Digidexo.com

flytende diett

Hvordan du skal gå på en flytende diett

Hvordan du skal gå på en flytende diett


Flytende dietter synes å være den nye mani som sommeren kommer opp på oss og alle ønsker å se sizzling hot for sommeren.

Hvordan du skal gå på en flytende diett

En flytende dietter er dietter som inneholder matvarer som er all væske. Selv om det ikke er anbefalt som en metode for vekttap, synes det å være stor etterspørsel siden sommeren nærmer seg. Flytende dietter er vanligvis brukes av personer som avgifte, er rensing deres kolon, personer som hadde kirurgi, personer som har et problem tygge eller svelge og personer som lider av ekstrem fedme.

Disse diettene består av juice erstatte alle måltider. Det trenger ikke gi kroppen med nødvendige næringsstoffer, inkludert protein, fett og kalorier. Vanligvis når man er på denne dietten de ikke klarer å opprettholde tilstrekkelig energinivå.

Hvis derimot du likevel velger å gå på en flytende diett du trenger å ta en tonic eller juice supplement for å gi de nødvendige vitaminer og mineraler til kroppen slik at den kan holde fungerer. BEWARE denne dietten bør være for kortsiktige KUN BRUK og ta kontakt med lege før du bestemmer deg for å starte. Hvis du gå på denne dietten uten å konsultere en lege du gjør det på egen risiko.

Du kan konsumere kaffe, te, sportsdrikker, buljong, ernæring supplement drikker f.eks sikre (pounds tendens til å bli gjenvunnet etter at du slutter å ta disse protein shakes), popsicle, gelatin, puré grønnsaker i supper, sorbet. Husk at det ikke er oppmerksom på at denne dietten kan brukes som et middel for vekttap, og hvis du bestemmer deg for å bruke denne dietten for å miste vekt du gjør det på egen risiko. Hvis du ønsker å gå ned i vekt på en sunn måte bør du kontakte lege, gå på treningsstudio og spise sunt.

Hint

  • Rådfør deg med din lege før du går på denne dietten
  • Denne dietten er ikke anbefalt for vekttap

Rask og effektiv flytende dietter

Det er mange flytende dietter som fremmer raske og effektive måter å gå ned i vekt. Noen flytende dietter er under oppsyn av en lege, mens andre kan kjøpes uten resept. De fleste flytende dietter har en lavere kaloriinntak enn det gjennomsnittlige diett. Du mister vekt raskere på grunn av den lave mengden kalorier forbrukes. Bivirkninger kan være letargi, svimmelhet, mangel på næringsstoffer og til og med skade på hjertet. Mange mennesker som mister mye vekt på flytende dietter få vekten tilbake raskt så snart de gjenoppta en vanlig spising plan. Nedenfor er noen av de mest effektive flytende vekttap programmer tilgjengelig.

The Master Cleanse flytende diett

The Master Cleanse flytende diett har vært en som ble populært i løpet av de siste årene. Det innebærer å drikke en blanding av vann, sitron, honning og litt red hot pepper. Det er en diett program som er anbefalt for 10 eller flere dager. Det hevder å avgifte kroppen samt fremme vekttap. Mange mennesker kan ikke følge dietten siden de er ment å gi opp å spise mat helt for så lenge. På oppsiden av master rens kosthold er at det koster bare noen få dollar.

Slim Fast flytende diett

Slim Fast er en flytende diett tilgjengelig uten resept. Den kommer i en rekke forskjellige smaker og hevder å forsyne deg med alle vitaminer og næringsstoffer du trenger. Konseptet er å erstatte to måltider om dagen med vibrering og deretter spise et sunt måltid.

Flytende Medi-Fast Diet

Medi-Fast flytende diett er tilgjengelig og vist seg å være en vellykket vekttap programmet. Dietten Planen består av fem flytende shakes om dagen og deretter ett måltid som er lav i fett og kalorier. Det anbefales for måltidet å inkludere høy-protein kjøtt og noen grønnsaker. Dietten gir deg omtrent 800 til 1000 kalorier om dagen. Den er tilgjengelig på nettet og kjøpt uten resept kan.

The Hollywood flytende diett

The Hollywood diett har blitt et populært flytende diett. Dietten hevder at du vil miste five pounds innen 24 timer. Den er også tilgjengelig i en 48-timers diett plan. Mens mange av de andre shake flytende diett planer kommer i vanilje, sjokolade eller jordbær Hollywood kosthold er en frukt shake. Det hevder å avgifte og rense kroppen. Mange studier tyder på at selv om du mister vekt på Hollywood diett, er det vann vekt og kommer tilbake så snart du gjenoppta normale matvaner.

Opti-Fast flytende diett

Opti-Fast flytende diett er en flytende diett som brukes under tilsyn av en lege. Du overvåkes ukentlig av din lege. Det største kravet for å lykkes er at siden du blir tilbudt støtte og veiledning mens du blir overvåket på diett, etter at du har mistet den ønskede vekten du vil ikke få den tilbake. Den lærer deg livsstilsendringer mens slanking og måltid erstatninger smake godt.

Hva er en full flytende diett?

En fullstendig flytende diett er en som består strengt av væsker. Du kan drikke te, nylig hentet frukt eller grønnsaksjuice, eller pulverisert frukt i en tynn "slush", eller nippe til klare supper.
Grunnen til at folk går på en full flytende diett er å gå ned i vekt eller for å gjøre en rettet avgiftning program som inkluderer drikke urtete som løvetann blad, buckthorn rot, gul dock eller burdock.
I 1970, Master Cleanse, en lemonade laget av sitronsaft, lønnesirup og cayennepepper, var en populær rask til å miste vekt og rense.

Identifikasjon

Hvis du er interessert i å konsumere en full flytende diett for mer enn en dag, bør du kontakte lege.
Flytende dietter inkluderer bare drukket vann og te som peppermynte, kamille eller detox te med senna blad og Cascara Sagrada å rense tykktarmen.
For å opprettholde en flytende diett for mer enn noen få dager, bør du vurdere en juice diett bestående av frukt og grønnsaker behandles gjennom en kraftig juicer. Du vil få vitaminer og mineraler fra disse matvarene uten fiber, noe som gjør dem lett å absorbere.
Clear vegetabilsk buljong kan gjøres ved å hakke opp flere typer grønnsaker og kokes i en gryte med 4 til 5 kopper filtrert vann i en time. Sil og drikke hele dagen.

Typer

Enkle flytende dietter består av vann og urtete. Dette er de korteste dietter, som kroppen ikke mottar noen ernæring og dette gjøres best under en lege omsorg.
Flytende dietter som inkluderer frisk frukt og grønnsaksjuice gjør gi vitaminer og mineraler, og kan utføres i flere dager for friske mennesker.
Forbruker avgiftning te som gul dock, burdock rot eller rødkløver vil ha en rensende effekt på tykktarmen og andre indre organer.

