Digidexo.com

Hvordan behandle hårtap med en Laser Comb

Hvordan behandle hårtap med en Laser Comb


Lasere brukes til å behandle et økende utvalg av medisinske og skjønnhet behov, og håravfall er intet unntak. Laser kammer brukes til å stimulere hårvekst og reversere hårtap og tynning. Kammene avgir et lys som antas å oppmuntre follicles å vokse hår. Laser kammer har blitt godkjent av United States Food and Drug Administration for å behandle hårtap og velig fungere godt. Men ikke laser kammer ikke fungere etter hårsekkene har lukket helt - så laser kammer bør brukes så snart du begynner å legge merke til et tap eller thinning av hår.

Hvordan behandle hårtap med en Laser Comb

•  Les bruksanvisninger. Selv om de fleste laser kammer er like i drift, er det viktig at du leser alle instruksjonene som følger med din spesifikke kam.

Vask håret. For best resultat, bør du vaske håret minst tre ganger i uken. Håret bør vaskes i en sjampo som ikke inneholder sulfater.

Tørk håret. Laser kammer bør brukes på ren, tørr hår eller hår som er litt fuktig. Ikke bruk en laser kam på håret ditt hvis det er vått. Laseren kam bør brukes før noen gel, mousse, hårspray eller andre hårprodukter.

Plugg i laser kam og slå den på. Noen laser kammer har bare én kontroll og er klar til bruk så snart de er på. Andre kan kreve at du slår på kammen og deretter slå på laseren separat.

Plasser laser kam flatt mot hodebunnen. Hold kammen der i 4 sekunder. Noen kammer vil pipe når fire sekunder har passert å indikere at det er på tide å flytte kammen. Andre krever at du teller de 4 sekunder selv.

Når fire sekunder har gått, skyv kammen tilbake 1/2 tommer på hodebunnen din. Igjen, vente 4 sekunder, og deretter flytte kammen. Du bør gjenta denne prosessen til du har flyttet fra toppen til baksiden av hodet og deretter tilbake igjen (fra bunnen til toppen av hodet) en gang. Denne prosessen tar ca 15 minutter.

Slå av og koble din laser kam. Lasere skal aldri skinte direkte inn i noens øyne, så lagre kammen der barn ikke vil være i stand til å nå den.

Bruk laser kam 3 ganger i uken.