Digidexo.com

Liste over vektskala Selskaper

Liste over vektskala Selskaper


Vekt skalaer er en viktig del av enhver kosten eller sunn livsstil rutine. Regelmessig veiing lar brukerne overvåke deres vekttap fremgang i den komforten av deres eget hjem. Tradisjonelle vekt skalaer gitt en analog dial avlesning, men mange nye skalaer gi store digitale skjermer på en LCD-skjerm. Det er flere selskaper som produserer vekt skalaer, men du bør velge en skala som passer best for dine behov og gi nøyaktige målinger.

Salter

Den Salter Selskapet er stolt i å produsere kvalitet vekt skalaer som er enkle å bruke, men bygget med kvalitet. Selskapet har vært i virksomhet i 250 år og har produsert baderomsvekter for 210 år. I den tiden har selskapet ekspandert fra å gi vekt skalaer til Storbritannia, og er nå blant de mest gjenkjennelige navnene i vekt skalaer over hele verden. Salter ryggen sine vekter med en uovertruffen 10-års garanti, der tiden vil det løse eller erstatte din skala, uansett årsak. Salter produserer gulv-modell skalaer og stående modeller som du vil finne i et legekontor. De er tilgjengelige i den klassiske dial avlesning stil, samt stor LCD-skjerm modeller.

EatSmart

Den EatSmart Selskapet er en dieter beste venn, og gir både kjøkken og bad skalaer å tillate deg å veie maten og deretter veie vekttap fremgang. Den EatSmart Digital bad skala kan skilte med en 3,5-tommers LCD-skjerm som gir en digital avlesning bare sekunder etter stepping på skalaen. Den har en 330-lb. vektkapasitet og et glass topp herdet. Den EatSmart Precision Premium Digital bad skala har EatSmart patenterte "step-on"-teknologi som lar deg gå på vekten og få øyeblikkelige resultater, snarere enn å måtte vente på skalaen for å kalibrere. Det er en 400-lb. vekt kapasitet og vekten din vises digitalt på en 3,5-tommers LCD-skjerm.

Conair

Conair er blant de mest gjenkjennelige navnene i helse og skjønnhet industrien. Det markedsfører en rekke produkter, inkludert skalaer, hairstyling verktøy, hårklippemaskiner, fotbad, massasjeapparater og stoff dampskip. Conair skalaer kan finnes på de fleste masse varer butikker og narkotika butikker. Den tilbyr et bredt spekter av typer skalaer, hvorav mange er slank nok til å passe inn i ditt bad innredning. Den har digitale vekter og skalerer med en analog dial avlesning. Sine mest solgte vekt skalaer inkluderer Weight Watchers av Conair Digital Painted Glass Scale, tynnere Digital Vekt Tracker Scale og Body Analysis Technology Glass Scale.