Digidexo.com

Beste forebyggende migrene behandling

Alle som har opplevd en migrene vet at den beste måten å behandle en er å hindre at det skjer. De fleste mennesker kan føle utbruddet av en migrene, og bør ta foreskrevet medisiner eller behandlinger umiddelbart for å prøve å lindre symptomene før de kommer ut av kontroll. Men en person kan også bruke dette som et verdifullt verktøy for å forstå hvordan du kan hindre dem ved å betale oppmerksomhet til når de oppstår.

Forebyggende medisiner

Det er mange resepter tilgjengelig som kan bidra til å redusere hyppigheten av migrene en person opplever. Disse medikamentene er Botox, cyproheptadin og anti-anfall medisiner. Andre mer brukte medisiner er betablokkere og anti-depressiva. Hvis du ikke ønsker å ta medisiner regelmessig kan du være i stand til å bruke andre metoder for å kontrollere migrene forekomster. Alltid konsultere med legen din for i løpet av handlingen som er best for deg.

Triggere

Triggere er ting som ofte satt av fa migrene. Ved å nøye undersøke når du føler en migrene kommer på og merk mat, drikke eller stress nivåer forbrukes eller erfarne på tidspunktet for utbruddet, kan du begynne å kompilere en trigger liste. Vanlige matvarer er sjokolade, tørket frukt, mat som inneholder MSG eller andre konserveringsmidler, chili peppers, oliven og avokado. Alkohol som øl og vin også utløse migrene hos mange mennesker. Noen mennesker er satt av ved intense dufter som tykktarmen eller parfyme eller lukter av såper, sigarer eller sigaretter. Triggere kan inneholde noen, ingen eller alle disse. Begynn å holde styr på og unngå ting som forårsaker du størst problemer.

Trening

Migrene er også forbundet med spenning og sirkulasjon. Øvelsen vil bidra til å redusere spenningen og forbedre sirkulasjonen. Gjøre aerobic aktiviteter som du liker, men sørg for å varme opp sakte. Ved å starte for fort, kan du faktisk utløse en migrene med den plutselige økningen i blodstrømmen. Å holde vekten nede og senke kroppen fett har også vist seg å bidra til å redusere hyppigheten av migrene.

Kvinner

Kvinner er mer sannsynlig å oppleve migrene rett før de begynner sin menstruasjon. Det kan være lurt å diskutere dine prevensjon alternativer eller østrogen behandlinger med legen din hvis du opplever hyppige og intense migrene i løpet av menstruasjonssyklusen. Legen kan hende du må redusere mengden av østrogen. Det er også viktig å trene gjennom kramper og oppblåsthet av mensen.