Digidexo.com

Alfalfa og klorofyll fordeler

Alfalfa og klorofyll fordeler


Alfalfa er en grønn blomstring urt, bladene som har blitt brukt i folkemedisinen. I dag kan du finne alfalfaspirer, som er spiret fra anleggets frø, på matbutikken og legge dem til salater. Klorofyll er anlegget pigment forbindelse som gir alle grønne planter, inkludert alfalfa, sin grønne farge. Det er utvunnet fra planter og gjort om til en væske som kalles chlorophyllin som er markedsført for påståtte helsefordeler.

Ernæring i alfalfaspirer

Alfalfaspirer er en kilde til kostfiber - en kopp inneholder 8 prosent av den daglige verdi basert på en 2000-kalori diett. Ifølge en studie publisert i "Ernæring" i 2005, fiber-rik mat er mer mettende og redusere opptaket av karbohydrater og fett, til slutt hjelpe deg med å administrere din vekt. I tillegg alfalfaspirer er en lav-kalori mat, som inneholder bare 25 kalorier per kopp. En kopp alfalfaspirer gir deg 10 prosent av den daglige verdi for vitamin C og 4 prosent av det daglige jernbehovet.

Bruk av Alfalfa i alternativ medisin

Den fytoøstrogener som finnes i alfalfa blader gi dem en medisinsk kvalitet som potensielt kan ha nytte av kvinner. Ifølge en artikkel publisert i "Forum of Nutrition" i 2005, fytoøstrogener finnes naturlig i matvarer har potensial til å redusere overgangsplager og redusere risikoen for brystkreft, osteoporose, åreforkalkning og hjerneslag. De kan også hjelpe ammende mødre produserer mer melk. Saponiner, forbindelser som finnes i alfalfa, har blitt funnet å senke kolesterolnivået og redusere blodsukker pigger, ifølge en artikkel publisert i "Journal of Medicinal Food" i 2004.

Påståtte fordeler av klorofyll

Når klorofyll er utvunnet fra planter til bruk som et supplement, er det blandet med natrium og kobber for å lage chlorophyllin. Lite medisinsk forskning har blitt gjort på effekten og fordelene av å konsumere det. En studie publisert i "Free Radical Research" i 2001 fant at chlorophyllin i reagensglass hadde en antioksidant effekt. Antioksidanter motvirker celleskader forårsaket av frie radikaler, og spise mat rik på antioksidanter kan redusere risikoen for å utvikle visse sykdommer. Chlorophyllin er markedsført som en intern deodorizer, immun booster og blod cleanser.

Innlemming Alfalfa og klorofyll i din diett

Alfalfaspirer er vanligvis spises rå, og du kan strø dem på smørbrød eller salater. Du kan også blande dem inn med en frukt smoothie hvis du ikke liker deres smak. Du kan finne klorofyll i form av chlorophyllin på helsekost butikker. Legg en teskje av chlorophyllin til vann, juice, en smoothie eller en protein shake. Eller du kan bare spise en rekke grønne grønnsaker for å få mer klorofyll i kosten siden de alle inneholder klorofyll.