Digidexo.com

Hvordan å behandle gingivitt hjemme

Hvordan å behandle gingivitt hjemme


Gingivitt er betennelse i tannkjøttet så det forårsaker blødninger. Det er forårsaket av dårlig munnhygiene. Selv om det ikke er en alvorlig sykdom, kan det føre til periodontitt som kan føre til tap av tenner eller bein ødeleggelse. Dette er ganske smertefullt. Derfor bør bli behandlet gingivitt tidlig. Noen av symptomene er smertefulle tannkjøtt, blødning, dårlig ånde, etc. Denne artikkelen vil vise deg hvordan å behandle gingivitt hjemme.

Bruksanvisning

•  Å behandle hevelse i munnen, gurgle morgen og kveld varmt saltvann. Du kan også gni tannkjøttet med fedd olje og bare holde et fedd i munnen. Ved hjelp av en munnvann med antibakterielle egenskaper vil redusere hevelse i tannkjøttet forårsaket av gingivitt.

Mouthwashes eller tannkrem som inneholder salvie olje, mentol, peppermynte olje, eller kamille vil hjelpe behandle gingivitt.

Spis mat som har lav mettet fett, høy i fiber og vitamin C. Dette inkluderer frisk frukt og grønnsaker. Prøv å ikke spise mat med for mye sukker og hvitt mel.

Hint

  • Hvis du mistenker at din gingivitt blir verre, gå til tannlegen. Tannlegen vil rense tennene og tannkjøttet og fjerne plakk og hjelpe deg å behandle den.