Digidexo.com

water of life holistisk renselse

Hva er fordelene med Sandalwood Powder & Rose Water?

Hva er fordelene med Sandalwood Powder & Rose Water?


Homøopatiske og helhetlig rettsmidler bruke urter og naturlige stoffer for å behandle sykdommer eller problemer i stedet for kjemikalier. To meget populære holistiske stoffene er rosevann og sandeltre. Hver har sine egne fordeler, men holistisk helse utøvere ofte kombinere dem til å øke sin effektivitet. Rosevann er en rose petal te. Du kan kjøpe den eller gjøre det ved å fylle en sol te krukke med roseblader og vann og la det bratt i flere dager. Sandalwood for helhetlig bruk kommer fra cambrium eller tynn, fuktig lag med bark mellom grov ytre bark og indre tre. Den kommer i strimler eller pulverisert.

Sandalwood er fordeler

Sandalwood, i henhold til I Love India nettside, hjelper tone huden og porene, renser huden av akne og hudormer og gjør det gløde. En pasta av pulverisert sandeltre, kokosolje og mandelolje myke opp huden og rense ansiktet av grove områder. Ifølge Yourty nettsted, et lim laget av sandeltre og gurkemeie hjelper bli kvitt akne. Sandeltre lim også kan bidra til å bli kvitt utslett, helbrede brannsår, lindre symptomene på eksem og psoriasis og tørr flassende hud på hender og føtter. Sandeltre lim på templer bidrar til å lindre hodepine.

Sandalwood blandes med ris, vann, sukker og honning for å behandle gastrointestinale problemer. Og et tykt sandeltre lim spredt over pannen sies å lindre feber, ifølge Natural Hjem-rettsmidler nettstedet.

Rose Water fordeler

Rosevann gjør en rensende toner for ansikt, spesielt for de med sensitiv eller tørr hud, ifølge Rose-Works nettside. Det tørker ikke ut huden måten enkelte kjemiske rensemidler gjør, Rose-Works stater, men etterlater huden frisk med stramme porene. Den beste måten å bruke rosevann som en ansiktstoner er å sette noen dråper på en bomullsdott og bruke det etter en daglig rensing rutine. Dette feier bort noen cleanser rester og bidrar til å hindre hudormer og ytterligere akne. Rose vann hjelper også holde huden sunn, gir det en duggvåte utseende når de brukes daglig.

Blanding Sandalwood og Rose Water

Siden både sandeltre og rosevann kommer sterkt anbefalt for hudpleie, blande dem er et naturlig steg. Ifølge Natural hjem-rettsmidler, er disse ingrediensene sagt å bli kvitt akne og akne arr samt bidra til å forebygge kviser. De er også ment å bidra til å holde huden sunn og ren. Yourty reccomends en tykk pasta av rosevann og sandeltre pulver påføres ansiktet som en acne og acne arr behandling med disse ingrediensene. Hold masken på til det tørker, deretter stige med kaldt vann og et mykt håndkle. Behandlingen bør ikke brukes mer enn tre ganger i uken; regelmessig behandling bør hindre tørrhet.

Holistisk opplæring fra hjemlandet

Holistisk opplæring fra hjemlandet


En helhetlig healer filosofi er at fysiske symptomer på sykdom og sykdom kan spores tilbake til en ubalanse et sted i kroppens naturlige rytmer. Ifølge Guide to Health Care Schools hjemmeside, omfatter innen holistisk helse omsorg "kinesisk medisin, kiropraktor, herbalism, massasje, ernæring, homeopati og fødselshjelp. Lønn normalt variere fra $ 25,000 til $ 75.000. "Online grader er tilgjengelig i mange holistiske felt.

Historie

Høyskoler og institutter som tilbyr helhetlig trening har lært denne typen program i mange år. Clayton College of Natural Health startet som en urt selskap på 1980-tallet. The Institute for Integrative Nutrition begynte for 20 år siden med et enkelt klasserom fylt med studenter som hadde et lignende syn. Southwest Institute of Healing Arts har vært i drift i litt over syv år.

Grunner

Med helhetlig opplæring fra hjemmet, kan du legge til en eksisterende helsevesenet praksis skifte karriere eller rett og slett lære sunn praksis for deg selv og din familie. Helse bevegelsen er sett i alle deler av vårt samfunn. Skoler forbyr elementer som brus som en gang ble ansett som en normal del av lunsj. Spise godt ble en gang ansett som et alternativt valg, og har siden blitt en del av mainstream. Dagens mennesker er ute utenfor de tradisjonelle rammene for medisin.

Programmer

Mange av høyskoler og institutter som tilbyr sertifisering eller grader i holistisk helse har online programmer. Studenter kan tjene en grad å være en holistisk Health Care Practitioner i så lite som 18 måneder til to år. Southwest Institute of Healing Arts har sertifikat programmer for Life Coaching, som kan opptjenes i tre måneder heltid og fem måneder på deltid. Noen programmer lar studenten å ta et enkelt klasse som kan være ferdig i så lite som fire uker. Andre krever en komplett pensum for å være ferdig.

Fleksibilitet

I holistisk helse-feltet, kan nyutdannede velger å jobbe deltid, mens du arbeider på en nåværende jobb. Det er en helt akseptert alternativ i denne arbeidsfelt. Fleksibiliteten i feltet betyr at du starter en deltidspraksis er et mulig alternativ. The Graduate kan velge å gradvis vokse sin praksis i sitt eget tempo. Til slutt, hvis det er ønskelig, kan graduate jobbe i en fulltidspraksis.

Plassering og karriere

En holistisk helse graduate kan finne seg jobber i en av følgende innstillinger: klinisk setting, gym, yoga studio, dag spa, naturlig mat butikk, restaurant, selskap, skole eller et bibliotek. Nyutdannede er ofte invitert til å jobbe i legekontor og kiropraktisk klinikker. Nyutdannede kan velge å være en helse coach, spa manager, karosseri utøveren, herbalist, life coach eller helse coach.

Holistiske behandlinger for kronisk Eksem

Fordi eksem kan ha så mange komplekse årsaker og beslektede symptomer, leger ofte foreskrive svært kraftige legemidler inkludert immunsuppressive og muntlige corisosteroids å behandle sykdommen. For noen pasienter kan holistiske behandlinger være både sikrere og mer effektiv.

Eliminere Irritanter

Kontakt-dermatitt, en lokal allergisk reaksjon, er en vanlig årsak til eksem. Det kan rettes helhetlig ved å eliminere irriterende såper, vaskemidler og husholdning-rengjøringsmiddel fra pasientens miljø.

Adressering matallergier

Noen mennesker med eksem kan ha udiagnostiserte matallergier. Løse problemet uten behov for medisiner eliminere vanlige, milde allergener som kumelk, soya eller egg kan.

Havregrøt

Havregryn kan være en effektiv, helhetlig anti-inflammatorisk medisin når de brukes på en eksem utslett. Naturlige kremer inneholder noen ganger havreekstrakter, eller kolloidalt havremel kan bli suspendert i et varmt bad.

Sea Water

Sjøvann --- enten i form av havsalt blandet inn et bad eller en dukkert i havet --- kan gjøre underverker for behandling av eksem fordi salt er mildt antiseptisk. Noen selskaper gjør produkter for eksem ved hjelp av salt fra Dødehavet.

