Digidexo.com

Black Powder MR Farene

Black Powder MR Farene


Svart Power er et produkt utviklet av trening supplement leverandør, MR. Dette produktet er rettet mot å generere energi i pre-workout fase av dagen og er fullpakket med flere energi forsterke forbindelser. Farer kan oppstå ved bruk av Black Powder grunn av bivirkninger av kjemikalier som inngår i produktet og kjemiske interaksjoner med andre medisiner. Produktet har heller ikke blitt evaluert av Food and Drug Administration for sikkerhet og ytelse så Black Powder kan forårsake farer i uventede måter.

Potensielle Arginine Effekter

Svartkrutt inneholder to former av aminosyren arginin, som har flere bieffekter og interaksjons farer. Ifølge Web MD, kan arginin forårsake magesmerter, oppblåsthet, diaré og gikt. Arginin kan også føre til problemer med å puste og kan utløse astma hos personer med tilstanden. Dette kan være spesielt farlig i en treningsøkt innstilling eller vektløfting session der en astma angrep kan forårsake betydelig skade. Arginin kan også farlig samhandle med blodtrykk og hjerte medisiner.

Kreatin bivirkninger

MR Black Powder supplement inneholder også to former for muskel-building sammensatte, kreatin. Bivirkninger av dette stoffet inkludere muskel kramper, diaré, magesmerter og kvalme. Web MD sier bruker kreatin kan skade nyrer, lever og hjertefunksjon. Mens de som bruker kosttilskudd som inneholder kreatin gevinst vekt, er det ikke gjennom muskelvekst. Kreatin fører til at musklene til å beholde vann som kan fremme dehydrering i en treningsøkt setting. Dette kan være spesielt farlig når du arbeider ut i høye temperaturer.

Trening rutiner

Workout kosttilskudd som Black Powder sette press på nyrene og leveren til å behandle overflødig magnesium, kalium og andre energi forsterke kjemikalier. Uten tilstrekkelig vann før, under og etter trening denne belastning kan føre til varige skader. Overtid kan dette føre til nyresykdom og forhold som følge av oppbygging av disse vitaminene i kroppen som hyperkalemi, som fører til at kroppens nerver og muskler til å bli over-sensitive og funksjonssvikt.