Digidexo.com

Hva er definisjonen av næringspyramiden?

Hva er definisjonen av næringspyramiden?


Definisjonen av næringspyramiden er større for at du kanskje tror. Det stammer fra år med forskning og eksperimenter for å finne ut hvordan de skal vise publikum hva et sunt kosthold ser ut.

The Food Guide Pyramid

The Food Guide Pyramid dukket først opp i 1992 og ble oppdatert i 2005 Definisjonen av Food Guide Pyramid er en vitenskapelig bilde basert på kostanbefalinger å forebygge sykdom gjennom et sunt kosthold og fremme fysisk aktivitet. Den er basert på kosten Guideline for amerikanerne.

Veiledende prinsipper

Dietary Guidelines er basert på følgende hovedprinsipper: generelle helse, fleksibilitet, realistisk, total diett, oppdatert, evolusjonære, nyttig og praktisk. Disse føringer har ikke endret seg siden regjeringen først begynte å gi kostholdsråd formelt i 1916 I det året, men det var ingen pyramide; det var en brosjyre om mat og små barn.

Grafisk design

Den grafiske utformingen av pyramiden er interessant. Den er basert på aktiviteten, moderasjon, tilpassing, proporsjonalitet variasjon og gradvis bedring. Selv om måten pyramiden ser har endret seg gjennom årene, hva det er basert på har ikke.

En nasjon av overvektige

En grunn til at vi trenger kostveiledning er på grunn av fedme. Over 60% av den amerikanske befolkningen er enten overvektige eller fete. Disse forholdene fører til helseproblemer som hjertesykdom og kreft og tidlig død. En annen grunn til at vi trenger kostveiledning er for porsjonsstørrelsen. Amerikanerne blir stadig fetere på grunn av store porsjonsstørrelser.

Food Guide Pyramid

The Food Guide Pyramid er skrevet for amerikanerne. USA Pyramid er basert på mat og fysisk aktivitet. Andre land tilsett vann og og andre næringsstoffer.