsynlig bli kledd med stokk.

Stå oppreist, med din holdning så oppreist som er behagelig.

La hendene til å henge ut dine sider. Det vil trolig være en bøy i albuene, og dette er OK.

Hold strengen i ikke-dominant hånd, og la den henge ned fra høyden på din dominerende håndleddet.

Juster hvor du holder strengen til den så vidt berører gulvet.

6. Mål avstanden fra der man holdt til enden av strengen, da kjøpe en stokk med et håndtak som har et lavt punkt av samme lengde.

Riktig bruk av en Walking Cane

Det er en feil og riktig måte å bruke stokk. Ved hjelp av en stokk feil kan sette deg på et høyere risiko for et fall, og kan sette deg opp for skade på en annen del av kroppen din. Mens det er best å jobbe i person med en fysioterapeut, her er noen grunnleggende om å bruke en stokk riktig.

Stille Høyre Høyde

Sørge for at cane er riktig høyde vil redusere presset på dine skuldre, armer og håndledd. Stå med armene avslappet ved din side. Legg merke til hvor benet på utsiden av håndleddet ditt er. Øverst på håndtaket på stokken skal være en i samme høyde som dette benet.

Bruk din Cane på motsatt side

Det er en tendens til å bruke stokk på samme side hvor din skade eller smerte er. Men betyr det at du lener seg tungt på stokk og dermed samme side som er smertefullt. Bruke stokk på motsatt side til skade gjør at du kan skifte vekten mer til ikke-skadde siden.

Å gå ordentlig med en Cane

Som du går fremover, bør stokk og motsatt fot treffer gulvet samtidig. Sving deretter skadet benet gjennom. Dette tar litt praksis, siden det er som å ha tre ben. Imidlertid vil vandre denne måten produsere en glatt og jevn gangart som vil redusere belastningen på resten av kroppen din.

Naviger Stairs

Ved bruk av trapper med en stokk, husk dette ordtaket: "Opp med gode og ned med dårlige." Når du går opp, bruker den ikke-berørte beinet først, og deretter følge med stokk og berørte beinet. Stokk vil hjelpe deg å presse opp. Går ned, bruker stokk og berørte beinet først. Stokk vil bidra til å ta vekten av den smertefulle lem.

God holdning

Så mye som mulig, holde ryggen rett. Mens det er OK å legge vekt på stokk, prøv å ikke lene seg for langt til den ene siden eller for fremover. Når han går, ikke svinge stokk ut foran deg noen lenger enn beinet normalt nå slik at du ikke anstrengt armen.

Hvordan virker en Cane fungerer?

Velge rett Cane

Den enkle, felles kjeltring cane er den minst kostbare å kjøpe, og er også tilgjengelig i dollar og lavprisbutikker. De er oftest brukt for midlertidige forhold som forstuinger, muskel trekker eller senebetennelse. The Center Balance cane er utformet for å gi fastere støtte, og er vanligvis brukt for leddgikt, multippel sklerose, Parkinson-pasienter og slagpasienter. For balanseproblemer som vertigo eller mild beinskader, kan en dekorativ stokk brukes. Disse har som regel en form for dekorative trim på håndtakene, eller til Twining ned stokk lengde. En Quad stokk har fire ben i stedet for bare én; denne typen er ofte brukt av eldre eller personer med ekstreme vektbærende problemer. Det er vanligvis utskiftbare med en rullator.
Velge størrelsen på stokken er lett å gjøre. Bare stå oppreist med stokk, bøy albuen ca 30 grader og toppen av stokk skal berøre håndleddet.

Lære å gå skikkelig med en stokk

Uansett hvilken type stokk du bruker, bør du alltid starte med å holde stokken i hånden overfor skade; om din høyre foten er skadet, trenger du å holde stokk i venstre hånd. Når han går, alltid ta ditt første skritt ved hjelp av god etappe for å få riktig balanse. Når trapper, gjelder samme regel: Alltid gå opp med god etappe først, etter med dårlig ben og stokk hånd. Legge så mye vekt på stokken som du trenger for å støtte balansen mens du går. Går ned trappen er en annen historie: bly med dårlig ben og stokk arm først, fordi det er vanskelig å balansere på din dårlige beinet mens tråkke ned på god en. Bruk alltid et rekkverk hvis man er tilgjengelig for å holde balansen mens du bruker trappa.