Stress Reduction

Som mange kroniske sykdommer, kan utbrudd av eksem kan utløses av stress. Den beste måten å helhetlig behandle eksem er å eliminere de underliggende emosjonelle og psykologiske triggere med meditasjon, rådgivning og likemannsarbeid.

Dr. Shelton Water Cleanse

Dr. Herbert Shelton er hva holistisk-medisin samfunnet ville vurdere en mester raskere. Etter faste i mange år strengt på vann med klyster for å hjelpe tømme ut noen komprimert avføring til ytterligere eliminere giftstoffer, innså han at klyster ikke var nødvendig. Shelton har jobbet med over 50.000 mennesker veilede dem gjennom faste og holistisk helse. Alltid konsultere legen din for å gjennomgå risikoen før du starter et vann raskt.

Fordeler med Fasting

Ifølge Ralph Cinque, DC, fordelene med Dr. Shelton Water Cleanse er rett og slett for å hjelpe kroppen din tilbake til sine normale og optimale metabolske forhold. Det stimulerer en biologisk fornyelse hvor kroppen din er gitt tid til å reparere seg selv.
De som fullfører en vann fort føle en større følelse av homeostase med større sanseskarphet blant alle fem sanser. Du kan utvikle en større følelse av energi og mental klarhet.

Vann Fast Process

Cinque sier hyppige kortsiktige faster ikke hjelper virkelig hjelpe kroppen din. Du forbrenner fett, protein og glykogen i løpet av korte faster hvor faster lenger enn to uker forbrenner primært fett. Du bryte fasten når tungen blir en normal rødlig farge uten en film på den og appetitten avkastning. Ja, ifølge Cinque når du faster riktig du mister appetitten etter noen dager. Når du bryte fasten, må du begynne med lettfordøyelig mat for å hindre forstoppelse og sykdom. Hvis du opplever noen uvanlige symptomer under en rask, må du søke legehjelp umiddelbart.

Lege Bekymringer

En vann raskt er en ekstrem detox program. Fordøyelsessystemet er avbrutt uten fast føde og kroppen din er utsultet av næringsstoffer til bare trekke på hva du har lagret i reserver. Dr. Michael Picco ved Mayo Clinic advarer om at alvorlige medisinske tilstander kan skyldes faste dietter, inkludert hjertebank, anemi og lavt blodsukker. Hvis tilstanden forblir ubehandlet, kan det hende du lider av et hjerteinfarkt eller muligens skli inn i koma. Få øyeblikkelig medisinsk hjelp hvis du er på en rask og opplever lengre svimmelhet eller besvimelse.

Hvordan bruke holistisk medisin til å behandle multippel sklerose

Hvordan bruke holistisk medisin til å behandle multippel sklerose


Multippel sklerose (MS) er en kronisk sykdom som angriper det sentrale nervesystemet. Vanlige symptomer inkluderer smertefulle muskelkramper, nummenhet i armer, ben og ansikt, tåkesyn og problemer med å balansere. Det er ingen nåværende kur for multippel sklerose; men det finnes måter å behandle symptomene. Holistisk medisin fokuserer på evnen kroppen har til å helbrede seg selv. Ved å balansere kropp, sinn og sjel med miljøet den enkelte bor i, er det antatt at helhetlig utøvere kan lindre MS-symptomer. Følg disse trinnene for å finne ut hvordan.

Hvordan bruke holistisk medisin til å behandle multippel sklerose

Redusere symptomer Gjennom et riktig kosthold

•  Unngå mat som inneholder mettet fett. Mettet fett vanligvis stammer fra animalsk fett, noe som kan forverre multippel sklerose symptomer.

Konsumere rikelig med grønnsaker og fiber. Gode ​​valg er bønner og erter.

Velg magert kjøtt som en primær kilde til protein.

Opprettholde en diett med mindre enn 20 g fett per dag. Som en MS pasient, kan dette gjøre en stor forskjell i å lindre dine symptomer og forlenge livet ditt.

•  Ta kosttilskudd som vitamin D, vitamin B12 og fiskeoljekapsler for å lindre smertefulle MS-symptomer.

Bruk Complementary holistiske terapier

Bruk mosjon og komplementær alternativ medisin praksis som en måte å lindre symptomene.

Øv dyp pusting for å bekjempe stress. Stress kan forverre MS-symptomer. Hvis dyp pusting er ikke nok, kombinere dyp pusting med meditasjon (se neste avsnitt).

Lær å lese kroppens signaler og berike din helse med biofeedback. Biofeedback innebærer å bruke hjernens makt til å endre fysiske kroppsfunksjoner. Dette er ikke en teknikk for amatører. Det kan kreve bistand fra en alternativ medisin utøveren. Les mer om det i "Holistisk online" hjemmeside (se Ressurser nedenfor).

Bruk Meditasjon å behandle multippel sklerose Symptomer

Start med å velge et rolig område, og lukke øynene.

Konsentrer deg om pusten din og prøve å slappe av.

Begynn å la gå av spenning med hver dypt pust og puster.

La din kropp og sinn til å smelte. Gi slipp på tanker eller bekymringer.

Overgi deg til en dyp avslapning.

Hint

  • Behandlinger for MS varierer fra moderat priset dyrt.
  • Hvis du har problemer med å puste eller vedvarende tåkesyn, oppsøke lege umiddelbart.
  • Før du starter noen alternativ medisinsk teknikk, være klar over at mange ikke har blitt vitenskapelig evaluert. Hvis du bestemmer deg for å prøve holistisk medisin, holde legen informert om folk medisinsk teknikk du påtar deg.

Spondylolistese Holistisk behandlingstilbud

Spondylolistese, en rygglidelse, kan føre til ryggsmerter, nerveskader og selv skjemmende. Men det er en medisinsk tilstand som kan ofte bli behandlet helhetlig, uten behov for medisiner eller invasive prosedyrer, slik at de som er berørt av tilstanden til å lede mer komfortabel, produktive liv.

Om Spondylolistese

Spondylolistese, også kjent som "gled disker," er en medisinsk tilstand der ryggvirvel i korsryggen glipper frem på en ryggvirvel under.

Spondylolistese er ikke livstruende, og det kan være alt fra mild, produserer få eller ingen symptomer, til alvorlig.

Symptomer på spondylolistese kan omfatte smerter i korsryggen, muskelsmerter eller tetthet i ryggen, lårene, og / eller baken, stivhet, lokalisert smerte eller ømhet i området den løse ryggvirvel, og i de mest alvorlige tilfellene, nerveskader som resulterer i smerter, svakhet, nummenhet og / eller prikking.

Over tid kan spondylolistese resultere i lordose, eller swayback, og, videre, kyfose - en avrundet tilbake - som flere ryggvirvler kollaps.

Holistiske behandlinger for Spondylolistese

Selv spondylolistese er en potensielt smertefull og ødeleggende tilstanden, er den gode nyheten at behandlinger helsepersonell anbefaler de fleste krever ingen medikamenter og sjelden innebære noen invasive prosedyrer. Behandlingen av spondylolistese ofte er helhetlig i naturen fordi tilstanden krever vanligvis livsstilsendringer som involverer hele kroppen i tillegg til målrettet behandling.

