Digidexo.com

Kardiovaskulær trening og diett Plan

DietHealthClub.com forteller leserne om at kosthold og mosjon er nøkkelen til å gjenvinne og opprettholde kardiovaskulær helse. Holde kroppen fett i sjakk, spesielt rundt midsection, bidrar til å redusere risikoen for hjertesykdom. Selv om mange synes det er vanskelig å endre sin livsstil, å ha en strategi for å skape ditt hjerte-sunt kosthold og mosjon plan kan gjøre det mye enklere.

Gå til legen din

Planlegg en checkup før du starter en ny diett eller trening plan. Hver person har forskjellige behov, og legen din kan best gi deg råd om den optimale program for trening og kosthold. Og hvis du er en røyker, kan legen anbefale de beste måtene å slutte, noe som vil gjøre ditt hjerte sunnere. Du vil kanskje spørre henne om du skal være på aspirin for hjerte helse.

Evaluer din diett

The American Heart Association diskuterer riktig kosthold vaner på AmericanHeart.org. Sin "No Fad Diet" programmet er en retningslinje for hjerte-sunn mat. Det råder leserne til å sette realistiske mål og forplikte seg. En lav-kalori, lav-fett diett som har balanse og variasjon er en utmerket start.

MayoClinic.com gir retningslinjer for hjerte-sunn mat, slik som begrensende mettet og trans-fett. Det anbefaler at du bytter smør og margarin med lav-fett alternativer.

Det er viktig å spise protein, men sørg for å inkludere magert kjøtt, fjærkre og fisk. Andre kilder til protein er magre meieriprodukter og eggehviter. Bønner, belgfrukter og erter også er gode lav-fett, kolesterol-fri kjøtt erstatter.

Frukt og grønnsaker er viktige kilder til vitaminer og mineraler viktig for hjertet. De inneholder også fiber, som bidrar til å senke kolesterolet.

Erstatt hvitt brød produkter med hele korn alternativer. Hele korn har viktige næringsstoffer som hjelper å opprettholde sunt blodtrykk. Begrense mengden av salt, som er knyttet til økt blodtrykk.

Gjør en øvelse plan

Fitstep.com diskuterer øvelser som mange liker. Turgåing, jogging, svømming og sykling er gode kardiovaskulær trening. Det anbefales å få minst 30 minutter av hjerte-sunn mosjon, minst tre ganger i uken. Trening er også effektive i å redusere stress, og det er veldig bra for hjertet.