Funksjon

Den primære funksjon av full flytende dietter er å lette byrden av fordøyelsen på kroppen ved å ikke konsumere noen fast føde. Når du spiser fast føde, må enzymer bli produsert for å fordøye maten. Magesekken må produsere saltsyre (HCl), og avfallet dannes.
Forbruker en flytende diett omgår disse prosessene eller involverer dem bare minimalt. Dette vil gi fordøyelsessystemet en sårt tiltrengt pause for mange mennesker som overspise eller ikke tygge maten godt.
Ved å produsere mindre avfall, kroppen kan "rent hus" og fjerne avfallet det allerede har i "lagring" i tykktarmen.

Fordeler

Folk ofte gå ned i vekt på en flytende diett. Dette er ofte vann i vekt, men hvis væsken raskt er i mer enn 10 til 12 dager, kan vekttapet være mer permanent.
Som et resultat av avgiftning, mange rapporterer at mindre hud urenheter klare opp, og de er i stand til å rense kolon grundig hvis de er tidkrevende avgiftning te.

Misforståelse

Det er ikke hensiktsmessig å drikke bare vann i lengre tid som dette er generelt for tøffe for folk flest. De som gjør vil ofte utvikle hodepine og tretthet og kan bli forstoppet, som de ikke spiser fiber å flytte sine tarmer.

Forebygging / løsning

I løpet av en hvilken som helst væske raskt, er det viktig å ha minst en, hvis ikke to eller flere, daglig avføring. Drikk detox te med senna blad, Cascara Sagrada og andre urter for å flytte innvollene.
Ellers vil du ikke rense riktig og flytende diett blir mot sin hensikt. Du kan føle deg mer giftig.

Protein drinker og flytende diett

En populær metode for å miste vekt i dag er gjennom flytende diett, noe som innebærer å få en begrenset mengde kalorier gjennom høy-protein drinker. Selv om dette er tenkt å virke på kort sikt, er det antatt at når spisevaner er tilbake til det normale, vil personen legger vekt på igjen, og muligens også legge mer vekt på, grunn av det faktum at organet tro at det kunne bli sultet og være mer sannsynlig å holde på fettet. Flytende dietter er bare anbefalt i tilfeller av ekstrem fedme og bør gjøres med tett oppfølging av en lege.

Beskrivelse

Protein utgjør byggesteinene i kroppen vår. Det er mange dietter som øker inntaket av protein for å lette vekttap på grunn av dens evne til å stabilisere blodsukkernivåer. Protein tar lengre tid å fordøye og derfor holder deg mett lengre, noe som minsker behovet for å snack. Det støtter også utvinning og reparasjon av muskel etter trening. Dette betyr flere treningsøkter med mer intensitet og sterkere muskler, noe som bidrar til å øke hastigheten på stoffskiftet, øke vekttap.

Protein

Høye mengder protein finnes i alle kjøtt, egg, meieriprodukter, nøtter, bønner og tofu. Protein er også tilgjengelig i mysepulverform og er tatt som et protein shake. Disse shakes kommer i en rekke varianter og kombinasjoner. Noen er utformet med den perfekte mengden karbohydrater og næringsstoffer for å erstatte måltider. Selv om dette ikke bør gjøres på en langsiktig basis, er det en populær måte å miste vekt.

Diet

Væsker er den enkleste stoffet å bryte ned og fordøye. Ofte kosthold innebærer forbruker bare juice, suppe, vann eller protein shake måltid erstatninger. Dette er ofte gjort til en idealvekt er nådd, og deretter en sunn diett er integrert i livsstil, slik dette idealvekt opprettholdes. Leger anbefaler disse dietter bare i tilfeller av ekstrem fedme eller før under en medisinsk prosedyre. Det antas at når vanlig mat er integrert på nytt, pounds kommer på igjen.

Advarsel

En flytende diett betyr vanligvis forbruker mellom 400 og 800 kalorier om dagen, for det meste i form av høy-protein drinker, og derfor er kroppen ikke får en komplett ernærings dose av det den trenger. Dietten kan ende opp med å være høy i natrium, noe som er farlig for personer med høyt blodtrykk, og også har en tendens til å bryte ned immunsystemet. Det kan føre til magekramper, forstoppelse, en unormal menstruasjonssyklus, anemi og svimmelhet. Den flytende diett må gjøres bare under streng medisinsk kontroll.

Anbefaling

Protein shakes kan integreres i kostholdet ved å erstatte ett måltid om dagen. Et annet måltid eller mellommåltid kan være suppe, men kroppen trenger fortsatt et utvalg av mat å få alle de næringsstoffene vi trenger, og vi trenger et mangfold av fast føde for et sunt fordøyelsessystem. Rensing kroppen hver sjette måned gjennom en frukt og grønnsaker fort eller et vann, sitron og honning fort kan være svært gunstig for å holde en klar kolon, men dette bør ikke gå på i mer enn ti dager.

Ernæringsmessige flytende dietter

Flytende dietter består av væsker bare - ingen regelmessige måltider. Mens noen flytende dietter har ernæringsmessig verdi, mange er blottet for den daglige anbefalte næringsstoffer. Som et resultat, bør de bare bli fulgt for en kort tid, og ideelt sett under nøye oppsyn av en lege.

Protein Shake Dietter

Protein shakes kommer i pulverform eller flytende form. Mens du kan ikke leve på protein vibrering for alltid, gir de mange viktige vitaminer og mineraler. De fleste er også lav i sukker og kalorier, og har svært lite fett. En flytende diett bestående av strengt protein shakes, hvis godt planlagt, gir Kosten med en måte å miste vekt raskt uten å føle fratatt.

Frukt og grønnsaker drikker

Den beste typen flytende diett er en basert på frisk frukt og grønnsaker - noe som kan oppnås med en juicing maskin. Gode ​​maskiner koster mellom $ 60 og $ 300, og tillater brukere å kondensere alt fra epler og bananer til brokkoli og gulrøtter. En juicing diett gir naturlig sukker, og gir Kosten energi og næringsstoffer. På den negative siden, folk som oppholder seg på juicing dietter i en lang periode ikke får den anbefalte dosen av protein.

Måltid-erstatning drinker

Ideen om å miste vekt via måltid-erstatning drinker ble popularisert i 1980 av bedrifter som Slim-Fast. Som protein drinker, disse måltid erstatninger tilbyr vitaminer, og inneholder lite fett og kalorier. De fleste måltid-erstatning planer består av to eller tre shakes om dagen, sammen med en faktisk lav-fett måltid. Men for mange mennesker som ønsker fortsatt på en flytende diett vil erstatte deres ensom måltid med en shake.

