Digidexo.com

Hvordan motvirke den bitre smaken fra å spise pinjekjerner

Hvordan motvirke den bitre smaken fra å spise pinjekjerner


Pinjekjerner, som blir brukt i pesto saus og sprinkled over salater og fisk, har vært forårsaker problemer for noen forbrukere. Noen mennesker har opplevd en ubehagelig bitter eller metallisk smak etter å ha spist dem. Den bitre smaken har nølte i flere dager, noe som gjør det vanskelig å spise andre matvarer. Årsaken til såkalte "furu munn" er ennå ikke kjent, men det britiske Food Standards Agency og Allergi Storbritannia rapporterer det er ikke et resultat av giftstoffer eller allergier. Tilstanden klarner opp etter noen dager, men det er noen ting du kan gjøre for å gjøre bitterhet gå bort raskere.

Hvordan motvirke den bitre smaken fra å spise pinjekjerner

•  Drikk væske aloe vera. Du kan kjøpe dette fra helsekostbutikker og apoteker.

Ta aktivt kull tabletter. Disse er laget for konsum og brukes til å detox fra narkotika og for å absorbere gasser i fordøyelsessystemet. De er tilgjengelige på drugstores.

Unngå å kjøpe pinjekjerner som er forbi sin utløpsdato dato, og lagre dem i en lufttett beholder vekk fra sollys for å forhindre dem fra å gå harsk.

Hint

  • Noter opprinnelsen pinjekjernene du forbrukes, hvor lenge du hadde holdt dem for og merkenavnet. Som for publiseringen, er årsaken til tilstanden ikke kjent; holde så mye informasjon som mulig kan hjelpe leger undersøke.