Behandling spondylolistese begynner ofte med aktivitet endring for å unngå kontaktsport og andre aktiviteter som innebærer overstrekk i ryggen. Kontaktsport er off-limits, men øvelser som yoga, pilates og isometrics, under en helsepersonell tilsyn, er ofte foreskrevet for å strekke og styrke ryggen. En øvelse diett foreskrevet for spondylolistese gir helhetlig behandling ved å forbedre ikke bare rygg tilstand, men tilstanden til hele kroppen.

Som en annen helhetlig tiltak, kan overvektige lider av spondylolistese få beskjed om å gå ned i vekt. Vekttap kan tillate bedre lindring av symptomer i forbindelse med andre helhetlig og medisinske behandlinger.

Medisinske behandlinger kan brukes sammen med holistiske behandlinger i forvaltningen av spondylolistese. Disse behandlinger kan variere fra minimal til kirurgisk, avhengig av alvorlighetsgraden av tilstanden.

En vanlig medisinsk behandling som fungerer i tandem med holistiske behandlinger for spondylolistese er en stiv tilbake klammeparentes, som gir ryggraden den støtten den trenger. De fleste milde til moderate tilfeller av spondylolistese kan styres med en ryggvarmer i forbindelse med trening, kosthold og aktivitet endring.

For de mest alvorlige tilfellene av spondylolistese, kan kirurgi være anbefalt i tillegg til andre medisinske og holistiske behandlinger.

Liste over ting å gjøre for End of Life Planning

Liste over ting å gjøre for End of Life Planning

Vi alle møte døden på slutten av vår jordiske opphold. Hvordan du møter som faktisk påvirker hvordan du opplever på slutten av livet. Ifølge California Riksadvokaten, 70 prosent av amerikanerne ønsker å dø hjemme, men bare 25 prosent gjør det. Som å spare til en regnværsdag, lage ordninger for å sikre at medisinske, økonomiske og rettslige ønsker blir oppfylt i løpet av dine siste dager - før du er der - virker fornuftig.

Ta beslutninger

Begynn end-of-life planlegging av utkrystalliserer dine verdier og overbevisninger om emnet og relaterte medisinske problemer. Vurdere mulige scenarier, for eksempel en ulykke som etterlater deg i en vegetativ tilstand eller en gradvis incapacitation demens. Hvis diagnostisert som terminal, ta kontakt med legen din om dine prognose og omsorg alternativer. Innse at uten retning fra deg, vil leger og slektninger følge sine egne retningslinjer for å gjøre medisinske avgjørelser for deg. Få innspill fra din advokat, regnskapsfører, familiemedlemmer og venner på end-of-life emner. Spør deg selv spørsmål om hvem du skal stole på å utføre dine ønsker og eksplisitt definere dine ønsker. Bestem din økonomiske situasjon og disponering av dine eiendeler. Hvis du absolutt ønsker å dø hjemme, vurdere hvilke ordninger må gjøres for å gjøre det, om familien din kan håndtere det, og om du har økonomiske ressurser til å imøtekomme dine ønsker.

Forbered Juridiske dokumenter

Financial end-of-life planlegging inkluderer fremstilling av en vilje eller tillit dokumenter til direkte disponering av økonomiske ressurser. Oppdatere disse dokumentene når endringer tilsier det, for eksempel en skilsmisse, gjengifte eller når flere barn inn i familien. Navn noen du stoler på som utøver av din eiendom. En holdbar fullmakt dokumentet gir den valgte representant rett til å handle for deg om finansielle forhold dersom du blir uføre. Uten dette dokumentet, vil en domstol oppnevne en verge eller konservator som ikke kan følge dine ønsker. Lag forhånd direktiver å veilede pårørende og helsepersonell ved å oppgi dine ønsker og utnevne en bestemt person til å utføre dem. The Family Omsorgspersonen Alliance rapporterer at du har en juridisk rett til å motta eller avslå medisinsk behandling uavhengig av tilstanden din. Advance direktiver inkluderer Living Will eller direktiv til leger, en fullmakt for Health Care og en Ikke Resuscitate orden. Noen stater, som California, kombinere disse dokumentene inn en Advance Health Care direktiver skjemaet.

Kommunisere Wishes

Avklarte end-of-life oppfordringer er uproduktivt med mindre andre også vet og er enige om å respektere dem. Holde samtaler for å finne ut hvem som er best egnet til å styre din økonomi og hvordan potensielle omsorgspersoner føler om livsforlengende tiltak. Diskuter hvor mye behandling du ønsker etter et traume som ikke etterlot noen håp om bedring til en selvhjulpen tilstand. Bestem hvilke familiemedlemmer er enig med ditt valg og de som føler sterkt nok til å motsette seg det. Gi informasjon om medisinske og / eller langsiktig omsorg forsikringer og de juridiske dokumenter som støtter dine end-of-life valg. Hvis motvilje mot å diskutere disse problemene er et problem, utløser bruk for eksempel en film eller en venn begravelse for å starte samtaler som er nødvendig, ifølge American Medical Association.

Holistisk Hemorrhoid Cure

Holistisk hemorrhoid omsorg løser ubehagelige symptomer som hemorroider forårsaker og hvorfor hemoroider oppstår i første omgang. Gjennom lindring av symptomer og livsstilsendringer, kan helhetlig hemorrhoid omsorg brukes til permanent eliminere, eller redusere, hemorrhoid flare-ups og symptomer.

Roe Symptomer

Naturlige hemorrhoid behandlinger som kan brukes til å roe hemorrhoid symptomer inkluderer trollhassel, salver laget med Comfrey eller calendula og sitz bad. Trollhassel har kjølende egenskaper som lindrer svie og irritasjon; det vil også krympe størrelsen på eksterne hemorroider gjennom sine sammentrekkende egenskaper. Calendula eller Comfrey salver vil både berolige irritasjon og fremme helbredelse av revet vev rundt anal området.

Trollhassel ekstrakt, tilgjengelig i mange helsekostbutikker, kan brukes av seg selv til de irriterte områder for lettelse; naturlige hemorrhoid kremer kan inneholde trollhassel, også. Salver eller salver som inneholder comfrey eller calendula kan kjøpes i helsekostbutikker, eller de kan gjøres hjemme ved hjelp av planteekstrakter og baseoljer som for eksempel mandelolje eller kokosolje.

Sitz bad som inneholder havsalt og urter som kamille, calendula eller marshmallow root vil midlertidig gjenoppleve symptomer assosiert med hemorroider. Eventuelle urter som er blandet med badekaret skal bratt i varmt vann i to timer; urter skal siles ut av blandingen, og deretter den varme urt ekstrakt vann kan benyttes for en 15-minutters Sitz bad.

Ta årsaken

Holistisk hemorrhoid omsorg krever en undersøkelse av hvorfor hemorrhoid tilstand har oppstått. I de fleste tilfeller, hemorroider er et resultat av alvorlig forstoppelse; gjentatte diarétilstander kan til slutt føre til hemorroider også.

Kosttilskudd endringer er nødvendig å regulere tarmer og redusere hemorrhoid flare -UPS. Holistisk hemorrhoid omsorg anbefaler et kosthold rikt på fiber, frukt og grønnsaker. De som lider av alvorlig forstoppelse kan være lurt å prøve fibertilskudd. Stadige utbrudd av diaré kreve undersøkelse for å se etter mat allergi eller fordøyelses tilstander som irritabel tarmsykdom eller divertikulitt.