Sportsdrikker og juice

Sportsdrikker, juice og energidrikker er overfylte med sukker, og svært mangelfull i viktige næringsstoffer. En diett av sportsdrikke eller fruktjuice alene er ikke sunt - det er derfor noe flytende diett, inkludert disse typer drinker ville være best kombinert med sunnere drinker.

Mix og Match

Den nyeste trenden i flytende slanking innebærer å kombinere en rekke drinker, mange fra de foreslåtte kategoriene ovenfor, som en erstatning for måltider. For eksempel kan en dieter har et måltid-erstatning drikke til frokost, et par frukt og grønnsaker drikker rundt lunsj, og et protein eller måltid-erstatning drikke til middag og en etter-middag snack. Noen ganger vil folk på flytende dietter selv kaste i en sportsdrikk eller fruktsaft til dessert.

Low Calorie flytende dietter

Flytende dietter innebære å spise bare flytende høy protein drinker for en 12-ukers periode. Denne typen diett er anbefalt for de som er overvektige, og er upassende og til og med farlig å gjennomgå uten tilsyn av en lege. Det er anslått at du kan miste ca 03:57 pounds i løpet av hver uke med denne dietten. Den høye dosen av protein bidrar til å holde deg mett og energisk i denne perioden.

Dietten

Den lav-kalori flytende diett bør alltid gjøres med veiledning fra legen din. Det har vært kjent for å forårsake bivirkninger som hodepine, svimmelhet, muskelkramper og hjertebank, så det er viktig å ha støtte fra legen din. Den lav-kalori flytende diett er bare egnet for de som er overvektige.

Denne dietten har tre stadier. De første 12 ukene innebære høy-protein lav-kalori drikker. Disse inkluderer merker som Optifast og Slim Fast. Disse høy-protein drinker er konstruert til å brukes som måltid erstatninger, og de inneholder vitaminer og karbohydrater samt protein.

Protein er fordøyd saktere enn andre matvarer, og derfor hjelper deg til å føle deg mett lenger. Det balanserer også blodsukkernivået og hjelper deg å føle energi og sterk. Protein bistår i muskel utvinning og, når det tas innen en halv time etter trening, vil det hjelpe musklene til å reparere og utvikle raskere slik at flere intensive treningsøkter kan gjøres oftere på grunn av mindre utvinning tid. Alle disse fordelene ved en høy-protein inntak bidrar til å sikre at en person på flytende diett har næring han trenger.

Dietten består av å konsumere mellom 400 og 800 kalorier om dagen. For hver 3500 kalorier tapt, er ett pund skur. Det er anslått at du kan miste opptil fire pounds en uke fra denne dietten, når fulgt korrekt.

Reintegrere mat etter den raske

Etter å ha fullført 12 uker av den flytende diett med tilsyn av en lege, neste skritt er i ferd med å gjeninnføre sunn mat sakte i løpet av et par uker. Deretter, når en ny diett er satt på plass, er vedlikeholds det siste trinnet. Hele prosessen er utformet for å drastisk endre både kroppsvekt og livsstilsmønstre, og mosjon og sunt kosthold er essensielle deler av suksess når vanlig mat er reintegrert tilbake i kostholdet.

Når 12-ukers flytende diett perioden er over, kan du begynne å reintegrere frukt og grønnsaker i kostholdet ditt, etterfulgt av bønner, nøtter og korn og deretter hel-hvete produkter. Melk, egg og kjøtt er litt mer komplisert å fordøye og bør reintegrert når magen er fordøye komfortabelt. Tar en probiotiske supplement anbefales.

Flytende dietter for vekttap

Flytende dietter for vekttap


Hvis du trenger å gå ned i vekt så snart som mulig, er en flytende diett blant de raskeste arbeidende alternativer. Det er greit å være på en flytende diett for omtrent en uke. Lenger enn det, og du vil risikere å miste for mye vekt, eller underernæring. Det er viktig at du tar en multivitamin mens du er på en flytende diett, så du kan få viktige vitaminer og mineraler. Hvis du føler deg ør eller svak, spise fast føde så snart som mulig og kontakte legen din.

The Lemonade Diet

The Lemonade Diet, også kalt Master Cleanse Diet, er en flytende diett hvor bare en drink er tillatt: lemonade. Du kan bare drikke saft til en uke. Den oppskriften krever 60 gram friskt kildevann, 12 ss av organisk karakter B lønnesirup, 12 spiseskjeer nypresset sitronsaft, helst økologisk, og en halv teskje av Cayenne pepper. Bland grundig og drikke hele blandingen i løpet av dagen. Lag en ny gruppe hver morgen og fortsette i en uke. Du kan miste alt fra tre til 15 pounds i løpet av denne dietten.

Tre-dagers juice raskt

De tre-dagers juice raskt er en kortere, men like kraftig flytende diett som innebærer å drikke din favoritt fruktjuicer. For denne dietten, vil du trenger en juicer, eller å kjøpe fersk fruktjuice som ikke er fra konsentrat. Det er ingen standhaftige regler til en tre-dagers juice raskt, bortsett fra at du må drikke bare juice eller vann for varigheten av de tre dagene. Prøv å veksle frukt og grønnsaksjuice hele dagen, for å jevne ut blodsukkeret. Sukkerholdig fruktjuice, som eplejuice og appelsinjuice, for eksempel, ikke bør brukes hele dagen lang. Prøv å jevne sukker inntaket med mer velsmakende juice, som tomat, selleri og gulrot juice, som også inneholder en betydelig mengde sukker. Vann hver juice ned for enkel fordøyelsen og som en måte å få minst åtte glass vann om dagen. Du kan miste alt fra to til fem pounds mens på tre-dagers juice raskt.

High Protein flytende dietter

Den høye protein flytende diett er en intensiv rask, der tiden det eneste en person kan konsumere er vann og høy protein drinker eller vibrering. Grunnen protein er brukt er fordi det hjelper med å balansere blodsukkeret og støtte sunn muskelutvikling og restitusjon etter trening. Muscle forbedrer metabolic rate som hjelper deg å forbrenne fett hele dagen.

The Diet

Protein utgjør byggesteinene i kroppen, og er ansvarlig for den generelle helsen til kroppen, inkludert friske bein og muskelutvikling. Protein tar lengre tid å fordøye enn andre elementer i mat, og av denne grunn har det evnen til å balansere blodsukkernivået. Det reduserer behovet for å snack og bistår med muskel reparasjon og restitusjon etter trening.

Den flytende diett innebærer en 12-ukers periode med faste på høy protein, måltid erstatning drinker. I løpet av denne tiden, forbruker en person mellom 400 og 800 kalorier om dagen. Etter den første hurtigtoget er ferdig, er en reintegrering periode gjennomgått, der vanlig mat er gjeninnført tilbake i kostholdet på et svært sakte tempo. Når personen er å spise sunt, er det bare om å opprettholde denne dietten. En person kan miste mellom 2-4 pounds en uke på denne dietten.

