Digidexo.com

Eksem Behandling hos barn

Eksem, også kalt atopisk dermatitt, er en tilstand hvor huden er kronisk irritert, vanligvis som et resultat av allergier. Huden påvirkes av eksem er rød og flassende og noen ganger oser. Det er veldig tørr og kløende. Det er vanlig hos spedbarn og barn, selv om mange vil vokse det. Hvis barnet ditt har eksem, vil du ønsker å gjøre alt du kan for å holde dette kløende utslett i kontroll, fordi skrape kan gjøre det verre, selv forårsaker at huden blir infisert.

At-Home Behandlinger

Hvis barnet ditt er utsatt for eksem, er det et par ting du kan gjøre for å forhindre det eller i det minste holde det mindre alvorlige. Siden eksem er vanligvis forårsaket av allergi, finne ut hvilke ting utløse det, og unngå dem er viktig. Ofte en viss mat er den skyldige, så hvis barnet ditt har eksem, og du kan ikke finne årsaken, kan det være lurt å teste for matallergier. Parfyme og fargestoffer er også vanlige triggere, så bruk unscented såper og kremer.

Nøkkelen til å holde eksem under kontroll er å holde huden hydrert. Påfør et tykt fuktighetsgivende krem ​​eller salve til de berørte området flere ganger om dagen, hvis mulig. Sørg for å fukte etter bading når huden fortsatt er fuktig. Unngå varme bad. I stedet bør bad være varm og ikke vare for lenge. Etter bading, håndkle av forsiktig med et mykt håndkle. Dreven rubbing kan irritere huden.

For å hjelpe med kløe kan det være lurt å gi barnet ditt et antihistamin som Benadryl ved sengetid. Også holde neglene kuttet kort, slik at de ikke skader huden hennes når hun klør det.

Medisiner

Hvis ingenting du gjør hjemme fungerer legen din kan forskrive medisiner for å behandle eksem. Det finnes to typer medisiner som vanligvis brukes til å behandle eksem.

Aktuell steroid kremer og salver er en behandlingsalternativ. Det er viktig å bruke den laveste effektive dose av lokale steroider. Den laveste er en prosent hydrokortison som er tilgjengelig over disk. Legen din kan forskrive en høyere dose for å bidra til å få eksem under kontroll, og deretter senke den. Sørg for at du bruker steroider kremer bare så lenge legen din anbefaler.

Alternativet til lokale steroider er en slags medisiner kalt immunoregulatorer - oftest Elidel og Protopic. Disse er godkjent for barn over en alder av to og kan brukes i ansiktet der steroider ikke kan. Imidlertid kan disse stoffene være knyttet til en økt risiko for hudkreft, men ingenting har blitt bevist entydig.