Digidexo.com

Hvordan å miste vekt raskt med Lap Band Post-Op Diet

Hvis du ikke får tilgang til Lap-Band kirurgi du trenger, kan du likevel gå ned i vekt etter lap-band diett. Det blir ikke lett, men du vil miste pounds rask, akkurat som om du hadde hatt operasjonen.

Hvordan å miste vekt raskt med Lap Band Post-Op Diet

En medisinsk tilsyn

Det er kritisk viktig at du rådfører deg med en lege før du prøver å følge en Lap Band post-op kosthold. Lap-band kandidater får grundig screening for å sikre at de kan overleve operasjonen og post-op kosthold. Hvis du allerede har blitt valgt som en sunn kandidat ved en gastric kirurg, snakk med legen din.

Sørg for at legen anbefaler en vitamin og kosttilskudd. Han kan også ønske å overvåke blodet for manglene.

To identiske resultater?

Lap Band bare begrenser matforbruk. I motsetning til mer invasive vekttap surgeries (RNY, duodenal switch), betyr det ikke direkte påvirker metabolismen eller forårsake malabsorpsjon. Selv å begrense forbruket til retningslinjer post-op vil ha de samme resultatene.

hvordan dietten SER

Den felles post-op kosthold er brutt ned i faser. Den første fasen (1-2 dager) forbruk er begrenset til slurker vann og suger is. Legen din vil sannsynligvis anbefale deg hoppe over den første fasen som den er designet for å imøtekomme den helbredende prosessen. Den andre fasen (1-2 uker) forbruket er begrenset til most, lav kalori mat. Det er 5 faser i totalt og den siste fasen er beregnet for livslang postoperativ spising.

Vennligst besøk ObesityHelp.com detaljerte omrisset av Lap Band post-op kosthold og alle dets faser. En direkte link til denne informasjonen er oppført i ressurs avsnittet nedenfor denne artikkelen.

For de som ønsker runde band kirurgi

Hvis du er interessert i denne operasjonen eller har blitt slått ned som en kandidat for en eller annen grunn, kan du gå Fedme Hjelp. Det er en fantastisk nettside som kan koble deg med lokale kirurger, gi svar på spørsmålene dine, gi et støttenettverk, og gir tips og råd for å overvinne hindringer som forsikring. Se ressursene nedenfor for en direkte link.

Hint

  • Lag en et arsenal av motiverende våpen å bruke når du sliter. Du trenger dem.
  • Snakk med legen din om å starte en POST OP diett før du begynner.
  • MÅLE VELVÆRE nøye mens ETTER POST OP KOSTHOLD.
  • Se din lege regelmessig for å sikre helsen.
  • TA vitaminer og kosttilskudd anbefalt av din lege.