Digidexo.com

Kolitt symptomer hos barn

Kolitt er egentlig en gruppering eller familie av forhold som involverer betennelse og irritasjon i tykktarmen. Denne inflammasjon og irritasjon kan være et resultat av en genetisk defekt, hvori blodet ikke nødvendigvis når tarmen som det skal, eller det kan være en konsekvens av et antibiotikum et barn er gitt. Uansett årsak, er det en rekke symptomer et barn vil vanligvis vise når lider av slike tilstander.

Diaré

En av de vanligste symptomene på kolitt hos barn ville være diaré. Dette er på grunn av de ytterligere slim tarmen har en tendens til å produsere når denne tilstand er tilstede i fordøyelseskanalen.

Dehydrering

Avhengig av alvorlighetsgraden av tilstanden, kan et barn med kolitt faktisk bli dehydrert. Dette er virkelig et resultat av diaré, siden hun er å miste væske hver gang hun går på do.

Kvalme

Noen barn vil også klage over å være kvalm som følge av kolitt. Siden dette er en tilstand i fordøyelsessystemet, kan det begynne å påvirke et barn på denne måten.

Oppkast

Noen ganger vil et barn som lider av kolitt opplever kvalme så intens at det kan faktisk føre ham til å kaste opp.

Kramper

Mange ganger, vil et barn med kolitt også oppleve en viss magekramper, både med og uten avføring. Dette er på grunn av betennelse, og hvor tarmene reagerer på denne inflammasjon.

Fever

Noen ganger vil et barn med kolitt faktisk begynne å manifestere en feber i forbindelse med tilstanden. Det vil vanligvis være over 100 grader F.

Krakk

Noen barn har også lidd symptom på blod i avføringen fra sine kolitt. Dette kan bli sett på som selve blod, lilla avføring eller sort avføring.