Digidexo.com

Hjem rettsmidler for tørr, kløende, Flaking hodebunn

Hjem rettsmidler for tørr, kløende, Flaking hodebunn


En tørr, kløende og flassende hodebunn har en rekke årsaker, blant annet seboreisk eksem. Med denne tilstanden en gjær infeksjon fører til at huden produksjonen å øke med en raskere hastighet enn normalt. Denne overproduksjon øker antallet infeksiøse organismer og fører til kløe. Andre kjente årsaker er stress, dårlig sirkulasjon og sesong endring av temperatur. Bruken av harde sjampo er en annen medvirkende faktor. Det finnes en rekke enkle og effektive hjem rettsmidler.

Høyre Shampoo

Ifølge Ron Renee, president i Aestheticians International Association i Dallas, finne den rette shampoo er nøkkelen til symptomlindring. Harde sjampo stripe hodebunnen av naturlige oljer og føre til kløe. Det er viktig å finne en sjampo med en pH-balanse på mellom 4,5 og 5,5. Hvis pH ikke er nevnt på emballasjen, kan du teste den hjemme ved hjelp nitrozine papirstrimler tilgjengelig på apotek.

Apple Cider Eddik

Cider eddik er anbefalt som et middel for mange forhold, inkludert en tørr, flassende hodebunn. Etter vask med en mild sjampo, kan håret bli dynket i eple cider eddik i noen minutter og deretter skylles av. Apple Cider Eddik Fordeler området antyder soaking håret i cider eddik i minst 30 minutter før du skyller den av for å mer effektivt drepe eventuelle bakterier eller soppinfeksjon. For ekstra effekt kan du legge urter til apple cider som brennesle, burdock rot eller tea tree, som også er antiflass behandlinger.

Eteriske oljer

Eteriske oljer er et effektivt middel for denne tilstanden. Tørr hodebunn lider kan blande 2-3 dråper hver av lavendel, kamille og rosmarin i en bæreolje for sine valg, for eksempel mandel eller jojoba, og har totalt 25 dråper for hver 50 milliliter olje. Mandelolje er spesielt anbefalt som den er full av vitamin E, som når den brukes lokalt lindrer tørrhet og kløe; ifølge Dr. Maret Traber ved Linus Pauling Institute, vitamin E er antioksidantegenskaper forbedre huden. Ayurvediske utøvere hevder også at mandelolje også fremmer hårvekst, styrker håret og fukter håret og hodebunnen uten å gjøre håret fett. Du kan massere det inn i håret og hodebunnen og la oljen på over natten hvis mulig for en mer intens behandling. Ayurvediske utøvere anbefaler å massere hodet med kokosolje kombinert med trinse og sennep oljer, eller blande sitronsaft med kokosolje og gni det inn i røttene.