Digidexo.com

Hvordan å miste vekt på din boms av trening

Mens det er mulig å gå ned i vekt på rumpa gjennom trening alene, er det vanskeligere enn å miste vekt gjennom en kombinert innsats av kosthold og mosjon. Dette er ikke å si at det er umulig, skjønt. Snarere, du trenger bare å trene mer enn du ville ha hvis du var slanking også.

Det er også viktig å utføre visse typer oppgaver. De ideelle øvelser er de som brenner mye kalorier når du gjør dem, men også fremskynde stoffskiftet opp slik at du forbrenner flere kalorier når du gjør mindre intensiv trening som matlaging middag, skrive på et tastatur eller får posten.

Hvordan å miste vekt på din boms av trening

Utfør høy intensitet intervalltrening (HIIT) hver eneste morgen. Dette kan være en hvilken som helst øvelse som fungerer hele kroppen, for eksempel sykling eller svømming. Den sentrale punkt HIIT er at det holder kroppen på sine metaforiske tær; ved å jobbe så hardt du kan for en kort periode, deretter hvile i en kort periode, deretter gjenta, er du ikke la kroppen bli vant til enhver bevegelse eller et sett med bevegelser. Ved å ikke tillate det å tilpasse seg, er du tvinger den til å brenne kalorier på en høy rente, både under og etter treningen.

Utfør en full-body styrketrening program annenhver dag, ved hjelp av vekter at du bare kan løfte 4 til 6 reps på. Disse vil jobbe hele kroppen, bygge muskler, brenne fett og øke stoffskiftet på samme måte HIIT gjør.

Squat hver gang du trener ved å holde en vektstang på tvers av bredden på skuldrene og sitter bakover med rett rygg til lårene er parallelle med gulvet. Hold føttene flatt - hvis du ikke kan gjøre det, skyve dem lenger fra hverandre og / eller spriker dem i motsatt retning. Pass på at knærne alltid peker i samme retning som føttene og at de ikke går for langt foran dine føtter.

Markløft annenhver vekt treningsøkt ved å stå foran en bar på bakken, bøyer seg over den, gripende det i skulderbredde og stiger opp ved å skyve med beina og baken, holde ryggen rett som du gjør det. Denne øvelsen, kombinert med knebøy, vil dramatisk forbedre dine rumpe musklene, og dermed gjør baken mer oppkvikket og fast.

Hint

  • Pass på at skjemaet er perfekt før du øker vekten på et treningsprogram.