Digidexo.com

Hva er behandlingen for overfladiske åreknuter på beina?

Edderkopp årer, også kjent som tråden årer, er en vaskulær problem som rammer både kvinner og menn. Kvinner er mest kjent for å få irritert med å ha blå flekker eller streker på beina, som er det vanligste stedet å se edderkopp årer. Det finnes enkle behandlinger for tråden årer. Vanligvis er det en poliklinisk prosedyre.

Tråd Veins

Tråd årer, eller edderkopp årer, er hva som skjer når blod bassenger i venene. Når blodet ikke sirkulerer skikkelig, stopper den og bassenger inne i venen. Spider eller tråden årer sitte på overflaten av huden slik at farging av blodet i venene kommer gjennom huden og synes enten rødt eller fiolett. De kan være arvelig, eller de kan komme med alderen. Mange kvinner som har fått mye vekt under en graviditet kan utvikle dem på grunn av det overskytende belastning på bena.

Behandlinger for Tråd Veins

En vanlig form for behandling er skleroterapi. Dette er en prosedyre som injiserer en skleroserende løsning inn i venen. Dette fører til venen til å kollapse eller oppløse, forårsaker venen og fargen å forsvinne fra synet. Laser terapi, en vanlig behandling, bruker en kraftig lys som knuser venen helt. Det er ingen dødtid for helbredelse nødvendig med denne behandling. Selv om disse behandlingene gi varig lindring av gjeldende tråd årer, forhindres ikke mer fra utviklingsland.

Kremer som behandler Tråd Veins

En av de største hjem rettsmidler for tråden årer finnes kremer. Det er en type krem ​​kjent som kamuflasje krem ​​som midlertidig kan skjule tråden årer. Det kan være kostbart over tid. Det er ikke en permanent kur, men det er et godt alternativ for de som ikke er sikker på om permanent behandling. Mange vil starte med en kamuflasje krem ​​for å behandle årer, og deretter gå videre til en mer permanent løsning.

Forebygging

Forebygging tråden, eller edderkopp årer, kan være enkelt. Hvis det ikke er et arvelig problem, kan det være at du trenger å flytte bena mer. Få rikelig med mosjon er en av de forebyggende tiltak. Ikke sitte i lange perioder uten å flytte bena er også et annet forebyggende tiltak. Hvis du kommer til å bli sittende i en bil i flere timer, må du stoppe og gå rundt ofte. Holde vekten nede for å unngå for mye press på bena, og ikke bruk for sterk varme på bena, for eksempel en badestamp. Støttestrømper kan også hjelpe tråden årer fra utviklingsland.

Bekymringer knyttet til Tråd Veins

Selv om tråden årer er vanligvis ikke farlig, kan de være et tegn på en mer alvorlig og farlig situasjon skjer. Tråd årer kan tyde på at det er et problem dypere i beinet. Tråd årer kan indikere et opplag problem der større årer, dypere under huden, kan være sviktende. Dette kan bety blodpropp. Det er alltid best å oppsøke lege for å få edderkoppen årer kontrolleres for å sikre at de er bare kosmetisk og ikke et tegn på sirkulasjon problemer.