Den flytende diett er egnet for de som er overvektige. Dette er ikke en diett for de som er bare bare overvektig. Du må gjennomgå denne dietten med tilsyn av en lege som bivirkninger kan omfatte svimmelhet, hodepine, muskelkramper og magesmerter. I noen tilfeller kan det føre til hjertebank og smerter i brystet. Tilsyn er nødvendig som denne dietten ikke er være for alle.

Protein drinker

Høy protein drikker som Optifast og Slim Fast kan brukes til flytende diett. De inneholder en balansert mengde av karbohydrater, proteiner, vitaminer og mineraler. De kommer i en rekke varianter, og er designet for å være lav kalori måltid erstatninger slik at de er trygge å bruke for flytende diett. De er tilgjengelig og billig, og kan kjøpes fra de fleste dagligvarebutikker og helsekostbutikker.

Andre høyt protein pulver kan også kjøpes, for eksempel Whey Protein Isolate pulver som brukes til å lage din egen protein drink hjemme. Siden disse ikke er spesielt utviklet for å støtte det høye protein flytende diett er det viktig å snakke med en medisinsk faglig om hvilken som er passende. Whey protein isolat er en enkel å fordøye protein laget av en komponent i kumelk og inneholder ikke gluten og egner seg for vegetarianere og de som er laktoseintolerante.

Hvordan å miste vekt på en flytende diett

Å miste vekt kan være utfordrende. For noen mennesker, er det bedre å gå ned i vekt på en flytende diett enten på grunn av en kommende operasjon eller en ekstremt lav metabolisme. Husk å konsultere lege før du begynner på et nytt vekttap regiment.

Hvordan å miste vekt på en flytende diett

•  Besøk en bariatrics lege. En bariatrics lege kan anbefale riktig væske kosthold og foreskrive kosttilskudd eller appetittdempende midler for å hjelpe den nye kosten sammen.

Velg en flytende diett som gir alle dine daglige næringsstoffer. Du kan ikke bruke måltid erstatninger som en flytende diett. Du må kjøpe et produkt spesielt utviklet for å erstatte all fast føde.

Kjøp din flytende diett drikker online. Dette er alltid mye billigere enn å kjøpe dem fra bariatrics kontoret.

Ta flytende diett drikker nøyaktig som anvist. Skimping på flytende diett kan være farlig.

Stopp flytende diett når du er rettet til. Bor på en flytende diett for lenge kan negativt påvirke stoffskiftet.

Resultatene av en flytende diett

Flytende dietter er best brukt under tilsyn av en lege - og noen ganger også foreskrevet av leger for mennesker som er i ferd med å gjennomgå en koloskopi. Det kan også være nyttig for ekstremt overvektige mennesker som prøver å gå ned i vekt raskt. Uansett, er det flere typer flytende dietter, noen har forskjellige resultater.

Juicing

Uten tvil den sunneste av de flytende dietter, juicing innebærer drikker bare juice utvunnet av fersk frukt og grønnsaker. Dette er gjort mulig ved en juicing maskin, popularisert i begynnelsen av 1990 på infomercials som lovet å hjelpe disiplene gå ned i vekt og "føler stor." Og det er sant at det å leve på en diett utelukkende basert på en kombinasjon av frukt og grønnsaker kan faktisk har lovet feel-stor, se-gode effekter. Tidlige resultater vanligvis er, faktisk, økt energi og vekttap. På nedsiden, som de fleste flytende dietter, folk som juice sjelden får nok protein. Dette kan resultere i en rekke negative bivirkninger, så som anemi og muskel tap.

Protein Shakes

En diett bestående utelukkende av protein vibrering eller andre "sult-kontroll" shakes vil faktisk hjelpe følgere miste vekt raskt. Men mens disse typer drinker oppgir vitaminer, kan de ikke komme nær å erstatte de næringsstoffene som tilbys i fast føde som frukt og grønnsaker, eller til og med den sunne protein av egg og fisk. Resultatet kan bli et tap av energi og styrke, for ikke å nevne den nød du kan føle i magen.

Variasjoner

Noen mennesker på flytende dietter følge en plan som implementerer ulike drinker under ulike tider av døgnet. For eksempel kan de bruke sin juicing maskin for å gjøre en frukt drikke til frokost, deretter en grønnsak drikke til lunsj. De følger dette med et protein eller Slim-Fast drikke til middag, da har en annen frukt eller grønnsak drink på kvelden. Igjen, etter en slik plan vil trolig føre til raske vekttap - men igjen, det er ikke den mest fornuftige tilnærmingen en når målet er langsiktig vekttap og generell helse. I de fleste tilfeller vil du få tilbake noen vekt tapt etter denne planen i det øyeblikk du begynner å spise fast føde.

Pre-kirurgi Plan

Ifølge The Diet Channel, kan leger forbereder seg på å utføre fedmekirurgi (koloskopi) innføre en flytende diett for sine pasienter. Denne består av buljong, kaffe, te, sportsdrikker og juice, og brukes primært for å skylle tarmene. Ikke overraskende, er denne dietten også brukt som en vekt-tap plan av folk som ikke gjennomgår noen form for medisinsk prosedyre og bare ønsker å slippe noen pounds. Forskjellen er at den sistnevnte gruppe har vanligvis ingen veiledning - og resultatet kan være følelser av apati og depresjon, så vel som betydelig muskel tap.

Wise Selections

Flytende dietter er ikke langsiktige løsninger, som ingen kan leve uten fast føde for alltid. Den beste bevist plan for å miste vekt og holde den av er å spise fem eller seks mindre måltider daglig, ved hjelp av en meny med sunne valg.

Sikker flytende dietter

Sikker flytende dietter


En flytende diett er en plan der dieters ikke spise noe fast føde. Vanligvis Kosten forbruker mellom 800 til 1000 kalorier om dagen i form av shakes. Flytende dietter er trygge bare når de brukes for en bestemt tidsperiode. Det er alltid en god idé å sjekke med legen din før du starter denne dietten for å diskutere fordeler og bivirkninger.

Optifast

Optifast ble utviklet i 1974 og var den første flytende diett plan. Den er designet for pasienter som veier 50 pounds eller mer over sin idealvekt. Optifast er kun tilgjengelig gjennom medisinske klinikker og krever nøye medisinsk tilsyn i løpet av 26-ukers program. De første 12 ukene av programmet er strengt flytende kalorier, men da må du sakte overgang vanlig mat i dietten din over de resterende 14 uker.

Helse Administrasjonsressurser

Heath Ledelse Resources ble grunnlagt i 1983 Deres flytende diett programmet krever medisinsk tilsyn og er beregnet for personer som trenger å miste en betydelig mengde vekt. Kosten konsumere fem på seks shakes om dagen. Helseledelse Resources tilbyr mange forskjellige smaker av shakes å velge mellom.