Bruk sunn fornuft Mens Walking

Sørg for at du er iført skli såler på lave høyhælte sko for å muliggjøre god trekkraft mens du går. Hold et øye for våte flekker på gulv, fortau, parkeringsplasser og fotgjengeroverganger. Hvis du ikke kan helt unngå disse områdene, har noen hjelpe deg når du krysser dem. Ta deg god tid mens du går, som stresser kan kaste av din balanse, og sørg for at du er klar over gulv situasjoner overalt. Noen etasjer kan ha kaste tepper som kan slip og skyv når tråkket på. Unngå dem eller gå veldig forsiktig over dem. Prøv å unngå innganger med karuselldører som døren kan fange stokk og rive det rett ut av en persons hånd. Rulletrapper kan være farlig også. Det er best å bruke en heis eller trapper.

Riktig bruk av Quad Canes

En stokk er en fysisk terapi verktøy som brukes av dem som ikke kan støtte deres hele kroppsvekten med bena når han går. En quad stokk har en splitt på bunnen, som grener ut i fire føtter i form av et rektangel. Dette bred sporvidde gjør stokk mer stabil, slik at det å gi ekstra støtte.

Velge riktig Cane

Finne den perfekte stokk for å matche sin eier er avgjørende for å få mest mulig ut av enheten. En stokk som ikke er egnet til sin individuelle eieren vil gi mindre støtte enn en med idealhøyden. Faktisk kan den feil stokk faktisk øke smerte. For å finne den ideelle størrelse stokk for deg, stå i en avslappet, oppreist holdning med spasersko på og måle avstanden fra håndleddet motsatt dine svake beinet til gulvet. Stokk kjøpt bør ha et håndtak som er denne lengden.

Sittende og stående Support

Plasser baksiden av bena mot stolen, og hvile stokk mot det å begynne å sitte. Overføre vekten til din sterkere ben som du la gå av stokk, bevege hendene tilbake til armlenene på stolen. Sakte lene seg tilbake, ved hjelp av armer og sterkere ben å støtte deg selv. For å komme tilbake ut av stolen, sette sterkere beinet litt foran din svakere. Skyv opp av armene av stolen, ved hjelp av stokk i hånden på siden av din sterkere ben å hjelpe, til du er oppreist.

Walking Assistanse

Etter å ha stått opp, tar noen sekunder å stabilisere kameraet før du begynner å gå med stokk. Med stokk i hånden motsatt din svakere ben, flytter stokk fremover samtidig du ta et lite skritt fremover med svakere ben, støtter vekten på den sterke ben. Ved overføring av vekten av av sterkere ben å gå framover, bruke både svakere ben og stokk for å støtte vekten din. Bringe sterkere ben 4 inches til 6 inches foran svakere ben, og deretter gjenta. Alltid sørge for at gulvet i rommet vil støtte gang med en stokk. Hvis det er overdreven rot, eller gulvet er glatt, kan det oppstå faremomenter.

Riktig bruk av en Cane

Riktig bruk av en Cane


Canes er ofte brukt av de eldre til å støtte kroppsvekt og selvstendig liv mulig. Den ekstra støtte av en stokk er også nyttig for personer med liten svakhet i et bein, balanseproblemer, mild skader eller kroniske smerter. Men nyttig det kan være, kan ved hjelp av en stokk i din hverdag være vanskelig å venne seg til. En av de første trinnene i å tilpasse seg livet med en stokk, selv om situasjonen er bare midlertidig, er å forstå riktig bruk av enheten.

Posisjonering og tak

De fleste canes er justerbare for å imøtekomme høyden på brukeren. Justere stokk eller velge en ikke-justerbar enhet som når så høyt som håndleddet når du står oppreist. Hold stokk i hånden motsatt fra din svak eller skadet benet, eller hvis du bruker en stokk for generell støtte, velge hvilken hånd å holde den på basert på enkel bevegelse.