Hemorrhoid lider trenger å holde seg til kostholdsendringer som bedrer tarmfunksjonen sin for resten av livet for å unngå reoccurring og forverring forekomst av hemorroider.

Søk råd hos en physican når det trengs

Holistisk hemorrhoid omsorg kan være en effektiv naturlig behandling for hemorroider, men hvis du lider av alvorlige hemorroider som forårsaker ekstrem smerte eller konstant blødning bør du snakke med legen din. I noen tilfeller kan kirurgiske prosedyrer være nødvendig for å behandle hemorroider før kan brukes helhetlig tiltak for å kontrollere hemorrhoid fakkel-ups.

End of Life Stages i lymfom Cancer

End of Life Stages i lymfom Cancer


Det er normalt for lymfom pasienter og deres familiemedlemmer å ha spørsmål om hva de kan forvente i end-of-life stadier av sykdommen. Mens alle saker er forskjellige, er det noen ting som du kan være forberedt på at vil hjelpe deg gjennom denne vanskelige tiden. Husk at erfarne, dedikerte fagfolk er tilgjengelig for støtte gjennom dødsprosessen.

Forberedelser

Diskuter bekymringer om stadium av lymfom med legen din. Hun kan gi en realistisk prognose om din tilstand og diskutere alternativer for slutten av livet omsorg. Du bør også diskutere mulighetene med familiemedlemmer og venner som vil ta vare på deg slik at de vet dine ønsker og kan være forberedt på å støtte deg i denne perioden.

Juridiske betraktninger

Ifølge Cancer.net, er det viktig å vite hvilke alternativer om end-of-life medisinsk hjelp hvis du står overfor muligheten av å ikke være i stand til å gi uttrykk for dine meninger på slutten stadier av sykdommen din. Advance direktiver som ikke gjenopplive ordre (DNR) og levende Wills skissere hva slags omsorg du ønsker som din tilstand forverres. En holdbar fullmakt for helsetjenester utpeker en bestemt person til å foreta medisinske avgjørelser om din omsorg hvis du ikke klarer å lage dem selv.

Symptomer

Det er viktig å være forberedt på de symptomer assosiert med slutten scenen lymfom, som inkluderer tretthet, forvirring, tilbaketrekning og nedgang i kroppens funksjoner. Når behandlingstilbud er oppbrukt, til smertekontroll holde pasienten så behagelig som mulig blir prioritert.

Supportive Care

End-of-life stadier av lymfom kreft er forskjellig for hver enkelt. Ifølge National Cancer Institute, når det ikke er flere alternativer for å kontrollere kreft, omsorgs skifter fra behandling til støttebehandling. Det omsorg kan innebære tjenester av Hospice, som er en gruppe av helsepersonell og frivillige som tilbyr medisinsk, åndelig og psykologisk støtte for pasienten og pasientens familie gjennom dødsprosessen.

Emosjonell støtte

Emosjonell støtte fra venner og familiemedlemmer er svært viktig i de end-of-life stadier av noen sykdom. Pasienter som står overfor døden står overfor en rekke følelser, inkludert frykt, sinne, skyldfølelse, bekymring og sorg, som alle er normale. Snakke åpent om disse følelsene med venner og familie så vel som med fagfolk kan bidra til å lette pasientens sinn.

Holistisk Remedy for Lyme sykdom

Hvis hunden din har blitt diagnostisert med borreliose, holistisk veterinær Richard Pitcairn, grunnlegger av Animal Natural Health Center i California, anbefaler homeopati. Lyme sykdom hos hunder produserer en rekke symptomer, inkludert tegn på leddgikt, smertefulle ledd og halthet. Feber er noen ganger til stede, men ikke alltid. Behandlingen varierer avhengig av symptomene.

Akutt behandling

Aconitum napellus (monkshood) 30C er best brukt ved første tegn på sykdom hvis en høy feber og rastløshet er til stede. Gi ett 30C pellet eller tablett hver fjerde time inntil symptomene er borte. Begrense mat i 10 minutter før og etter behandling. Hvis hunden din viser tegn til bedring (redusert feber og halthet, for eksempel), slutte å bruke medisinen. Hvis symptomene vedvarer 24 timer etter denne behandlingen, bruke Bryonia alba 30C som neste trinn.

Husk, ikke kombinere homøopatiske midler. Vent minst 24 timer mellom legemidler.

Behandling for Pain

Bryonia alba (vill humle) 30C er best administreres når hunden ligger stille, men skriker i smerte når han beveger seg. Gi denne medisinen når hunden er motvillige til å flytte på grunn av smerter. Gi ett 30C pellet eller tablett hver fjerde time inntil symptomene er borte. Begrense mat i 10 minutter før og etter behandling. Hvis hunden din viser tegn til bedring, må du slutte å bruke medisinen. Hvis symptomene vedvarer 24 timer etter denne behandlingen, bruke Rhus Gift 30C som neste trinn.

Behandling for mild smerte

Rhus Gift 30C er indisert for hund som er sår og stiv, spesielt ved å komme opp fra liggende, men som ledd synes å komme i form og stivhet til å avta etter at han beveger seg rundt. Gi ett 30C pellet eller tablett hver fjerde time inntil symptomene er borte. Begrense mat i 10 minutter før og etter behandling. Hvis hunden din viser tegn til bedring, må du slutte å bruke medisinen. Hvis symptomene vedvarer 24 timer etter denne behandlingen, bruke Pulsatilla 30C som neste trinn.

Behandling for Nektet å drikke vann

Pulsatilla (Pai) 30C fungerer bra for hunder som oppfører seg underdanig eller nekter å drikke vann. Gi ett 30C pellet eller tablett hver fjerde time inntil symptomene er borte. Begrense mat i 10 minutter før og etter behandling. Hvis hunden din viser tegn til bedring, må du slutte å bruke medisinen. Hvis symptomene vedvarer 24 timer etter denne behandlingen, bruke Mercurius Vivus 30C som neste trinn.

Behandling for Rød og betent tannkjøtt

Mercurius Vivus (eller solubilis, elementet kvikksølv) er 30C gunstig for hunden med rød og betent tannkjøtt, dårlig ånde og en tendens til å sikle eller sikle, i tillegg til feber og halthet. Gi ett 30C pellet eller tablett hver fjerde time inntil symptomene er borte. Begrense mat i 10 minutter før og etter behandling. Hvis hunden din viser tegn til bedring, må du slutte å bruke medisinen. Hvis symptomene vedvarer 24 timer etter denne behandlingen, er det svært sannsynlig at du arbeider med en sykdom som krever kompetanse av en lisensiert homøopatisk veterinær.

Tips for å administrere medisin

Homeopatisk medisin kan kjøpes i de fleste naturlige matbutikker. Det er gitt muntlig. Å administrere lettere, brett en firkantet Post-it lapp i to og slippe medisin inn i folden, rett fra flasken. Ikke ta på pellet med fingrene. Verve hjelp av en venn eller et familiemedlem til å holde åpne hundens munn. Slipp pellet i munnen og cup snuten forsiktig i 30 sekunder for å la pelleten å oppløse helt.