Slim-Fast

Slim-Fast ble startet i 1977 av S. Daniel Abraham. En stor fordel i denne dietten plan er praktisk som Slim-Fast er tilgjengelig i supermarkeder og narkotika butikker over hele landet. Du er ikke pålagt å sjekke inn med en medisinsk leverandør som mange andre flytende diett planer. Slim-Fast rister inneholder ca 200 kalorier per shake, og du bruker dem til å erstatte frokost og lunsj for vekttap.

Den beste flytende diett for Hypoglocemia

Kroppen din trenger en normal mengde blodsukker (glukose) for å fungere skikkelig. Når blodsukkeret synker under 70 mg / dL, en tilstand som kalles hypoglykemi kan forekomme. En rekke symptomer vanligvis følge: forvirring, synsforstyrrelser (dobbeltsyn eller tåkesyn), hjertebank, skjelving, uro, svetting og sult. I noen ekstreme tilfeller, kramper og bevisstløshet skje. Hypoglykemi er ikke en sykdom, men en indikasjon på et helseproblem, vanligvis knyttet til diabetes. For å gjenopprette normal blod sukker, er det viktig for kroppen å få glukose raskt.

Årsaker til hypoglykemi

Det er en rekke faktorer som kan forårsake hypoglykemi, spesielt vanlig blant diabetespasienter fra å ta for mye insulin eller andre diabetes medisiner. Ifølge Mayoclinic.com, "hypoglykemi og diabetes: Hvordan behandler lavt blodsukker," felles faktorer av hypoglykemi inkluderer ikke spiser nok, hopper over eller utsetter et måltid, økt fysisk aktivitet uten å spise nok eller alkoholforbruk.

Flytende diett for hypoglykemi

Hvis du mistenker at du har hypoglykemi, kontrollere blodsukkernivået å være sikker. Hvis det er tilfelle, er det viktig å få blodsukkeret opp raskt for å hindre den fra å dyppe farlig lavt. En flytende diett kan gi rask glukose fylling. Noen væsker inneholder glukose for å øke blodsukkernivået. Drikk 4oz. av fruktjuice. Hvis du ikke har juice, opt for 5 til 6 oz. av vanlig - ikke diett - brus. En teskje sukker eller gelé kan også gi rask glukose forsyning. Hvis du har en historie med hypoglycemic problemer, gjennomføre glukosetabletter da disse kan spises eller kan oppløses i vann for å gi glukose.

Ifølge University of Maryland Medical artikkelen "behandler lavt blodsukker," det er en enkel regel å forholde seg til hypoglykemi: den 15-15 regelen. Etter å ha drukket en væske som inneholder 15 g karbohydrater, vente 15 minutter for blodsukkernivået til å gå opp. Hvis den ikke gjør det, har en annen 15g karbohydrater, og vente i 15 minutter for å teste igjen.

Det er også lett flytende mat som du kan spise i mellom måltider for å holde blodsukkeret stabilt. Ifølge hypoglycemia.org, «Betydningen av indiviudalisere Hypoglykemi Diet," sikte på å spise seks små måltider eller tre viktigste måltider med sunn snacks mellom å holde blodsukkernivået innenfor en normal rekkevidde. Mellom måltidene, kan det være lurt å vurdere sunne flytende matvarer som lav-fett melk, lite sukker, lav-karbohydrat smoothies, grønnsaksjuice eller lav-fett grønnsaksupper.

Alkoholholdige drikker

Unngå alkoholholdige drikkevarer. Ifølge National Diabetes Information Clearinghouse artikkelen "Det jeg trenger å vite om å spise og Diabetes," alkohol kan forstyrre leverens evne til å heve blodsukker. Hypoglykemi relatert til overdreven drikking kan være alvorlige og noen ganger dødelig.

Hvordan få en flytende diett for vekttap

Hvordan få en flytende diett for vekttap


En flytende diett har blitt en populær måte for vekttap. En flytende diett erstatter faktiske måltider. Disse kan brukes kortsiktig for vekttap, men det er ikke aa langsiktig ting å bruke. De som prøver å gå ned i vekt fort kan ha suksess med flytende dietter. Noen ganger etter å ha kirurgi leger foreskrive en flytende diett for sine pasienter. Flytende dietter redusere inntaket av kalorier, som vil hjelpe i å miste vekt. Noen flytende dietter inneholder både mat og juice. Andre strengt rister eller juice.

Hvordan få en flytende diett for vekttap

•  Velg en drink med balanse ernæring i den. Ikke plukk en drink med for lite kalorier, ellers vil du ikke få nok næringsstoffer kroppen din trenger. Du trenger vitaminer som A, B, C, D og E i kostholdet ditt. Sammen med fiber og jern i kostholdet ditt. Ernæring er viktig å opprettholde en sunn livsstil, ikke bare for fysiske utseende. Gjøre forskning på drinker du velger. Sjekk for ernæring i drinker. Sørg for at du får en balanse ernæring i kostholdet ditt også. Ellers er det negative bivirkninger som du kan tåle når kosten.

må ikke holde på en flytende diett for en lang tidsperiode. En flytende måltid består av å erstatte to måltider, med en flytende diett. Lunsj og frokost måltider. Deretter spiser du ett sunt måltid å gå sammen med den til middag. Du bare kommer til å spise ca 600 kalorier om dagen fra en faktisk måltid. De drikker inneholder 200 kalorier, drikker to ganger om dagen. Ikke bo på denne dietten lenge, trenger du fast føde. Dette er bare en kortsiktig måte å miste vekt raskt. Denne dietten er ikke for de som er ute etter en langsiktig plan.

Drikk grønn te. Du kan bruke en faktisk flytende diett, som dreier seg om rister, juice ment å erstatte måltider. Men du kan også prøve å bare legge grønn te til kosthold. Diett med grønn te, hvis du ikke ønsker å gi opp faktiske matvarer. Dette er mer av en langsiktig diett, som kan ha store effekter når du prøver å gå ned i vekt. Grønn te er en kraftig antioksidant som øker stoffskiftet.

konsultere legen din om en flytende diett. Dette er ikke en diett for alle, og det kan være en svært farlig diett hvis du misbruker det også. Det er populære flytende dietter som slank fort, men legen din kan være i stand til å anbefale noe spesielt for deg, som kan være mer av en hjelp. Det er bedre å konsultere legen din før du bli en. Hvis du tar visse medisiner, kan flytende dietter ikke være for deg. Visse medisiner kreve å ta faktiske måltider med dem.

Helserisiko av en flytende diett

Å miste vekt er en av de viktigste grunnene til at folk velger å gå på en flytende diett. Dietter på markedet lover raske resultater for de som ønsker å felle noen pounds. Problemer med disse dietter går langt utover deres mangel på kostholdsveiledning og eventuell unnlatelse av å holde av pounds. Noen mennesker kan oppleve helseproblemer som følge av å konsumere en flytende diett for å gå ned i vekt.

