Digidexo.com

Har Noxzema Arbeid for Sunburns?

Bruke Noxzema for solbrenthet lettelse er et middel som har blitt overlevert fra mødre i mange år. Noxzema er effektivt for solbrenthet lettelse når det påføres direkte på solbrent hud. Noxzema er mest kjent for sin blå 14-unse badekar, hvit kremet tekstur og karakteristisk lukt.

Ingredienser av Noxzema

De viktigste ingrediensene i Noxzema som bistår med lindring av solbrenthet er kamfer, mentol og eukalyptus. Eukalyptus fungerer som en fuktighetskrem, kamfer er en mild smertestillende og mentol er ansvarlig for den sterke lukten. Med disse tre ingrediensene Noxzema tilbyr umiddelbar lindring av brenning og kjøler det berørte området.

Hvordan bruke Noxzema for solbrenthet Relief

Påfør Noxzema tett til de berørte områdene av solbrenthet. Hvis brukt riktig kremen vil snu hele området hvitt, fargen på Noxzema. Når området ikke lenger er hvitt og produktet synes å ha tørket på huden, skyll av og på nytt. Den avkjølende effekten fra Noxzema vil bare vare så lenge som det tar å tørke. Du må kanskje bruke på nytt flere ganger for å få full lindring fra ubehag.

Andre fordeler av Noxzema

Noxzema har andre kvaliteter som er gunstig for huden din annet enn å lindre smerten av solbrenthet, inkludert mykgjør huden, en anti-kløe agent og en mild smerte redusering på huden. Noxzema er et populært ansikt cleanser og arbeider effektivt for make-up fjerning og generell hudpleie.

History of Noxzema

Noxzema ble introdusert i markedet i 1960 og har vært en skjønnhet stift for forbrukerne siden den gang. Det er kjent for duften av mentol, kamfer og eukalyptus og for sin tingly følelse disse ingrediensene gir.