Advarsler

Ikke kombiner homeopatiske medisiner. Tillat 24 timer mellom behandlingene.

Holistisk behandling Centers for Lupus

Standardbehandling for symptomene på lupus består av en intensiv diett av farmasøytiske medikamenter som ofte skaper skadelige og varige bivirkninger. Holistiske helsestasjoner tilbyr en naturlig tilnærming, dedikert til å lindre symptomer på en sikker måte mens arbeidet for å helbrede sykdom.

Historie

Holistisk teori er at alle deler av kroppen til å fungere sammen og påvirker hverandre som helhet. Helhetlige tilnærminger til helse har eksistert i over 5000 år. Sentre spesielt adressering holistiske behandlinger har vokst i popularitet siden 1970-tallet.

Betydning

Ofre for lupus ofte ikke bare må takle symptomene på sykdommen i seg selv, men også med bivirkninger av moderne medisin som velmenende leger foreskrive å lette lidelsene. Holistisk behandling sentre gir en naturlig og mer komplett tilnærming for å komme til roten av helseproblem.

Advarsler

Siden lupus kan være en livstruende tilstand, er det viktig at et offer for denne sykdommen holde et åpent sinn om alle helse alternativer. Mange holistisk helse utøvere ofte fraråder å stole utelukkende på naturlig rettsmidler. Når søker en helhetlig behandlingssenter for lupus, bør lider ikke se bort fra råd av sin lege lege eller spesialist i prosessen.

Utøvere

Mens å finne et behandlingssenter i nærheten av deg kan være vanskelig, kan det være lurt å vurdere først på utkikk etter en holistisk helse-utøveren i ditt område. Heartspring.net tilbyr en katalog av holistiske helse utøvere, mange av dem praktiserer på behandlingssentre.

Betraktninger

Holistisk helse praksis er et år gammel alternativ tilnærming til de ofte forvirrende, men standard tilnærminger til sykdomsbehandling i moderne medisin. Imidlertid, komplikasjoner forårsaket av lupus er også komplisert og ofte livstruende. Alle alternativene bør nøye veies og vurderes når du velger noen form for lupus behandling.

Life Cycle av Plasmodium malariae

Life Cycle av Plasmodium malariae


Den encellede Plasmodium parasitten forårsaker malaria. Plasmodium forekommer i fire typer, som hver fører til en annen type av malaria: Plasmodium falciparum forårsaker ondartet malaria, som er den mest dødelige variasjon; Plasmodium vivax, Plasmodium ovale og Plasmodium malariae ("P. malariae") er alle mer godartet, med P. malariae å være det minste onde skjemaet. P. malariae infeksjon presenterer som kroniske influensalignende symptomer, inkludert feber, trøtthet og diaré. Malaria behandling omfatter et medikament kalt primaquine for å hindre tilbakefall av de mer alvorlige versjoner av sykdommen. Klorokin er oftere brukt til å behandle P. malariae infeksjon.

Et myggstikk A Human

The P. malariae livssyklus begynner med den kvinnelige Anopheles mygg, som er den eneste organisme som kan overføre malariaparasitten. Når en slik myggstikk en infisert menneskelig det utgivelser P. malariae parasitter (kalt sporozoites på dette stadiet) fra sitt spytt inn i menneskets blodomløp.

Malariaparasitten Gjengir i leveren

De sporozoites flytte til menneskets leverceller. I løpet av de neste 72 timene, de sporozoites modne og reprodusere i merozoites eller "datter parasitter."

Parasitten sprer seg til Blood

Nå merozoites kan flytte inn i den infiserte menneskelige blodet og invaderer de røde blodcellene. De merozoites vokse og formere seg vegetativt inne de røde blodcellene, til slutt forårsaker cellene til å sprekke og frigjøre enda flere merozoites inn i blodstrømmen. I denne fasen er de merozoites kjent som "blod-trinns parasitter." De fleste merozoites fortsette å reprodusere denne måten, infisere og sprekker mer og mer av den menneskelige blodceller. Dette er når den infiserte menneskelige begynner å oppleve de første symptomene på malaria, som feber og frysninger. Men ikke alle merozoites bare reprodusere: en liten prosentandel skiller inn mannlige og kvinnelige gametocytes.

En annen Mosquito Bites the Infected Menneskelig

Nå en annen kvinnelig Anopheles myggstikk dette infiserte mennesker og får i den mannlige og kvinnelige gametocytes, som deretter reise til myggen tarmen og reprodusere i mellomtarmen. Omsider gametocytes skjema til en cyste, der nye sporozoites form.

The Life Cycle begynner på nytt

Etter ca 10 til 18 dager, sporozoites er tilstrekkelig modne til å være infeksiøs, som betyr at de kan nå føre til en malaria-smitte. På dette punktet sporozoites flytte til myggen spyttkjertler og vente på myggen å bite en infisert menneske. Den kvinnelige Anopheles myggstikk en infisert menneskelig og livet syklusen begynner på nytt.

Arbovirus Life Cycle

Arboviruses er en familie av smittsomme sykdommer som overføres fra leddyr (mest vanlig, blodsugende insekter) til mennesker eller dyr. I de fleste tilfeller vil disse infeksjonene være forårsaket av en punktering sår fra leddyr, slik som en bit fra en mygg eller et annet insekt. Mer enn 100 arboviruses eksisterer, og de kan forårsake infeksjon hos mennesker hvis leddyr lykkes i å ta et blodmåltid, og dermed åpning av vertens blodbanen for viruset.

Sylvatic Life Cycle

I en livssyklus alternativ for arboviruses - den sylvatic eller "jungelen" syklus - infeksjonen veksler mellom leddyr verter og virveldyr verter. Insektet vil bite virveldyr vert og infisere den, så senere en annen insekt vil bite den samme vert og kontrakt infeksjonen, og fortsette å spre den til andre virveldyr verter.

Denne type livssyklus kommer til en blindvei hvis et insekt bærer smitte til et menneske; Når du er der, slutter infeksjon reprodusere og ikke re-overføre til en ny vert.

Urban Life Cycle

Noen arboviruses (som gulfeber og denguefeber) eksisterer der mennesket er ikke en blindvei vert. I denne typen arbovirus, er livssyklusen et urbant ett, og sykdommen sykluser mellom mann og arthropod gjentatte ganger, som reinfeksjon oppstår med hver ny bit.

Timing

De fleste arboviruses fullføre sin livssyklus i sommermånedene, fra juni til september. Dette er når leddyr er mest sannsynlig å være aktiv og derfor i stand til å spre sykdommen til mennesker og dyr.

Utvikling av infeksjon

Når arbovirus går inn i et menneske, vil den mest sannsynlige å forsvinne (som i tilfellet av de sylvatic-levetids arboviruses). Infeksjonen er så svak på dette punktet at det ikke kan overføres til en annen vert, og det ikke forårsaker noen symptomer i det menneskelige vert.

I andre tilfeller, som for eksempel de med urbane livssykluser, kan arboviruses føre til alvorlige problemer for mennesker. For eksempel er encefalitt en arbovirus som forårsaker betennelse i hjernen, som kan være dødelig for menneskelige verter.