Lean muskel tap

Den dramatiske reduksjon av kalorier på flytende dietter vil føre til at kroppen til å forbrenne muskelmasse for energi. Kroppen reagerer på alvorlig lav-kalori dietter ved å bremse ned stoffskiftet og lagring av fett til energi. Dette svaret er en overlevelsesmekanisme for å beskytte mot sult.
Spis et sunt kosthold for å opprettholde muskel mens du brenner fett. Når kroppen har nok næringsstoffer og kalorier til å overleve, vil den brenne lagret fett og ikke nødvendigvis muskel.

Gallestein

Crash dietter som flytende dietter som får deg til å miste vekt på en rask hastighet bidrar til dannelse av gallestein. På disse diettene, vil leveren produsere mer galle som ikke er eliminert riktig. En svært lav-kalori diett kan også påvirke galleblæren evne til å tømme ordentlig. Et sunt vekttap er bare £ 1 eller 2 kg. per uke. Spis et velbalansert kosthold som ikke er høy i fet mat for å unngå gallestein.

Elektrolyttforstyrrelser

Elektrolytter er i ditt blod, vev og alle kroppsvæsker. Disse viktige salter er viktig for å opprettholde sunn funksjon i kroppen. På en lav-kalori flytende diett, kan næringsstoffer bli savnet som er viktig for å holde en balanse av elektrolytter i kroppen. Noen av symptomene på en elektrolyttforstyrrelser er svimmelhet og uregelmessig hjerterytme.
Alle funksjoner i kroppen er avhengig av den elektrolyttbalansen. Noen av de vanligste elektrolytter i kroppen din er natrium og kalium. Vær sikker på at du spiser en diett rik på vitaminer og mineraler for å holde elektrolyttbalansen i sjakk.

Organskade

Nyrene kan bli skadet når du følger en flytende diett uten medisinsk tilsyn eller for en lengre tidsperiode. Denne typen diett er ikke vedlikeholdes lenger enn 12 uker, i de fleste tilfeller uten veiledning av en lege. Elektrolyttforstyrrelser kan føre til nyresykdom like nyresykdom fører til elektrolyttforstyrrelser.
En mangel på næringsstoffer i lang tid kan føre til nyresykdom, kongestiv hjertesvikt og galleblæren lidelser. Kroppen krever vitaminer og næringsstoffer for å fungere skikkelig, og når de blir nektet med en flytende diett, kan organsvikt bli resultatet.

Vektøkning

Overvektige pasienter er ideelle kandidater for en medisinsk tilsyn flytende diett. Pasienter som har hatt bariatrisk kirurgi for eksempel en gastric bypass spise en flytende diett i ukene etter operasjonen. Disse dietter supplert med vitaminer og mineraler for å sikre at riktig ernæring anvendes på en flytende diett.
De som bruker flytende dietter for å miste en liten mengde vekt er usannsynlig å holde den vekten av på lang sikt. Den kaloriinntaket er så lavt på noen dietter at så snart normale spisevaner er i gang igjen, kommer vekten tilbake. Den fornuftig tilnærming til vekttap bør inkludere en balansert diett som eliminerer 3500 kalorier fra kostholdet i en uke. Dette vil resultere i en £ 1 vekttap. Bare har tenkt å miste £ 1 til 2 kg. per uke med diett og trening for langvarige vekttap resultater.

Hvordan å gjøre en flytende diett

Hvordan å gjøre en flytende diett


Vekttap er bare en av fordelene ved å gå på en flytende diett. Når man er på en flytende diett, er fordøyelsessystemet lov til å hvile og omprogrammere seg selv. Flytende ernæring er lettere å fordøye enn fast føde og krever mindre arbeid fra våre organer til å assimilere ernæring.

Et anlegg basert væske diett som inneholder juice og grønnsaksbuljonger, vil gjøre huden ser yngre og mer levende. Denne endringen kan skje i de første 24 timer for de som er relativt sunn til å begynne med. Avgiftning, økt energi og bedre humør er også fordelene med den flytende diett.

Det er viktig for deg å vite at den flytende diett bør gjøres over korte perioder av forhåndsbestemt tid og ikke som en langsiktig forpliktelse. Drastiske begrensning av kalorier er ikke sunt over lange perioder av gangen. Ta alltid kontakt med en helsepersonell før du tar fatt på en ny diett.

Hvordan å gjøre en flytende diett

•  Bestem deg for hvor lenge du ønsker din diett for å vare. Noen mennesker gjør en flytende diett en dag per uke. Nybegynnere ofte satt sine mål mellom 3 til 7 dager.

Kontroller at den tidsperioden du velger for dine flytende diett ikke er i konflikt med forestående stressende situasjoner. Under en flytende diett, bør man være i en relativ hviletilstand.

handle for flytende diett forsyninger. Du trenger rikelig med frisk frukt, friske grønnsaker, urtete og vann. Mens du er på denne dietten, teller kvalitet på maten veldig mye. Siden ernæring inntaket vil være begrenset, er det viktig at det du gjør putter i kroppen din har mest ernæring mulig og lite eller ingen kjemikalier. Av denne grunn, foreslår jeg at du spiser kun økologiske produkter.

Vann bør være din viktigste væske på denne dietten, 8 glass minst. Du bør spise mer enn 3 glass fersk juice fra frukt og / eller grønnsaker på en dag. Prøv å konsumere mer grønnsaksjuice og buljong enn fruktjuice. Grønnsaker inneholder flere fordøyelsesenzymer og vil hjelpe deg sammen kostholdet ditt bedre. Nippe urtete hele dagen, ingen grense. Ikke bruk noen form for søtningsmiddel.

Fyll termosen din skriver beholdere med juice eller kjøttkraft når du vet du vil være ute. Ta alltid juice eller buljong med deg for å unngå krisesituasjoner. Still deg opp for suksess.

Hard trening er ikke en del av en flytende diett. Det er en god idé å ta lange turer på en vanlig tempo, men ikke forsøk å bryte en svette. Legemet bør være i ro i løpet av denne type diett.

Ved slutten av flytende diett, vil det være viktig for deg å tempoet selv tilbake på fast føde sakte og i løpet av noen få dager. Begynn med supper og kokte grønnsaker. Gradvis legge hele korn og frukt. Tung mat som er vanskelig å fordøye, som kjøtt og meieriprodukter (ost) bør komme sist, hvis i det hele tatt.

Hint

  • Rådfør deg med helsepersonell før du går på en flytende diett. Praksis forsiktighet og sunn fornuft.

Optifast flytende diett

Den Optifast flytende diett plan, som ble introdusert i 1974, er en vekt-reduksjon program for de som er betydelig overvektig. Det er en proprietær diett program markedsført av Nestle sin Healthcare Nutrition datterselskap og anbefales for de som er 50 pounds eller mer over sin idealvekt og har en kroppsmasseindeks på 30 eller høyere.

