Digidexo.com

Virkninger av Emerald Gemstone

Virkninger av Emerald Gemstone


I krystall healing, påvirker smaragd energiflyten gjennom meridianene i kroppen. Alle krystaller stimulere chakra aktivitet og elektriske nerveimpulser, som aktiverer de hormonelle kjertler og metabolismen av celler, vev og organer. Emerald elektromagnetiske frekvens er mest effektive i behandling av områder av kroppen som deler en tilsvarende frekvens eller energi struktur. Smaragder er utslitt som smykker, gjennomført som ristet steiner eller dynket i vann, som brukes eksternt eller tatt internt.

Øyne

Emerald har vært brukt i århundrer for å behandle ulike øyeproblemer. Den gamle romerske keiser Nero brukte smaragd å styrke synet. Emerald behandlinger kombinert med øye øvelser, ha en positiv effekt på synsproblemer, skjeling og trette øyne. Emeralds stimulere synsnerven funksjon mens toning og avslappende øyet muskulatur. Når krystallene er plassert på det angrepne øyet og i munnen, kan smaragd også klare opp konjunktivitt som oppstår med infiserte luftrom. Pasienter kan også drikke 200 ml perle vann i små slurker i løpet av dagen. Perle vann kan også brukes til å vaske det berørte øyet. Emeralds redusere inflammatoriske responser glaukom, katarakt, tåkesyn og dårlig syn. Samtidig sted ramlet smaragd steiner eller bergkrystall på øynene og på magen over området der leveren ligger for behandling av øyebetennelse.

Frekvenser

Metafysiske utøvere bruker smaragder å balansere energiene til hjertechakraet. Smaragder er slitt for å forene par og forbedre ubetinget kjærlighet i relasjoner. Disse steinene også styrke vennskap og fremme kreativitet. Smaragder bringe fred og trygghet når slitt, samt suksess i næringslivet dealings.Emerald edelstener har samme energiske frekvens som øyne, lever, hjerte og nyrer, samt nevrologiske og sirkulasjons-systemer.

Recovery

Emerald fremmer fysisk utvinning fra mange plager. Emerald fremmer regenerering etter leversykdom. Det lindrer også slimhinnene betennelse som oppstår med bihulebetennelse og hindrer kronisk sinsitus. Emerald brukes etter utvinning fra en feber for å stabilisere immunforsvaret og forebygge tilbakefall. Det hjelper rense kroppen for giftstoffer og regulerer stoffskiftet. Påfør ristet smaragd steiner til pannen og slitasje et anheng eller halsbånd for hodepine. Behandle kronisk hode forkjølelse med steiner plassert på nesen, under nesen, og i munnen. Du kan også bruke denne metoden til å behandle sår hals med en stein plassert i munnen og på halsen. Reduser stress-indusert kolikk og gallestein og balansere tarmfloraen med smaragd behandlinger. Emerald perle vann blir i tillegg foreslått for de foran nevnte betingelser. Emerald fremmer også følelsesmessige velvære ved å utvide trange mentale horisont og innsikt. Wear smaragd å fremme klar tenkning. Carry smaragd å redusere forvirring, konflikter og følelser av urettferdighet.

Betennelse og Oppblåsthet

Emerald perle vann lindrer alle følelser av oppblåsthet. Alternativt kan du bruke en smaragd halskjede til å behandle oppblåsthet. Emerald hjelper lette kroniske og akutte betennelser symptomer assosiert med carpal tunnel syndrom, revmatisme og kroniske mellomøret infeksjoner. Slitasje smaragd som et smykke eller armbånd for intern betennelse, eller drikke 250 ml smaragd perle vann hele dagen.