Forebygging arbovirus Utbrudd

Du kan hjelpe deg selv unngå å pådra en arbovirus ved å ta skritt for å kontrollere mygg befolkningen rundt ditt hjem og beskytte deg mot myggstikk. Hvis myggen ikke kan bite deg, så arbovirus ikke kan komme inn i kroppen din og reprodusere, og du vil ikke kontrakt infeksjonen.

Life Cycle of Cholera

Kolera er en diaré sykdom forårsaket av bakterien Vibrio cholerae. Denne arten er ikke endemisk for mennesker, og sin tilstedeværelse i menneskets fordøyelsessystem er ikke en del av den naturlige livssyklusen av bakterier. Normalt finnes i en elvemunning økologi, naturligvis skifter Vibrio cholerae bakterier livssyklus mellom ulike reservoar arter som små snegler og krepsdyr, frittflytende planktoniske former og statiske former bosatt i silt og møkk av elvemunningen.

Accidental Tourist

De Vibrio cholerae bakterier er en utilsiktet turist hos mennesker, selv om en gang til stede i et menneskelig fellesskap kan det bli utbredt. Det er flere stammer av Vibrio cholerae bakterier, noe giftig og noen ikke-giftig. De ikke-toksiske stammer forårsaker ikke de klassiske symptomer på kolera og sjelden overleve i human tarm i mer enn noen få dager i beste fall, selv om de kan spres gjennom den menneskelige befolkning når dårlige sanitære forhold er et problem. Giftige stammer, men er dødelig. Vibrio cholera utløser intens diaré, som fører til smerte, feber og verst av alt alvorlig og plutselig dehydrering. Moderne medisinsk behandling kan redusere kolera dødsfall ved å stoppe dehydrering - den sanne morderen i de fleste tilfeller av kolera.

Natural Life Cycle

Vibrio cholerae bakterier naturlig lever som stavformede bakterier eksisterende primært i planktonbestandene i grunt, brakkvann. Fester seg til mikroskopiske krepsdyr kalt hoppekreps som eksisterer som en del av planktoniske økosystemet, de beveger seg naturlig gjennom flere miljøer. Kolonier av bakterier kan finnes på overflaten av hoppekreps, blomstrende i tider når temperatur, lav saltholdighet og høye nivåer av næringsstoffer føre til algeoppblomstring i elvemunningen, forklarer hvorfor kolera har tradisjonelt vært forbundet med monsunforhold. Bakteriene imidlertid også eksistere som kolonier av biofilm belegg på overflaten av ulike naturlige funksjoner i elvemunningen, som dekker vannflaten, men også planter, steiner, skjell og lignende elementer. De kan ta ikke-aktiv form og overleve i silt av elvemunningen. Endelig de har blitt funnet bosatt i egget masser av innfødte mygg, som fungerer som et reservoar for kolerabakterier. I alle disse tilfeller bakterien er en naturlig innbygger, ikke er assosiert med skade på økologien eller de organismer som det kommer i kontakt.

Unormal Life Cycle

Når Vibrio cholerae kommer inn i menneske økologi, men det kan fort føre til alvorlige epidemier. Giftige stammer av kolerabakterier produsere giftstoff som utløser voldelig diaré hos mennesker. Resultatet, i form av livsløpet, er å helle tusenvis av bakterier inn i menneskelige vannforsyning. Som slitesterkt og allsidig en bakterie som Vibrio cholerae er i stand til å overleve på tross av de ikke-ideelle forhold som vanligvis gjelder for menneske vannkilder. Bakterier formere seg, spesielt i situasjoner hvor vannet er fylt med næringsstoffer som oppmuntrer den samme veksten som nærings-beriket elveos fremme. Hver smittet menneske legger avfall og bakterier i miljøet, å få til hurtig spredning av sykdommen til det tidspunkt en endring i miljøet ender utvidelsen av den bakterielle populasjonen. Vær endringer, befolknings tap og forbedret sanitær kan alle ende et utbrudd.

Entering The Human Ecosytem

Vibrio cholera bakterier inn i menneske økosystemet gjennom en rekke ruter. Den vanligste oppføringen er gjennom forurenset mat eller vann. Når mennesker spiser sjømat - spesielt skalldyr innfødt til elvemunningen miljøer som østers eller krabber - og ikke klarer å lage dem helt eller spise dem rå, kan de ingest store mengder bakterier som er nødvendige for å forårsake et tilfelle av kolera. Dårlig rengjorte grønnsaker vannes av forurensede vannkilder er en annen vanlig kilde. I situasjoner hvor sanitær er sterkt utfordret, for eksempel i flyktningleirer eller samfunn med svært begrensede vannressurser, kan en enkelt påvirket offer forurense alt vann for en hel befolkning.

Spredningen av Kolera

Kolera er ikke smittsomt fra menneske til menneske. I motsetning til bakterier naturlig hjemmehørende i den menneskelige befolkningen, som er avhengig av menneskelig overføring som en del av deres naturlige livssyklus, kolerabakterier trenger litt grov omtrentlig av deres naturlige elvemunning miljø for å spre og formere seg. Dessverre, uhygieniske vannkilder tjene som en akseptabel erstatning for den naturlige økologiske nisje. Dermed spredning av kolera er avhengig av dårlig forvaltet vannressurser, på dårlige matlaging vaner og på dårlige sanitærforhold.

Hvordan lage en Body for Life-Meal

En Body For Life Meal er en balansert tilbud som fungerer med din diett plan for å holde deg i god helse, mens du kaster pounds. Du trenger ikke å kjøpe disse måltidene precooked. Her er hvordan å forberede en stor tallerken til å passe programmet i noen få enkle trinn.

Hvordan lage en Body for Life-Meal

Velg en mager protein del. Det er et bredt utvalg å velge mellom, inkludert tofu, tempeh, veggisburgere, eggehviter eller lav-fett cottage cheese. Du bør ha kun én porsjon per måltid. Denne dietten fokuserer på deler som er mer enn kalorier, så du bør måle porsjoner ved å lese etikettene eller får en mat skala. Det er ofte gjort oppmerksom på programmet som en enkelt del er lik størrelsen på knyttneve eller en kortstokk.

•  Velg en enkelt porsjon av komplekse karbohydrater. Dette kan være brun ris, søtpotet, en skive eller to av hele korn brød eller andre carb som brenner sakte å produsere energi i kroppen din. Pass på at du spiser bare en enkelt del størrelse og unngå enkle karbohydrater, som hvetemel produkter eller matvarer som inneholder mye sukker.

Legg en del av grønnsaker til minst to av dine daglige måltider. Det kan være din favoritt grønnsaker, men følgende er spesielt anbefalt: brokkoli, asparges, salat, gulrøtter, blomkål, grønne bønner, grønn paprika, sopp, spinat, tomat, selleri, agurk, løk, erter, rosenkål eller artisjokker.

til en essensiell fett hvis nødvendig. Du bør få en daglig spiseskje av umettet olje, for eksempel olivenolje. Måling dette beløpet for matlaging vil sikre at du spiser riktig del. Du kan også forbruke olje rå med eddik og friske urter i en lett salat dressing.

Forbered et glass vann med måltidet. Du bør drikke 10 glass om dagen på programmet. For å legge til en liten smak og preg til vann, legg sitron eller lime smakstilsetning. Kalorifritt smakstilsetning eller te kan også legges til. Men for det meste, feste med rent vann.