Hva Diet Promises

Hvis du er betydelig overvektig og ønsker å komme på et program utviklet for å ta pounds av raskt, kan dette kostholdet være for deg. Det er en veiledet vekt-tap programmet, og du må betale for både profesjonell rådgivning og dietten plan produkter som du vil konsumere. Den offisielle Optifast hjemmeside siterer en peer-reviewed studie av 20.000 diett deltakere i en 22-ukers program som viser en gjennomsnittlig vekttap av 52 pounds, sammen med gjennomsnittlig nedgang på 15 prosent i kolesterol, 29 prosent i blodsukker og 10 prosent i blod trykk.

Det er ikke lett

Hvis du leter etter en enkel løsning for dine vektproblemer, bli varslet. Det finnes ikke noe slikt. Det vil ta alt engasjement og vilje du kan mønstre å holde seg til 12 uker eller mer av en all-flytende diett som ikke tilbyr mye i veien for variasjon. Du vil ikke bli tillatt i programmet hvis du har underliggende helsemessige forhold som kan gjøre en slik diett risikabelt for deg.
Selv om programmene kan variere litt fra en Optifast sted til et annet, forberede seg på en overordnet program som varer i gjennomsnitt 26 uker, ifølge en profil av programmet på EveryDiet hjemmeside. For de første 12 ukene, vil du være på den helt flytende del av dietten. I løpet av de neste seks ukene vil du overgang tilbake til fast føde, mens de resterende åtte uker er utformet for å lære deg nye spisevaner for å forhindre vekt rebound.

Pros

Hvis du lener mot en Optifast kosthold, vil du ønsker å lære mer om noen av sine positive punkter. Nær toppen av listen er profesjonell rådgivning og støtte du vil motta, sammen med medisinsk overvåking, som vil beskytte din helse i perioden når daglige matinntaket vil bli kuttet drastisk, i henhold til de dietter i gjennomgang nettsted. Andre fordeler inkluderer det store nasjonale nettverk av sykehus og medisinske klinikker som tilbyr programmet, noe som betyr at du er sannsynlig å finne en praktisk for deg; dokumenterte resultater over flere årtier; og måltid erstatning vibrering --- fransk vanilje, sjokolade og jordbær --- som er smakfull og velsmakende.

Cons

Før du tar en endelig beslutning, ta hensyn Optifast er ulemper. Disse inkluderer programmets høye kostnader; Monoton av 12 uker med en all-flytende diett, uansett hvor velsmakende; og det faktum at de fleste leger --- utenfor programmet --- ville trolig se programmet som litt ekstrem, ifølge dietter i Review.
Selv om kostnaden varierer fra en klinikk til den neste, prisen plan på et Little Silver, New Jersey, er ganske typisk klinikken. Det er en første kostnad på ca $ 200 for en fysisk eksamen, medisinsk historie og diettmat konsultasjon. Produktet kostnadene går $ 95 til $ 120 per uke i løpet av 12-ukers rask periode, og du rådes til å se en Optifast lege en gang i uken for de fire første ukene, og deretter annenhver uke for resten av programmet. Kostnaden for legebesøk varierer kraftig.

Anbefalte kalorier for en flytende diett

Anbefalte kalorier for en flytende diett


Flytende dietter er stadig i popularitet det siste, spesielt med påtegninger fra kjendiser som Oprah. Som forbrukere blir mer helsebevisste, mange mennesker er å snu til flytende dietter for å gå ned i vekt eller detox. Men det er likevel viktig å få alt kroppen din trenger mens du er på en så streng regiment. Det er viktig å vite hvor mange kalorier du bør få mens du er på en flytende diett.

Oversikt over typer væske dietter

Den grunnleggende strukturen i en flytende diett er akkurat som det høres ut: alt du spiser er væsker. Men innenfor kategorien av flytende dietter er flere variasjoner. Mange av skillene har å gjøre med hvorfor du prøver dietten til å begynne med og hvor lenge du har tenkt å holde på den. De to vanligste flytende dietter er shake faste for vekttap og juice fasting for detox.

Rist Fasting for vekttap

Rist fasting anbefales for folk som har en betydelig mengde vekt å tape (ingen under 40 pounds). I løpet av programmet, som vanligvis varer i tre til fire måneder, spiser du høy protein shakes flere ganger om dagen i stedet for regelmessige måltider. Fordi disse dietter fjerne deg fra fristelsen av mat helt de er ekstremt effektive. I tillegg riste programmer pleier å inkludere utdanning på sunn mat og livsstil valg, treningsprogrammer og hyppige møter for støtte.

Juice Fasting

Juice fasting er generelt akseptert som en god måte å detox kroppen for giftstoffer og fordøyelse oppbygging. Reglene for juice fasting variere. Mildere, vanligvis erstatter lengre sikt fasting ett eller to måltider om dagen med en kombinasjon av grønnsaker og frukt juice. Kortere, mer intense faster erstatte alle vanlige måltider med kombinasjoner av grønnsaker og frukt juice. I tillegg er hvis du gjør en av disse dietter, kosttilskudd og noen form for avføringsmiddel vanligvis inkludert. Mens disse faster er vanligvis ikke fokusert på vekttap, noen kan forekomme. Juice faster inneholder ingen av protein, fiber, eller emosjonell støtte som riste dietter vanligvis gjør, og anbefales ikke for nybegynnere raskere.

Kalori Anbefalinger for Shake Fasting

Shake dietter har en tendens til å begrense kaloriinntaket til hvor som helst 400-800 per dag. Dette er et ekstremt kalorirestriksjon. Generelt sett kvinner trenger rundt 2000 kalorier per dag og menn trenger 2500. Imidlertid er en av de mest effektive måtene å oppnå betydelig vekttap å sterkt redusere kaloriinntaket. Så lenge du sjekke med legen din før du begynner på ekstrem diett, får alle næringsstoffer, mineraler og fiber er nødvendig for å holde seg frisk under dietten og fortsette å se på med lege hvis noe føles galt, så daglig inntak av 400 og 800 kalorier er sannsynligvis tilstrekkelig.

Kalori Anbefalinger for Juice Fasting

Hvis du prøver lengre, mildere juice raskt ved å erstatte ett eller to måltider om dagen med juice, så kaloriinntaket kan være den samme som når du spiser normalt. Ofte, juice fasters konsumere mellom 1400 og 2500 kalorier per dag, avhengig av størrelse, kjønn og daglig aktivitetsnivå. Fordi juice er rask om detox og ikke vekttap, bør du spise når du er sulten, uavhengig av hvor mange kalorier du forbruker. Men hvis du bestemmer deg for å gjøre den mer intensive, helt flytende juice raskt, så kan det være vanskelig å konsumere normal mengde kalorier. Juice faster generelt gi mellom 500 og 1400 kalorier per dag. På grunn av dette, kan du føle lite energi eller distrahert og bør begrense ditt daglige aktivitetsnivå. Men juice faster vanligvis bare vare tre eller fire dager og av denne grunn begrenset kaloriinntak er trolig trygt.