Sitting Down og Standing Up

Sitte ned og stå opp ved hjelp av en stokk kan være vanskelig å få taket på i begynnelsen, men den ekstra støtte av stokk lønner seg. Å sitte ned, stå med bena mot fronten av stolen og komme tilbake for å ta tak i armene med begge hender. Løft skadet benet litt opp fra bakken og sette vekten på sterke ben mens du sitter ned. Å komme opp fra en stol, plante stokk fast på bakken med sterkere arm. Ta tak i armene på stolen, sette sterkere foten litt frem og heve deg ut av stolen.

Går med stokk

Det primære formålet med stokken er å ta vekten av en skadet ben. Når du går med en stokk, bør skadede benet og stokk være på bakken samtidig. For å oppnå dette, begynner ved å plassere din stokk litt foran føttene mens du tar et lite skritt med din skadet benet. Trinn med sterk etappe, deretter svinge stokk og din skadede benet frem til å gå igjen.

Navigere trapper

Vær varsom når du navigerer trapper med en stokk, som de kan være vanskelig å manøvrere. Ta tak i rekkverket i trappen og sette god etappe på det første trinnet. Ta med stokk og skadet foten på det første trinnet. Gjenta sakte og forsiktig med resten av trinnene i trappen. Å gå ned trapper, begynner ved å sette din stokk på det første trinnet, etterfulgt av ditt skadede benet og deretter din sterke ben.

Sikkerhetstips

Fjerne elementer som kan hekte seg fast på din stokk og få deg til å snuble. Disse inkluderer løse snorer, tepper, spredte elementer på gulvet og noen glatte overflater hvor din stokk kan miste trekkraft. Det kan være nyttig å investere i en ryggsekk eller veske for å gjøre bærer elementer enklere. Alltid holde et øye med hvor du plasserer stokk, spesielt utendørs. Se opp for sølepytter, jettegryter og andre forskjeller i overflaten av bakken du går på.

Hvordan gå med en stokk

Hvordan gå med en stokk


Som mennesker alder, de utvikler leddgikt, stivne i leddene, svekkelse av muskler og koordinasjon og balanse problemer. Til hjelp i balanse og trygghet i gang, mange seniorer, samt andre som er utvinne fra ulike typer operasjoner, velger å bruke en spaserstokk. Mens det tar litt trening før det virker "naturlig", med en stokk kan gjøres jevnt.

Bruksanvisning

Velg en stokk som er riktig lengde. Stå rett opp og hold stokk i den ene hånden med "fot" av stokk fast på gulvet. Toppen av stokk skal nå rynke eller krøll i håndleddet som er synlig når du bøye baksiden av hånden din oppover.

Vurdere stokk som den nye "ekstra ben" som er der for å ta noe av vekten av av "problemet" eller svakere ben. Hold stokk i hånden som er på siden av din "gode" ben og bøye albuen litt.

Len vekten på stokken å ta noe av vekten av "problemet" ben og stå frem først med "gode" leg.

Advance stokk og din "problem" leg samtidig å ta andre steg, mens du holder vekten på "gode" leg. Fortsett trinn 3 og 4 for å manøvrere på tvers av et rom.

Gå i trapper en om gangen ved å holde i rekkverket med den hånden som er på samme side som din "problem" leg. Trappe opp på det første trinnet med "gode" leg. Plasser stokk på trinnet ved siden av din "gode" ben som du tar med din "problem" etappe opp å stå ved siden av din "gode" leg. Fortsett på denne måten til å klatre en trapp.

Tips og advarsler

 • Sikre at hver gang du plasserer stokk spissen på gulvet at det er solid på overflaten og er i en 90-graders vinkel i forhold til gulvet. Hvis du bruker en på fire metoder stokk, være sikker på at alle fire bena av stokk er plassert godt på bakken før fremme beinet. Cane høyder kan justeres; sørge for at din stokk passer din høyde. Se rett frem, ikke ned på føttene dine, for å opprettholde balanse og holde fra pitching fremover. Sjekk stokk ofte for eventuelle problemer, for eksempel deler eller manglende deler.
 • Fjern alle elementer fra gulvene som kan føre deg til å falle, inkludert kaste tepper og lampeledninger; tack eller tape ned alle løse teppekanter. Fjern alle elementer fra gulvene som kan føre deg til å falle, inkludert kaste tepper. lampeledninger. og rot. Sikre at det ikke søl eller annet rusk på gulvet som kan føre deg til å falle. Ikke ha glatte såler eller slip-on "slitasje".