Nyt måltidet! Sett av en tid til å fokusere bare på mat. Ignorer distraksjoner som TV eller datamaskin arbeid mens du spiser. Vær oppmerksom på de delene og smaken av maten.

Hint

  • Lage mat med bare umettet fett.
  • Velg mat som du liker. Unødvendig deprivasjon fører ofte til binges.
  • Forbered ditt siste måltid på dagen et par timer før sengetid.
  • Unngå smør, stekt mat, majones, søtsaker og hel-fete meieriprodukter.

Hvordan kjøpe Herbal Life

Herbal Life produkter ikke bare hjelpe til med vekttap, de gir optimal ernæring for å hjelpe deg å bli tynn og sunn. De arbeider for å øke stoffskiftet, kontrollere appetitten og gi kroppen din med mer protein. Det er nærings shakes og vitaminer som inngår i de ni kjerneprodukter. Du kan finne Herbal Life produkter online eller gjennom uavhengige distributører.

Hvordan kjøpe Herbal Life

•  Les om Herbal Liv og hvordan produktene fungerer å bestemme hvilke som er best for deg. Du kan spørre venner eller besøke en Herbal Life forum for å få mer informasjon.

Gå på nettet (se Resources nedenfor) for å bestille produkter.

Finn en uavhengig distributør (se Ressurser under) og ringe for å bestille produkter.

Start med de mest nyttige produkter. For vekttap, prøve Shapeworks Quickstart-programmet, som inkluderer shakes og vitaminer. For stress, prøv Relax Now and Sleep Now vitaminer. For hudpleie, kan du prøve Multivitamin Moisture Mask.

Hint

  • Start ut med noen få produkter for å finne ut om du liker dem før du investerer mye penger.
  • Snakk med legen din før du starter et vekttap program.

Silver Water Healing

Oppdagelsen av sølv helbredende evner skjedd mer enn 2000 år siden. Den ble brukt i vann som en hjelp i å bli kvitt infeksjon for behandling av sykdommer. Det er dokumentert i gamle skrifter at sølv ble brukt som et middel for å beholde ungdommelighet og god helse. Kaster sølvmynter i vannet var vanlig i noen land, med ideen om at det ville øke kvaliteten på vannet. De brukte sølv kopper å lagre vann i tillegg. For å hindre gjæring, ville pionerene sette en sølv dollar i melken.

The History of Silver Water Healing og hvordan fungerer det

Sølv er et helt naturlig produkt. Menneskekroppen kan ha en sølv mangel som kan føre til problemer i immunsystemet, noe som kan føre til infeksjoner. Den amerikanske Federal Commission på ernæring og medisin godkjent bruk av kolloidalt sølv som en naturlig antibiotika i 1920. healing kapasitet kommer fra mikroskopiske sølv partikler som har blitt belastet elektrisk. Silver er kjent for å være i stand til å kjempe 700 typer bakterier. Bakteriene drepes i løpet av seks minutter av sølv treffe dem. Det anses å være en ufarlig naturlig antiseptisk. Det er trygt for planter, dyr og mennesker. Blodet absorberer det og sender det til kroppens celler.

Helbredende krefter Silver Vann og de negative bivirkningene

Silver har en fantastisk evne til å bryte ned oksygen metabolisme enzymet. Dette smothers parasitt eller bakterier. Den kan brukes for herding hals, øye, nese og øre infeksjoner. Det kan være et verdifullt medikament for behandling av streptokokkbakterieinfeksjoner. Det kan også være en behandling for sår og fistler, bidra til utvikling av ben og et hjelpemiddel i den generelle veksten av kroppen. I tillegg kan personer som har en sølvmangel i sine systemer drikke det og hjelpe deres immunsystem bli styrket. Den kan også brukes for å forbedre vev som er blitt skadet og hjelpe den gjenvekst. Brente vev har blitt behandlet med sølv kolloidalt vann, som quickens prosessen med healing. Det har vært påstander om sent at sølv vann kan drepe kreftceller. Forskere begynner å sikkerhets det opp. Men kolloidalt sølv produkter som er over-the-counter ikke anses trygt av US Food and Drug Administration.
Det har vært kjent for å forårsake alvorlige bivirkninger. Over-bruk kan føre argyria, som er en blå-grå misfarging av huden som er irreversibel.

Hvor du kan kjøpe Silver Water

Sølv vann kan kjøpes på apotek eller helsekostbutikker. Du kan også gjøre det i komforten av ditt eget hjem ved å kjøpe en spesiell generator. Det er avgjørende å først se din lege, som kan da best gi deg råd om bruk av sølv vann for dine spesielle behov.

Holistisk rettsmidler for blære infeksjoner

Blære infeksjoner er vanligst hos kvinner, men menn noen ganger får dem også. Kvinner er mer utsatt for urinveisinfeksjoner, fordi de har kortere urinrør enn menn, og derfor bakterier har mindre lengde for å reise og vil formere raskere. Mens antibiotika er ofte brukt i behandling av urinveisinfeksjoner, en rekke holistiske behandlinger og forebyggende metoder er også effektive.

Holistisk rettsmidler

Holistisk rettsmidler er tenkt å være sunnere enn farmasøytiske behandlinger og mer effektiv i det lange løp. Over tid blir kroppen immun mot farmasøytiske legemidler, som for eksempel antibiotika. Etterhvert vil kroppen slutte å svare til samme behandling, og flere eller ulike medikamenter bli nødvendig. Helhetlige midler, på den annen side, har færre bivirkninger og ikke miste sin effektivitet over tid.

Det finnes en rekke holistiske fysiske behandlinger for blære infeksjoner. En akupunktør hjelper kvitte kroppen av symptomene opplevd sammen med en blære infeksjon. Bekkenbunns behandling og øvelser kan bidra til å styrke musklene rundt blæren, noe som gjør dem mindre utsatt for virkningene av en blære infeksjon. Massasje er en annen måte å slappe av musklene i blæren og magen, stoppe blæren fra å ha spasmer.

Herbal rettsmidler

Det finnes et bredt utvalg av urter og naturlige kosttilskudd som er effektive i behandling av urinveisinfeksjoner. Disse kommer i ulike former, for eksempel tinkturer, te, kapsler og juice. Hver urtemedisin har sine egne fordeler. Andrographis, for eksempel, er et antibakterielt supplement som leveres i en rekke former, og bidrar til å hindre vekst av bakterier i urinveiene. Marshmallow root er en anti-inflammatorisk med en beroligende effekt, og kan bidra til å roe smerten som er forårsaket av hevelse av vev. Cubeb er vanndrivende, designet for å hjelpe til med hyppig vannlating som du kan oppleve sammen med en blære infeksjon. Etter godkjenning av helsepersonell, kan store doser av vitamin C også være effektiv i behandling av blære infeksjoner. Vitamin C gjør urinen ekstremt surt, noe som gjør det vanskelig for bakteriene å trives.

Spør legen din

Hvis du tror du har en blære infeksjon, er det best å ta kontakt med helsepersonell om den beste helhetlig rette for din spesifikke tilstand. Søker behandling så raskt som mulig er mest effektive, som å forlate en blære infeksjon vil risikere å spre smitte. Selv om naturmidler ikke krever resept, har de fortsatt en effekt på kroppen din, og hvis det brukes feil, kan ha negative konsekvenser. Din lege vil kunne riktig anbefale den sikreste og raskeste kombinasjon av naturlige rettsmidler for å klare opp blæren infeksjon.