Avsluttende ord

De fleste riste faster gi 300-800 kalorier per dag. Milde juice faster gi 1400-2500 og strenge faster fra 500 til 1400 Men disse tallene er bare brede anbefalinger; kaloriinntaket er forskjellig med individuell vekt, aktivitetsnivå og alder. Det viktigste er å oppsøke lege før du begynner på et vekttap eller detox regiment.

Hvordan lage flytende diett Shakes

Hvordan lage flytende diett Shakes


Flytende diett vibrering er raskt og enkelt, og de er en fin måte å starte dagen på. Du kan erstatte en av dine måltider med en shake, eller ha dem som en snack etter en hard treningsøkt. Alter ingrediensene slik at du ikke blir lei, og ta dem med deg når du er i en hast. Flytende diett rister er ikke bare velsmakende, de er en fin måte å gå ned i vekt og holde sulten i sjakk.

Hvordan lage flytende diett Shakes

•  Plasser blender på kjøkkenbenken, men ikke koble den til eller slå den på ennå.

Legg en håndfull isbiter i blenderen og sette blender lokket på. Plugg blender inn og trykker på isen knuse knappen. Hvis du ikke har en isen knuse innstilling, og deretter bruke din høyeste og raskeste innstilling.

Legg en kopp hvilken væske du ønsker å bruke. For å gjøre en creamier shake, bruker melk (soya, mandel, fett-fri eller ris). For å gjøre din riste mer som en fruktdrikk, legge ren appelsinjuice eller eplejuice. Alternativt kan du legge halvparten melk og halvparten vann, eller halvparten juice og halvparten vann, for å redusere antall kalorier mens du beholder smaken.

Legg en halv kopp med din favoritt frukt. Ananas og bær er lave i kalorier og gir et utbrudd av smaken med ekstra vitaminer. Du kan bruke fersk frukt, frossen frukt eller knust ananas fra en kan, så lenge de har blitt bevart i sin egen juice.

Sett lokket på blenderen og vri blender på middels å blande væsken og frukt. Blend inntil frukten har forvandlet seg til en væske. Slå av blender og fjern lokket.

Legg en skje med ditt favoritt protein pulver. Sørg for at den er ren protein og er ikke lastet med mye sukker, karbohydrater og fett. Se etter en merkevare som Dymatize ISO-100, som har ren whey isolat og inneholder ingen laktose. Protein pulver kommer i en rekke varianter, så velg den du finner for å være den mest velsmakende.

•  Sett lokket på blenderen og slå på medium. Når alt pulveret er blandet grundig, slår du blender av, ta av lokket og hell i et stort glass. Ta en slurk og nyt!

Hint

  • Pass på at lokket er på før du slår den blender på. For å gjøre den flytende diett shake søtere, vurdere å legge en lav-kalori søtningsmiddel som Stevia.Do ikke bruke juice som inneholder tilsatt sukker. Hvis du er vegetarianer eller veganer, bruk en soya-basert protein pulver.
  • Slå av blender og trekk ut støpselet når du er ferdig. Du må aldri stikke hendene eller fingrene i blender.

Hva gjør en flytende diett består av?

Flytende dietter har falt inn og ut av mote gjennom årene som nye kosthold trender dukker opp. Flytende dietter lover raskt vekttap for en spesiell hendelse eller som et hopp start for en langsiktig diett plan.

Vibrering eller protein drinker

I hjertet av mange flytende dietter er shake eller protein drink. Vibrering er utformet for å gi tilstrekkelig ernæring mens sterkt begrense kalorier. Medifast tilbyr disse typer rister, som gjør Slim-Fast, selv om Slim-Fast er ikke formulert for å være en væske-bare kosthold.

Supper, buljonger og andre full Væsker

Mange flytende diett planer har lagt supper, puddinger og tynne oatmeals til sine produkttilbud. Disse produktene hjelpe avverge kjedsomhet fra en diett av rister. Disse andre produkter er vanligvis høyere i kalorier enn det rister og kan bare erstatte et begrenset antall shakes per dag.

Te, vann og andre drikker

Vann er en stor komponent i de fleste diett planer. Flytende diett planer kan også omfatte vekttap te eller vitaminberiket drikke. Men de fleste flytende diett planer råde begrensende væsker som te eller kaffe til fordel for rent vann.

Avvenning Off Væske

Flytende dietter har også en plan om å avvenne Kosten av en streng væskebasert diett. Matvarer er gradvis innført mens flytende produkter er langsomt avviklet. Dette trinnet gjøres best under tilsyn av en lege eller vekttap rådgiveren.

Vedlikeholdsfase

Etter vekttap mål har blitt nådd, er det en vedlikeholds utformet for å holde vekten nede. Vedlikeholdsfasen omfatter gjeninnføre begrensede flytende måltid erstatninger hvis en liten vektøkning oppstår.

Ernæringsmessig balanserte flytende dietter

Medisinsk, er det anbefalt å ha en bestemt mengde næringsstoffer, mineraler og vitaminer for et balansert kosthold. Måltid erstatninger er vanligvis væske og involvere erstatte et sett antall måltider med flytende måltider for å gå ned i vekt. Mest likvide drikker er ernæringsmessig balansert, slik at du får riktig mengde næringsstoffer.

Flytende Meals

Den flytende diett består vanligvis av sukker, melkepulver, fiber, mineraler, søtningsmiddel og mineraler. Avhengig av hva legen sier, kan du få lov til å bo på en flytende diett på ubestemt tid. Når du kommer inn i ernæringsmessig balansert flytende dietter, er det en rekke å velge mellom. Noen slike valg inkluderer Slimfast, Zone, naturens måte, Alive, Vel BETX, Herbalife, Lean Body, Muscle Milk og Myoplex. Alle er ernæringsmessig balansert.

Kalorier

Mengden kalorier du forbruker daglig med flytende dietter er langt mindre enn hva du ville ha hvis du var å spise mat. Normalt vil de flytende vibrering har omtrent 200 kalorier og 3 gram fett. Mengden kalorier du forbruker om dagen er ca 1.200.

Ulempene

Lav-kalori flytende dietter ikke har nok fiber til å holde deg frisk. De har heller ikke nok antioksidanter. Du får antioksidanter fra grønnsaker, hele korn og frukt. Mangel på antioksidanter kan skade immunsystemet ditt. Men hvis du var å kombinere en flytende diett med fast føde, har du en bedre sjanse for å forbli sunne og får de riktige næringsstoffene som trengs for kroppen din.