Digidexo.com

Hvordan håndtere en øreinfeksjon

En ørebetennelse er ekstremt smertefullt og kan føre sin lidende en natt med elendig søvnløshet eller en dag med store smerter. Mens de fleste øreinfeksjoner vil helbrede seg selv uten bruk av antibiotika, kan ta et antibiotikum hastighet helbredelsesprosessen, lindre smerten mye raskere. Men før du kan få deg selv eller barnet ditt til legen, det er skritt du kan ta for å lindre smerten selv.

Hvordan håndtere en øreinfeksjon

•  Bruk en smertestillende. Over-the-counter smertestillende midler som paracetamol eller ibuprofen kan bidra til å redusere betennelse i øret mens lindre smerte. Hvis du behandler barnet ditt, kjøpe flytende suspensjon versjoner laget for barn, og ikke gi til barn under 2 år uten å snakke med legen først.

Prøv øredråper. Over-the counter øredråper inneholder en bedøvelse som bedøver det indre øret, og gir midlertidig smertelindring forårsaket av en øreinfeksjon. Før du bruker, varme dråpene ved å plassere flasken i en bolle med varmt vann i fem minutter. Deretter lå med den infiserte øret vender opp og klem 02:58 dråper inn i øret, resterende i denne posisjonen i ca fem minutter; Dette gjør at dråpene tid til å arbeide seg inn i øret, og at de ikke vil lekke ut. Før bruk, sjekk for eventuelle drenering fra den infiserte øret; hvis noen er lagt merke til, kan det være et tegn på en sprukket trommehinne. I dette tilfellet, øredråper er ikke trygt å bruke.

Påfør varme. Varme på den infiserte øret hjelper kjertlene produserer voks, hvilket resulterer i smertelindring. En varmepute på lav eller middels varme, dekket med et håndkle for å hindre hudirritasjon, er ett alternativ. Hvis du ikke har en varmepute, fukt en vaskeklut og vri den ut helt. Legg den i en mikrobølgeovn i 30 sekunder eller til den når en behagelig temperatur og bruke den til den infiserte øret. Påfør varme i 20 minutter, deretter fjerne for 20. Gjenta så mange ganger som nødvendig.

Masser øret. Bruk fingertuppene, forsiktig masserer området i ansiktet der det indre øret og ansiktet ditt kommer sammen. Dette kan være effektive for å lindre smerten fra en øreverk.

Bruk naturlige oljer. Johannesurt olje bidrar til å lindre øreverk smerte ved å redusere betennelse som følger med det, mens Mullein olje kan redusere betennelser som oppstår langs slimhinnen i øregangen. Hvitløk olje kan være et effektivt middel for øresmerter grunn av sin evne til å bekjempe infeksjoner. Å bruke, gjelder 03:57 dråper av noen av disse oljene separat på en bomullsdott og legg den i øret.