Holistisk Medisin for overgangsalder

Holistisk Medisin for overgangsalder


Menopause er ikke ansett å være et medisinsk sykdom, men en normal funksjon som skjer med alle hunner når de når endring av livet. Symptomene på denne tilstanden kan imidlertid forlate en kvinne følelse av sorterer med hetetokter, nattesvette, humørsvingninger og depresjon, alt på grunn av hormonelle endringer. Men symptomene kan behandles trygt og effektivt når en kvinne tar en helhetlig tilnærming til denne endringen av livet.

Holistisk tilnærming

De fleste medisinske tilstander som plager og sykdommer behandles med farmasøytiske medikamenter som behandler direkte med en medisinsk tilstand; aspirin for hodepine tar smerten unna, eller bringer en høy temperatur ned til det normale. Men, tar helhetlig tilnærming ikke bare avtaler med umiddelbar medisinsk situasjon, det også avtaler med de fysiske, mentale, emosjonelle, sosiale og åndelige aspekter ved en kvinnes helse og velvære. For overgangsalderen, vil den holistiske tilnærmingen ikke bare takle symptomene; det vil fokusere også på å bringe balanse tilbake i en kvinnes liv som hun klarer med endring av livet.

Temme Angst

Det er mange symptomer som følger tilstanden overgangsalderen, som det av angst. Holistisk tilnærming til å takle dette symptomet innebærer å legge litt skullcap til en kopp te, eller prøver litt Chasteberry eller Passion Flower drikke. Andre ingredienser som brukes til å bekjempe angst er cat nip og peppermynte te. Alle disse elementene vil gi en beroligende effekt på kropp, sinn og ånd; og det er det helhetlig handler om. Av alle de alternative metoder tilgjengelig i dag, er de helhetlige medisiner mer anerkjent og akseptert av leger.

Rettsmidler for hetetokter

Holistisk medisiner eller urte løsninger for å behandle menopausal symptom på hetetokter er slike ting som Gingseng, Black Cohash, Chickweed, hagtorn bær, løvetann, Dong Quai og lakrisrot. Disse holistiske og urte tilnærminger er ment å behandle tilstanden samt behandle den mentale og emosjonelle siden av pasienten som lider av hetetokter skyldes overgangsalder, fordi denne endringen i livet påvirker alle aspekter av en kvinnes mentale og følelsesmessig stabilitet.

Behandling av søvnløshet

Et annet vanlig symptom på overgangsalder er at av søvnløshet. Holistisk tilnærming til dette krever bruk av medisiner som vil hjelpe deg å slappe av, stresse ned og sove med beroligende medisiner som Dong Quai, Hops, St. Johns Vorter, lidenskap blomst og lavendel. En kvinne går gjennom overgangsalderen bør holde seg borte fra mat og medisiner som har koffein i det, samt elementer med steroider. Den helhetlige tilnærmingen vil ikke ha noen av disse negative ingredienser i dem når det gjelder å takle overgangsplager.

En helhetlig Fix for depresjon

Når en kvinne går gjennom overgangsalderen, det fører til hennes hormoner å endre, som kan utløse et anfall av depresjon. Men, holistisk tilnærming til dette symptomet som påvirker sinnet, kropp og ånd er at av mange løsninger. En kvinne kan prøve akupunktur, Yoga, Kung Fu, Tai Chi og Chi Gung. Dans er en annen helhetlig tilnærming til å håndtere depresjon. Alle disse teknikker eller metoder er ment å stimulere til en persons sinn, kropp og ånd; jage blues bort, sette deg selv i et bedre humør.

Best Holistisk måten å miste vekt

Holistisk vekttap er en rekke naturlige metoder for å miste vekt. Ved hjelp av visualisering eller synet og lukten teknikker, en helhetlig tilnærming til vekttap er en unik tilnærming som tilbyr en interessant vri på å miste vekt.

Visualisering

Visualisering for vekttap også kalles terapeutisk visualisering. Terapeutisk visualisering refererer til 20 til 25 minutters økter hvor avslapping teknikker benyttes. Disse teknikker er brukt for å hjelpe den individuelle fokus oppmerksomhet og blitt sentrert. Terapeutisk visualisering er også brukt til andre ting i tillegg til vekttap, inkludert røykeslutt, rehabilitering og mer. Den kan brukes for noe noen ønsker å endre.

Under en typisk sesjon, fokuserer individuelle på et bestemt mål eller et bilde, som er forutbestemt på forhånd. Denne prosessen kalles aktiv billed og er utformet for å kontrollere skadelige vaner, som overspising eller forbruk av negative produkter. For eksempel kan noen ønske å slutte å spise sjokoladekake til dessert hver natt. Den enkelte vil fokusere på et bilde mentalt som ble forutbestemt til å hjelpe dem å unngå sjokolade. Guidet bilder kan gjennomføres ved hjelp av en bok eller kassett eller med veiledning av en terapeut

Organics

Det er ingen sikker måte å gå ned i vekt, men å spise sunne grønne grønnsaker og frisk frukt er en god start. Noen mennesker opplever at å holde seg til økologisk mat er virkelig veien å gå. Å spise økologisk er litt dyrere, men folk opplever at økologisk mat ikke inneholder de samme giftstoffer og negative ting annen mat gjør. Oppsiden til å spise naturlig mat er at det er sjelden skadelige kjemikalier og giftstoffer. Disse giftstoffene kan noen ganger skape andre helseproblemer eller manglende evne til å gå ned i vekt. De kan også hindre noen fra å få de gode næringsstoffer og vitaminer fra maten de spiser, eller de kan ikke inneholde så mye bra som de burde eller normalt ville.

De fleste moderne dagligvarebutikker tilbyr en organisk eller naturlige delen. Du kan vanligvis finne organisk reist kjøtt (biff, kylling og kalkun), og det er vanligvis en organisk produserer delen også. Eske og hermetikk kan vanligvis finnes konserveringsmiddel-fri også

Aromaterapi

Visse lukter kan utløse en følelse av fylde. Disse inkluderer rosa grapefrukt, sitron, peppermynte, peppermynte, Clary salvie, spisskummen, dill, fennikel, ingefær, og sandeltre.

Det er et par måter noen kan bruke aromaterapi for vekttap. Den første er å ta en mørk rav-farget glass hetteglass og sette flere dråper av essensielle oljer i hetteglasset. Prøv 20 til 30 dråper av grapefrukt, 4 til 8 dråper sitron eterisk olje og en eller to dråper av vanilje. Legg en teskje havsalt. Bland sammen ved å riste avkortet hetteglasset og inhalere blandingen tre ganger.

Du kan leke deg med essensielle oljeblandinger eller legge til noen av de ovennevnte krydder i et hetteglass med en teskje salt til å snuse i stedet. For eksempel blande en teskje havsalt, 1/8 av en teskje av revet sitronskall, halvparten av en teskje ingefær pulver og en tørket vaniljestang sammen. Rist godt og bære den med deg for å snuse når det er nødvendig.