Digidexo.com

Hva er Katteklo brukes til?

Noen gang blitt blar gjennom supplement midtgangen i din lokale helsekost butikk og lurte på hva i all verden kattens klo blir brukt til? Denne multi-funksjonelle regnskog anlegget har blitt brukt i tusenvis av år i Sør-og Mellom-Amerika for å behandle en rekke plager. Mer nylig har vestlige leger begynt å utforske sine helbredende egenskaper, og har funnet det en effektiv behandling for en lang rekke sykdommer. Les videre for å finne ut hva kattens klo brukes til å behandle og hvordan allment tilgjengelig supplement kan bidra til å forbedre din livskvalitet hvis de brukes for avgiftning, anti-inflammatoriske egenskaper, eller som en immunstimulerende.

Hva er Katteklo brukes til?

Hva er Katteklo brukes til?

Kat klo er mest tilgjengelige i kapsler eller tabletter som skal tas som daglig kosttilskudd. Men før du kjøper en flaske, må du lese utløpsdatoen. Selv innkapslet kattens klo varer lenger enn selve anlegget, det er ikke uovervinnelig. Over tid, kan dens kjemiske elementer dårligere, noe som gjør det mindre effektivt.

Bruk kattens klo for rensing og avgifte tarmkanalen. En daglig dose av kattens klør er en fin måte å skylle ut giftstoffer som kan akkumuleres i store og små kolon. Cat klo brukes til å behandle et utvalg av mage og tarmforstyrrelser inklusive, men ikke begrenset til, irritabel tarm-syndrom, Crohns sykdom, divertikulitt, gastritis, magesår, parasitter og tarmbakterie ubalanser. Faktisk er kattens klør så potent detoxifier at det er også brukt som en nyre cleanser og å vanne og rydde dype sår.

Bruk kattens klo for problemer med betennelse. Kattens klo inneholder quinovic syre glykosider, en gruppe kjemikalier som har vist anti-inflammatoriske egenskaper. Derfor, folk ofte bruker kattens klo å behandle vanlige betennelser som leddgikt, gastritt, astma, en rekke hud betennelser, urinveisinfeksjoner, hemoroider og mange andre mer sjeldne sykdommer som involverer betennelse i vev.

Bruk kattens klo til å bygge ditt immunsystem. Kattens klo er kanskje mest kjent for sin evne til å øke immunforsvaret, spesielt for dem som lider av immun kompromiss og opportunistiske infeksjoner. Faktisk, siden 1990-tallet, kattens klo har vært brukt i Europa for å bekjempe aids, kreft og andre sykdommer som kompromiss immunforsvaret. Men friske mennesker også bruke kattens klo for å sikre generell immun helse og for å øke utholdenhet og energi.

Vurder å bruke kattens klo som et daglig tilskudd. Cat klo blir brukt til å behandle en rekke lidelser og er også brukt som et forebyggende behandling. Ved å ta det som et daglig tilskudd, kan du ikke bare forbedre din generelle helse, men stoppe mange virus og sykdommer i deres spor.

Hint

  • Før du bruker kattens klo til selvmedisinering, sørg for å ta kontakt med lege.