Digidexo.com

Hvordan å følge en 1500 Calorie Diet

Hvordan å følge en 1500 Calorie Diet


En 1500 calorie diett er relativt grei, med de fleste mennesker som legger ut på en har lykkes med å miste vekt. Ifølge US Department of Health and Human Services, Dietary Guidelines for amerikanerne i 2010 anslår at en rimelig aktiv kvinne i alderen mellom 19 og 30 krever 2000 til 2200 kalorier om dagen, går opp til 2600 til 2800 for hennes mannlige motstykke. Et underskudd på 500 kalorier eller mer i en dag er en god første mål for vekttap. En kombinasjon av god planlegging, god ernæring og god trening kan bidra til en sunn, bærekraftig vekttap mens hjelpe deg følge din 1500 kalorigrensen.

Hvordan å følge en 1500 Calorie Diet

•  Lag en forpliktelse med hensyn til hvor mange pounds du ønsker å miste, og når. En rask måte å finne ut hvor mange kalorier du expend en dag er å multiplisere vekten din i pounds med 13. Dette vil gi deg kalorier som trengs i en vanlig dag med litt lett aktivitet. For eksempel, hvis du veier 140 pounds, ville kalorier for dagen være 1820. Du ville skape deretter et underskudd på 320 kalorier på en dag. Det tar et underskudd på 3500 kalorier for å miste en kilo, så ved å kjenne ditt daglige behov og utligne den mot 1500, kan du regne ut hvor mye vekt du kan miste ukentlig eller månedlig.

Del dine 1500 kalorier opp klokt i løpet av dagen. Spise riktig mat med de riktige næringsstoffer vil stabilisere blodsukkeret, redusere suget etter fett og / eller sukkerholdige matvarer. The Mayo Clinic har en næringspyramiden som gir retningslinjer for riktig type og mengde mat du bør være forbruker i et sunt kosthold. Bruk opptil 75 kalorier på søte godbiter å stoppe deg følelsen fratatt, som var opptakten cravings. Dele de resterende 1425 mellom følgende: 04:57 daglige porsjoner med fett, 06:57 porsjoner med magre proteiner og melkeprodukter, 07:56 porsjoner av karbohydrater, ubegrenset porsjoner frukt, minst tre porsjoner, og ubegrenset deler av grønnsaker, med minst fire porsjoner daglig. Ved å dele dine matvaregrupper, vil du ha en næringsrik og velbalansert 1500 daglige kaloriinntak.

Delta i daglig mosjon. Ikke bare vil trening hjelpe deg brenne 1500 kalorier raskere, utgivelser det humørfremmende endorfiner som styrker din viljestyrke. Å brenne av ett pund, må du til å bruke 3500 kalorier i trening - det samme som å gå 30 miles for en gjennomsnittlig størrelse voksen. Dette kan høres mye ut, men det trenger ikke å være i en dag - plass det i løpet av uken. Medline anbefale sin aerobic aktivitet i minst to og en halv timer fordelt over en uke, men ikke mindre enn 10 minutter om gangen. Øk mengden av tiden du bruker på aerobic aktivitet hver uke for å hjelpe din kondisjon og forbrenne disse 1500 kalorier. En styrking klasse, for eksempel en body pump klasse to ganger i uken, vil hjelpe deg til å bli sterkere, noe som gjør musklene mer effektiv ved å brenne kalorier.