Digidexo.com

Hvordan å behandle kolikk med Urte hjem rettsmidler

Hvordan å behandle kolikk med Urte hjem rettsmidler


Mange nyfødte har ikke helt moden fordøyelsessystemet. I løpet av de første månedene av livet noen babyer har intestinal spasmer eller fanget gass. Kolikk er ofte beskrevet som et mønster av intens gråt som ikke er forårsaket av for lite mat, eller annet ubehag. Vedvarende gråt etter fôring og tilføring av gass er et sterkt tegn på kolikk. Kolikk kan være utmattende for foreldrene, fordi de ikke kan trøste barnet. Imidlertid er kolikk ikke en farlig tilstand, og ender som regel av den tiden barnet er tre til fire måneder gammel.

Bruksanvisning

Brew litt fennikel urtete. Fennikel te er et hjem rettsmiddel som tilbys for babyer som lider av kolikk. Det te er å få fra de knuste frø og gitt til babyen å nippe i løpet av dagen.

Gi babyen litt peppermynte te. Peppermynte-te inneholder en carminative olje. Carminative oljer redusere gass i magen eller tarmen, noe som fører til smerte av kolikk. Peppermynte reduserer også betennelse i tarmer og gassproduksjon minsker.

Cure kolikk med kamille te. Kamille te har vært brukt i århundrer for å lindre kolikk spedbarn uten skade for barnet. Mange foreldre favorisere kamille te som den beste kur for kolikk.

Bruk sitronmelisse for å behandle kolikk. Sitronmelisse er medlem av mynte familien. Det har blitt brukt i århundrer for sin beroligende effekt på magen og tarmene. Det lindrer oppblåsthet og gass til kolikk.

Lag en beroligende urtete fra dill. Dill blir også brukt som et beroligende te og er en vanlig urtemedisin for kolikk. For babyer med kolikk, bruker en veldig svak te i små mengder.