Digidexo.com

Hvordan kan jeg avbestille Curves medlemskap?

Hvordan kan jeg avbestille Curves medlemskap?


Selv om Curves bare henvender til kvinners fitness, har det likevel klart å bli verdens største fitness franchise, med nesten 10.000 lokasjoner i mer enn 70 forskjellige land. Curves touts sin 30-minutt, 500-kalori trening for å være delvis ansvarlig for deres suksess. Akkurat som alle gym, Curves krever medlemmer til å signere en kontrakt på minst 12 måneder for å bli medlem, og dersom kontrakten brytes, vil det mest sannsynlig være en kontrakt avbestillingsgebyr.

Hvordan kan jeg avbestille Curves medlemskap?

Finn den opprinnelige kontrakten du signerte da du sluttet Curves. Informasjon om vilkårene og betingelsene i den grenen du sluttet bør plasseres på dokumentet som gjelder avbestilling. Dette dokumentet inneholder også informasjon om den opprinnelige registreringsdato og når kontrakten avsluttes.

Les over detaljene Vennligst se nøye for å avgjøre om plasseringen vil tillate et kontraktsbrudd å imøtekomme en medisinsk tilstand, som noen franchisetakere vil. I vilkårene, bør informasjon om en 30-dagers skriftlig varsel for å avbryte også være til stede.

Komponer et brev om oppsigelse adressert til leder av den lokale merke detaljering din erfaring med gym, og tydelig og høflig begrunne hvorfor du ønsker å avbryte kontrakten.

Presenter brev til lederen i person hvis mulig, slik at hun har en sjanse til å snakke med deg, gå over begrunnelsen for kansellering og muligens tilby deg mulighet til å avslutte kontrakten uten at det påløper straffegebyrer.

Settle noen avgifter hvis det er nødvendig som en del av kontrakten. Fordi de fleste treningssentre håndheve en streng politikk en 30-dagers varsel om oppsigelse, må du kanskje betale for en ekstra måned, som fungerer som avbestillingsgebyr i dette tilfellet.

Hint

  • Hvis du føler at du led en dårlig erfaring med et bestemt sted, gi tilbakemelding til Curves International, eller ta kontakt med Better Business Bureau.
  • Bruk takt og tålmodighet gjennom prosessen for å gjøre alt flyte jevnt.